Лъвов мост се сцепи от край до край след ремонт за 22 милиона

18.02.2021 / 12:10 23

Булфото

На четири места по асфалта на Лъвов мост се появиха пукнатини. На места са дълбоки, а на места асфалтът се е цепнал двойно.  Дълбоките пукнатини са на четирите места, на които кръговото на "Лъвов мост" се свързва с бул. "Сливница", предаде Булфото.

сфалтът на накоро ремонтираният за над 22 млн. лева Лъвов мост се напука, показват кадри публикувани в социалните мрежи.

Вижте някой от коментарите на софиянци:

"Кръгов мост, пардон, Лъвов мост, и той се напука. Този уникален принос към световното архитектектурно богатство - кръгово движение със светофари, а по средата мост...

Над 22 млн. лв. потънаха тук, макар че имаше алтернативен проект, и то много по-функционален, за 10 млн. лв."

"Само 3 седмици, след като третият лъч на метрото се счупи по вина на Перловската река, днес Лъвов мост се счупи по вина на стоящите на него лъвове!"

"Това е Владайската река, хора. Това е невиждана стихия. То са едни уникални водни стълбове, пясъчни пластове и други геоложки образования дето ги няма никъде по света."

"Съсипа се всичко, даже и това, което трудно можеше да се. ,,Талант" за милиони."За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
1
12321 (преди 2 години)
Рейтинг: 27841 | Одобрение: 6711
Сцепил се Лъвов мост. Ще го оправят. Те и задника на LM сцепиха, е там вече оправяне няма...
2
1
милен (преди 2 години)
Рейтинг: 28801 | Одобрение: 3741
 Много добър мой познат, републикански шампион по карате и набор на Тиквата от Банкя, разказва за него, още в средата на 90-сетте години, че той няма никакъв спортменси дух, а е ИЗМЕКЯР, който  се стреми да стигне до върха с измами и подлост. За подлоста имаше много обяснения, които не се връзваха със спорта а с мутрите. 
2
1
милен (преди 2 години)
Рейтинг: 28801 | Одобрение: 3741
 Lайнарио, за сега най ти се удава да сереш дебели пацули и не лъжи че имаш запек а когато Тиквата от Банкя увисне на бесилото, като отидеш в тоалетната, само ще фъскаш и пръцкаш, защото няма да има какво да ядеш за да сереш, дебелосерко.
2
1
милен (преди 2 години)
Рейтинг: 28801 | Одобрение: 3741
 Lайнарио, иди да разказваш вицовете на оня дето нарисува България като турски кенеф, баса ем дърва да цепиш за кофража.
1
1
MrBean (преди 2 години)
Рейтинг: 121628 | Одобрение: -1567
Кога е създадена Хидрострой бе ЛайноМет?
0
5
Ванката (преди 2 години)
Рейтинг: 40493 | Одобрение: 8218
ЛМ-чо мамин сладък хидрострой на кой е ;) Не е ли на БББ?
Простите хора лесно се манипулират и управляват!
3
0
:) (преди 2 години)
Рейтинг: 36878 | Одобрение: 8183
Wikipedia: Тунела под Ламанша: построен между '87 и '94, дълъг : 51км, три отделни тръби, 50м под водата, затоврени веднъж за ремонт! Превантивно!!!! Макс. скоросто на влакови композиици: 160км/ч! Това вие герберите и извънземни да дойдат да ви помогат не мое го усмислите първо как е постигнато, па камо ли да го направите. 7 години и бил е готов! Вие не можете 2 години да опънете 6км отсечка, през равно поле , на сушата, при хубаво време.. И са ви нужни 4 да проектирате същото разстояние. Тунела под Ламамша - (пак казвам 51км/50м под водата, за коли, камиони, влакове ) е проектиран за 3 години! И още не е паднал! Под водата, на 50м дълбочина. Под вода! ;) 
3
3
kaka (преди 2 години)
Рейтинг: 68379 | Одобрение: 8724
LM-ко! От резки температури и от пънене по герберски ,можеш да хванеш само  разстройство.Так че се пази на не ти се нацепи сфинктера от студа.А относно  мостовете е смешо и тъпо това че е от студа.
3
0
:) (преди 2 години)
Рейтинг: 36878 | Одобрение: 8183
Хахахаха . Само в България ли се променят температурите, през зимата? В другите европейски държава не се променят, камо ли пък тия на север. Ухилен Ухилен Ухилен ХАхахахаа, вие герберите вече си мисля, че според вас вие единствените във Вселената и всичко се върти около вас. Гледам, че в Германия, Румъния, Испания, Великобритания, Ирландия, Франция и т.н. през две седмици им се разпадат ремонтите. Божееее. Ако не знаете ония са построили тунели под реки и морето, без капка да прокапе. Един тунел има под Ламанша, потръсете: Ламанш, образовайте се първо какво е и къде се намира, може и тунела да намерите. Че той целият е под вода, строен преди години, ама поради някакви космически сили не се е пропукал, прокапал или срутил. Смешници! Много ограничении хора са това герберите. Ма то като си прочел една книга и то Винету и си горд с това.. 
5
1
gugutka (преди 2 години)
Рейтинг: 51000 | Одобрение: 22405
Ако не беше ремонтиран, нямаше да се напука.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
4
1
:) (преди 2 години)
Рейтинг: 36878 | Одобрение: 8183
Само ще тагна тоя тип, тук: @LM той си знае. Чакам да обясни как герберете няма нищо, ама абсолютно нищо общо с това. ;) Тези богове! 
4
7
владо (преди 2 години)
Рейтинг: 14804 | Одобрение: 6744
Хубава работа, ама герберска. Но усвояването и пълненето на шкафчета явно върви с пълна сила.
5
2
kaka (преди 2 години)
Рейтинг: 68379 | Одобрение: 8724
Браво на герберите! "Страхотно" качествено строят. Също страхотно качество на живот ни дават и предлагат и интересно кой малоумник и мазохист ще гласува пак за тях? Имаше един филм навремето..Вземи парите и бягай" това правят герберасите.
3
3
chirak (преди 2 години)
Рейтинг: 15303 | Одобрение: 4838
От тежината на лъвовете ще да е..

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама