Протестираха срещу зелените сертификати в София

24.10.2021 / 18:15 9

Снимка Булфото

Недоволни от новите мерки срещу коронавируса излязоха по улиците на столицата.

Протест срещу зелените сертификати и ваксинирането премина през центъра на София.

Множеството се спря пред Министерството на здравеопазването и президентството.

"Ние отговаряме за нашето здраве. Това, че не искаме да се ваксинираме, касае само нашето лично здраве", споделя протестиращ пред БНР.

"Аз имам сертификат, защото го преболедувах, но дори и да го нямах, не виждам защо някой трябва насила да ме кара да се ваксинирам срещу нещо, което не искам", казва друг.

"Основно младите се ваксинираха, за да могат да пътуват. Не толкова за да бъдат здрави, а още по-малко да ме запазят мене", е мнението на друг демонстрант.

По време на протеста бяха издигнати и партийни лозунги. Организаторите обявиха, че от утре ще пресрещат проверяващите обектите служители от РЗИ и ще ги убеждават по мирен начин, че проверките са незаконни, пише Novini.bg.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
милен (преди 2 години)
Рейтинг: 29708 | Одобрение: 3638
 Владо, преди година писах тук че изказваш едни от най точните коментари и ти се възхищавах открито, но сега ми се струва че си ядосан а това е първата предпоставка за неуспех, така че все още населението ни не толкова малоумно, колкото го изкарваш след като 40-50% от сънародниците ни са трудолюбиви и образовани но с празни джобчета и смирени за това че са умни а им се набива в мозъците че има икономически киризи и алчните простаци печелят от това след като ни оставят с ниски доходи и големи заеми към банки с високи лихви (цветелина бориславова и сталинка георгиева), имаме нужда от такива като теб за да ни вдъхновяват и защитават, когато бях на 20-30 години мои познати и приятели казваха че ние със тази мутра не можем да се бием защото е три пъти по голям от нас, а аз спокойно си пиех питието по 2-3 глътки след наздравица и мутрата се ядосваше и когато го видех че се е ядосал достатъчно излизах сам от крачмата и освен че никой нищо не можеше да ми направи един 120 килограмов добитък си строши ръката в главата ми, а аз бях тогава само 65 килограма и вдъхновявах моите познати и приятели.
1
7
владо (преди 2 години)
Рейтинг: 14804 | Одобрение: 6744
Крис, освен че си съвършен, отново си прав ("на безмозъчни, акъл не се дава";), а на всичкото отгоре аз непоискани съвети не давам, само коментирам. Тезата ми, че населението в територията е малоумно се потвърждава с десетки примери всеки ден.Затова и прекратявам с писането тук. Всеки да си прави личните избори и да си носи кръста и отговорността.
3
3
kris (преди 2 години)
Рейтинг: 358866 | Одобрение: 59611
За съжаление Владо, на безмозъчни акъл не се дава.....Или го имаш, или си говориш с извънземните....! Слушай медиите КО ти говорят.....Така също чуй какво е казал Гьобелс : "Дайте ми медиите и аз ще направя стадо свине от всеки народ....."
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
1
5
владо (преди 2 години)
Рейтинг: 14804 | Одобрение: 6744
Kris, "Научно доказано" е че правилата за ваксинацията са поставени от извънземните, които искат да разселят земляните като роби по различните планети. Именно затова част от ваксинираните, който ще бъдат заселени на слънцето за да го подпомагат "светят" при осветяване с лампа на мястото на ваксината, друга част могат да се привличат с магнит ( тези хора са предназначени за заселване на планета без гравитация, в центъра на която е поставен огромен магнит и по този начин робите не падат от планетата) трета част от ваксинираните ги чипосват за да могат да ги следят да не би нощем да тръгнат да бягат през космоса и да се прибират на планетата земя. Всичко е един огромен заговор, затова в никакъв случай не се ваксинирай. Връзвай един червен конец с един синец на ръката и си свиркай. Ако случайно го докараш до нужда от кислород подскочи три пъти на ляв крак и се завърти два пъти през дясно рамо. Ай ши им са и на извънземните, ш'та праят на глупак с някакви ваксини.
3
3
kris (преди 2 години)
Рейтинг: 358866 | Одобрение: 59611
Владо, кой ти пречи да живееш според "правилата" и осъзнаваш ли КОЙ поставя правилата за ваксинация....Ваксинирай се с две, три, или четири игли.....може и да поумнееш.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
1
9
владо (преди 2 години)
Рейтинг: 14804 | Одобрение: 6744
Сигурен съм, че 1 грам мозък е достатъчен за да разберат, че личния им избор да не се ваксинират има обществени последици, водещи до първо място по смъртност. Българинът трябва най- накрая да се научи, че когато живее в общество трябва да спазва правилата, установени от това общество. По същата логика, утре въпросните "компетентници" може да кажат, че е личен избор да карат с 200 в града, че е личен избор да не плащат данъци, че е личен избор да застрелят човек на улицата и т.н. лични избори, несъвместими с живота в едно общество. Личния ви избор обаче винаги и навсякъде води до обществени последици и ако тези последици са неблагоприятни за обществото или отделни негови членове, то ще си носите наказанията и последствията от личните си избори. Научете се да спазвате правила и ще живеете много по-лесно.
1
0
Чичкото (преди 2 години)
Рейтинг: 81735 | Одобрение: -4765
Защо не ме пускат в магазин за резервни части Колко сертификата да им покажа Не им искам иглата
Истината преди всичко
2
1
аха (преди 2 години)
Рейтинг: 9410 | Одобрение: 2450
БРАВО, САМО ТАКА...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама