Да помогнем на Таня! Момичето се нуждае от спешна рехабилитация след тежка операция

21.01.2017 / 10:33 1

Флагман.бг

снимка: Недялка Гракова

Малката Таня страда от церебрална парализаМомиче от Бургас се нуждае спешно от помощ. На малката Таня предстоят две важни терапии по рехабилитация – курс с екзоскелет в Гданска – Полша и рехаблитация с Локомат робот в полската клиника „Марзения”.

Спешно трябва да се съберат 6000 лева за извършването на двете терапии. Наскоро момичето е претърпяло операция фибротомия по метода "Уйлзибат". Без двете терапии ползите от операцията ще се окажат нулеви и изстрадалото дете ще се окаже в изходна позиция."Моля всеки един от вас да сподели снимката на Таня на профила си с изписаният DMS TANIA 17777

Така ще популяризираме кампанията на Таня. Всеки изпратен есемес е надежда за успех!!! Благодаря ви с цялото си сърце за помощта.

За много кратко време трябва да съберем 6000 лева, за да направим курс с Екзоскелет в Гданск - Полша. Курсът ще продължи три седмици. В него е включена 4 часа рехабилитация, масажи със специална апаратура и сакрална терапия! Също така ще съчетаем и рехабилитация с Локомат робот в клиника за рехабилитация в полската клиника Марзения - триседмичен курс.
Двете терапии са изключително важни за Таня, за да запазим ползите от направената фибротомия по метода Уйлзибат! Първото шестмесечие от годината ще наблегнем на усилена рехабилитация, за което са нужни около 30 000 лева. След тези шест месеца ще се опитаме да съберем средства за неизбежната операция на ходилата, която няма да е никак лесна"
, пише Недялка Гракова във фейсбук.

Набиране на средства чрез:

* DMS TANIA на 17777

* PayPal сметка: nelito688@abv.bg

* Дарителска сметка в ПроКредит Банк

IBAN: BG77PRCB92301036576316

BIC: PRCBBGSF
 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
tania (преди 2 години)
Рейтинг: 10 | Одобрение: 0
Аз съм момиче като всички останали 20-годишни момичета, с единствената разлика, че съдбата ми изпрати приятелка, наречена Детска церебрална парализа. Тя е спътница в моя живот, а съдбата веднъж не ме попита дали искам такава приятелка, но аз я приех. Не ме попита и как се чувствам, какво преживявам, не ме пощади за миг при всичките операции и болки, който изтърпявам. Аз пак нищо не казвам, търпя и чакам. Но вече съм на 20 години и те моля, сбъдни няколко неща - мама да не плаче, когато стои и чака пред операционната всеки път, направи така, че аз да направя своите желани крачки, да тичам по-брега на морето! Навярно ще кажете че искам много, но аз ще попитам, не го ли заслужавам!? Мисля че извървях труден път и имам право да поискам награда ! Надявам се, че ще ми ги дариш!Дарете шанс на Таня със SMS на 17 777 с текст DMS TANIA или чрез дарение на PayPal сметка nelito688@abv.bg Благодарим ви от сърце!
https://www.facebook.com/ShansZaTania/https://www.facebook.com/ShansZaTania/

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама