Младеж издебна Бойко пред джипа: Г-н Борисов, кажете на тези хора как да напълнят шкафчето с кюлчета

30.06.2021 / 12:46 13

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Снимка и видео Фейсбук/"Да, България"

Любопитна сцена се разигра преди малко преди публична изява на Бойко Борисов в Силистренско. Млад репортер с екип на "Да, България" изчака бившия премиер да слезе от колата си, за да му зададе интересен въпрос.

На път за залата, където ще изнася реч, Бойко Борисов бе попитан на стълбите от млад мъж с брада: Г-н Борисов, ще кажете ли на тези хора как да напълнят шкафчето с кюлчета? Борисов се обърна и му каза: При Христов Иванов да отидат.

После бившият премиер, придружаван от вярната си Севда и хора на ГЕРБ, продължи по пътя си и влезе в залата.

Отвън след две минути пренебрегнатият репортер каза: Получихме уверение от пиара на ГЕРБ Никола Николов, че Бойко Борисов ще отговори на нашите въпроси, след като изнесе речта си. Ще го питаме за шкафчето с кюлчета, за връзките му с Пеевски и тези половин милиард километри магистрали. Така че сега прекъсваме за малко и после ще се включим.


Коментари
Коментирай чрез Facebook

https://linktr.ee/duvar.kagidi

1
0
robotron2000 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 30500 | Одобрение: 5610
този още ли е без раираният си костюм!!!!!!
2
0
Мракобес (преди 1 годинa)
Рейтинг: 48619 | Одобрение: -916
Ахахахахахха - от фейсбук: Под снимката на Борисов: "Колеги от ГЕРБ, искам да знаете, че паднем ли на изборите, цялата партия отива по затворите и там няма да може да си вдигнем гащите така ,че от вас искам пълна мобилизация. Брифинги всеки ден! Заплашвайте хората ,че ще се върнем на власт и ще ги уволним, ако не са гласували за нас!" 
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
6
0
Наблюдател (преди 1 годинa)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
 -"...бившият премиер, придружаван от вярната си Севда и хора на ГЕРБ, продължи по пътя си ..."  ---- Според мен това е "зрънцето от което имаме полза, от многото плява" (казано метафорично) в статията.:unsure:  Който иска да знае поне  "относителната истина" си задава въпроси.:unsure: -"Любопитството не случайно е дадено на човека. Умните хора винаги задават въпроси. Питайте себе си и другите хора, за да намерите решението. Това ще ви позволи да научавате новото и да анализирате собствения си ръст." Алберт Айнщайн.:errm:  Трудно е, особено ако трябва да се "разчисти" натрупаната утайка от манипулативните - идеологеми в нашето съзнание.8-)  Хамериканците свалиха Бойко от "власт", но нашите "задкулистни аяни" все още го подкрепят.  "Корупционната паяжина"  която Той издигна до най-висше управленско ниво ги "храни".Гняв  ..... Да видим докога обаче????? :unsure:   
4
6
ПХК (преди 1 годинa)
Рейтинг: 16965 | Одобрение: -5255
" МЛАД РЕПОРТЕР С ЕКИПА НА  " ДА БЪЛГАРИЯ ".  Тезе вече стават досадни. Никой не казва, КОЙ е снимал тези кюлчета. ЗАЩО НЕ ИЗЛЕЗЕ И ДА СЕ ПРЕДСТАВИ. Значи подслушването е престъпление, а това с кюлчетата е РАЗКРИТИЕ, НО ОТ НЕИЗВЕСТЕН ЖУРНАЛИСТ, т.е. то не е престъпление.  КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ДЪРЖИ КЮЛЧЕТА С ЗЛАТО В ЧЕКМЕДЖЕ.  Страхотно разкритие, като това в КОСТИНБРОД. Поредната велика предизборна партенка.
ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИЦИ.
4
2
Cтамат (преди 1 годинa)
Рейтинг: 9546 | Одобрение: 3061
Нагло, просто и крадливо парче е Борисов. 
10
7
kris (преди 1 годинa)
Рейтинг: 235657 | Одобрение: 25067
Каквото нивото и външния вид на лидера, такова и на неговите избиратели....Тъпи, дебели и нелицеприятни.....!! Кметът сигурно е от ГЕРБ и е докарал цялата пасмина от наоколо.....!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
5
5
Радостин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 57382 | Одобрение: -423
Ето пак и отново наглостта Борисова , безочливата безпардонност  са на  показ !  Не    искаме  да  ни  вземате за  КРЕТЕНИ  и  Мунчовци - крадци ГЕБР.
Всеки да си получи заслуженото !
7
3
ас (преди 1 годинa)
Рейтинг: 108651 | Одобрение: 20016
" Борисов се обърна и му каза: При Христов Иванов да отидат" интересно защо точно там не си спомням за снимки на спящ христо иванов и до него чекмеже пълно със злато.
9
1
Мракобес (преди 1 годинa)
Рейтинг: 48619 | Одобрение: -916
Наглец! Защото ти може да пълниш само твоето чекмедже, а за другите някой друг да се погрижи, маймуна такава! Що да ходят при Христо Иванов? При него ще отидат като дойде той и ти вземе всичко от твоите чекмеджета и го даде на хората!!!!! Само като те слуша човек и зане ,че не трябва да си по-далеко от копач на нивата!!! Селяндур!!! Тия , които гласуват за тебе са пълни глупци! 
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
8
5
Радостин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 57382 | Одобрение: -423
Борисов, като черепа ще излети в неизвестна посока, щото  ще бъде предупреден , че го чака  ЗАТВОР !!! И  там  като цар на  Замунда пак  ще  си живучка.
Всеки да си получи заслуженото !

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама