Катастрофа с три коли запуши Аспарухов мост (снимки)

11.11.2014 / 18:33 16

Катастрофа отново запуши Аспарухов мост в час пик, предаде ovarna.bg.

Тройна катастрофа в лентата от Варна към Аспарухово за пореден път предизвика километрично задръстване в час пик. ПТП -то е станало малко след 16 часа и  е без сериозно пострадали. Но предизвика километрична колона от автомобили след края на работния ден.

Преди повече от година, Община Варна извърши ремонт и преустройство на Аспарухов мост, позволяващи при подобни ситуации , движението на автомобилите да се комбинира в едното платно на моста. За съжаление, подобно нещо до сега не се е случвало, и всяко ПТП затваря моста в едната посока с часове. Причината да не се пренасочва движението в едната лента, е в изисквания на КАТ Варна.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
ivaylo (преди 7 години)
Рейтинг: 4515 | Одобрение: 55
еее няколко часа не беше ставала катастрофа !!
ft
2
1
ilen (преди 7 години)
Рейтинг: 12 | Одобрение: 2
Уважаеми Марто! Явно не четете по горните коментари ?! Значение на думата цинизъм 1. Нагло поведение или отношение, изразяващо пренебрежение към моралните норми. 2. Обикн. мн. Груби, безсрамни думи.- Говоря цинизми!? Не мисля ,че съм по цинична от изказите за диваци и маймуни слезли от клона. А що се отнася за моето положение то не се грижете за него! Ако недай Боже Вашето дете се окаже в кола с газова уредба,аварирала с пуснати аварийни светлени и на ръчна спирачка ,която е ударена със такава сила, че е изместена напред 3 метра и забита в мантинелата на дали ще се държите на положение .
Ilen
2
1
ilen (преди 7 години)
Рейтинг: 12 | Одобрение: 2
Защо изобщо поствате коментари когато не сте си научили домашното , коментирате и убиждате без да знаете за какво иде реч маймуни са тези ,които избиват комплексите си пишейки наизуст 1 во уважаеми Голфа е Варненска регистрация на момче живеещо във Варна , което за разлика от много ,, Варненци,, като Вас не си ходи събота и неделя на село 2. ро Мерцедес със Сливенска регистрация го помита със над 100 км в час и удря 3 та кола .Така,че преди да седнете да изтъквате невежеството си .което не Ви прави чест се по информирайте кой и какво и се молете да не се случи с Вас. Вместо да се Благодарим ,че няма жертви почваме да се бием в гърдите .че сме Варненци и си показваме селенията с подобни коментари.Аз съм майката на момичето което е било в въпросният голф и можеше сега да съм почернена заради пиклю който си мисли ,че като е в мерцедес и светът е негов !!!!!
Ilen
2
6
Варненецът (преди 7 години)
Рейтинг: 440 | Одобрение: 165
И пак главният виновник Голф 3-ка 95-г. - колата дивия маймун слязъл от клона снощи! Ту Голф 3-ка ту БМВ Е36-Е39-Е46 1998г. - ту Хонда Сивик 99г....все коли за диваци.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама