Камари с боклук все така загрозяват Варна, хората недоволстват: Кмете, от месец казаните са така

27.07.2021 / 11:49 8

снимка: Иан Иванов, "Забелязано във Варна"

Извозването на сметта това лято е всекидневен проблем за т.нар. Морска столица. Варненци са дълбоко възмутени, че по време на туристическия сезон, в който градът трябва да е лицето на България, преливащите контейнери са постоянен елемент от пейзажа му, при това в централните части. Недоволството и въпросите все по-често се адресират директно към кмета Иван Портинх, който упорито мълчи по темата.

Днес поредната грозна гледка беше публикувана във фейсбук групата „Забелязано във Варна“. Авторът на кадъра Иан Иванов пише следното:

„Г-н Иван Портних! Искам да попитам до кога ул. „Екатерина Симитчиева“ ще изглежда така? От месец казаните са в такова състояние. Аз изхвърлени казани не съм засичал. Няма да обяснявам каква в миризмат дори. Това е един от централните квартали на Варна, а живеем все едно сме в Максуда (ромската махала на Варна – бел. ред.).Другите казани в квартала са в същото положение.“

Под публикацията има много коментари, че в други централни квартали на Варна положението е същото.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 62424 | Одобрение: -28356
Ти защо не ги конкурира и защо не си закупил част от фирмите и заводите, ами само драскаш коментари в нета, нали си много силен и вилен?
1
0
Радостин (преди 2 години)
Рейтинг: 144738 | Одобрение: 7013
Няма бизнес във Варна да не  е под контрола на ТИМ, даже и животът ни е под техен контрол.
Всеки да си получи заслуженото !
4
10
владо (преди 2 години)
Рейтинг: 14804 | Одобрение: 6744
Е как да знае кмета за проблема, като от месец Жипката не е идвала в града? Като няма Жипка, няма кой да вози кмета из града за да си показват един на друг гербераските "постиженията". Щом не гласувате за Жипката ще тънете в боклук и не само - след загубване на изборите, ми се струва, че е дадено нареждане за пълен стоп на административните услуги, за да се види, че без ГЕРБ нищо не работи....и гербеските администратори- мишки чинно изпълняват повелята на сулатана си.
6
5
kaka (преди 2 години)
Рейтинг: 71214 | Одобрение: 9099
За тим и боклука знаем това си е жив рекет. Само не знам ,ние имахме ли кмет или не вече забравих кой беше. Нито сме го чували нито пък виждали от години.И това да не е някаква мания ,кмета -скрит,полицията -скрита, боклукчиите скрити дане би да ги е страх от хората? Явно на тези хора не им се работи за народа и е време за реформа на всички нива.
2
3
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 62424 | Одобрение: -28356
Много ясно, че не им е там мястото, аз се чудя как няма една камара строителни материали УхиленУхилен
4
0
Чичкото (преди 2 години)
Рейтинг: 81735 | Одобрение: -4765
Бизнеса с боклука е под контрола на ТИМ Ако случайно не знаете
Истината преди всичко

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама