Възрастни хора са пътували в катастрофиралия автобус (снимки)

21.05.2016 / 13:40 11

Предимно възрастни хора са пътували в автобус по линия 26-28, който преди около час катастрофата на бул. 8-ми Приморски полк.

Пътували са 15 души, като 12 от тях са сериозно пострадали. Всички са отведени с линейки за преглед. 


Очевидци коментират, че преди сблъсъка със стълба, автобусът се е движил с не повече от 40 км/ч. Една от най-вероятните причини за инцидента е, че на шофьорът му е прилошало за момент.


"Петел" видя страшна картина на мястото. Воланът на автобуса почти е излязъл извън превозното средство, а цялото табло е разбито на парчета.

Предницата на автобуса е размазана до неузнаваемост. След сблъсъка със стълба, автобусът е останал върху велоалеята. За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
4
Detelina (преди 8 години)
Рейтинг: 19 | Одобрение: -1
Вие пък, като сте толкова перфектен/а, защо в изказа Ви се усеща само негативизъм и заядливо отношение. Ходете си с личния автомобил или пък си създайте конкорентна фирма, която да отговаря на всички критерии за перфектност. Ама нали ние българите сме свикнали само да лаем де и нищо да не правим... добра извадка сте, пример на дейния човек. И в духа на вашето изразяване.. имате си хабер от всичко!!!! 
4
3
Detelina (преди 8 години)
Рейтинг: 19 | Одобрение: -1
Предвид коментарите ви, от който ясно си личи некомпетентното ви мнение относно състоянието на превозните средства и това дали трябва, или не трябва да бъде спряна въпросната фирма става ясно, само че човешката злоба край няма. Да са живи и здрави пътниците и шофьора на превозвото средство, не бълвайте излишни зли коментари, а се молете хората да са добре. Такива ПТП-та са ежедневие и с леки автомобили, замислете се за културата си на пътя и не само като шофьори, а и като пешеходци. А относно "Делтакар", аз лично имам много добри впечетления, незакъсняват с графиците и кондукторите са изключително любезни. Дано градски транспорт вземат пример от тях!!! А и да не забравяме, че и с тяхни автобуси са ставали такива произшествия. Бъдете хора и не забравяйте, че и на вас може да ви стане лошо!!!!!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама