19 минути: Пострадалото семейство със забрана да говори за катастрофата с Караянчева!? Крият информация за състоянието на детето

19.09.2019 / 16:12 17

Семейството, катастрофирало в кортежа на председателя на народното събрание Цвета Караянчева, е получило забрана да говори за фаталния инцидент. Журналистка се е опитала да се свърже с жената и детето, които са били в лекия автомобил, ударен от колата на НСО при пътния инцидент, но не е успяла, въпреки че е използвала дори и сериозни връзки, за да получи повече информация по случая, твърдят от "19 минути".


Вече трети ден няма никаква информация за състоянието на детето, което също пострада при инцидента. За сметка на това за състоянието на Караянчева гражданите се уведомяват едва ли не почти на всеки час. По всяка вероятност нещо сериозно се прикрива, след като на другите участници в катастрофата не им се позволява да говори, смята журналистката, опитала да стигне до пострадалото семейство. В болницата в Шумен, където са настанени, пък има засилено полицейско присъствие. Припомняме, че председателят на НС получи транспорт с правителствения хеликоптер от Шумен до София, но не взе със себе си пострадалото дете, а го остави за лечение в болницата в града.

Експерти пък разкриха, че най-вероятно Караянчева се е возила в автомобила на НСО без колан, след като от удара се е стигнало до фрактура на ключицата. Самата лимузина е с минимални щети от ПТП-то, което затвърждава хипотезата, че тя е била без колан. Предполага се, че кортежът на НСО се е движил и с много по-висока скорост от разрешената в този участък."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
3
милен (преди 8 месеца)
Рейтинг: 9880 | Одобрение: 1300
 Колега, нали планът на г-н Ран и г-н ЪТ, беше да изтрием и зачеркнем всички "комунисти", които събориха властта на Тодор Живков и искаха да ограбят всички държавни фондове, както и направиха и дръзнаха да повредят и пенсионният фонд и унищожиха стажа на  много пенсионери, които създадоха Родината ни и продължават да крадат. защото падна законът за алчността,на Тодор ивков, оже да има повече от 
20
3
уйчо (преди 8 месеца)
Рейтинг: 15716 | Одобрение: 1031
Здравей, колега! Долу мекеретата с чалми!!!
11
1
уйчо (преди 8 месеца)
Рейтинг: 15716 | Одобрение: 1031
""Подготвят благодарствено изказване на майката за това, че е попаднала на най-професионалния шофьор на НСО, който с тази маневра е спасил всички от сигурна смърт!" Значи е така! " Еми така е!
6
8
cron1 (преди 8 месеца)
Рейтинг: 16469 | Одобрение: 2819
Кой го интересува състоянието на тая?! Кажете как е детето!!!ГнявГнявГняв
7
15
стоян (преди 8 месеца)
Рейтинг: 2093 | Одобрение: -6477
"Подготвят благодарствено изказване на майката за това, че е попаднала на най-професионалния шофьор на НСО, който с тази маневра е спасил всички от сигурна смърт!" Значи е така! 
10
5
уйчо (преди 8 месеца)
Рейтинг: 15716 | Одобрение: 1031
Подготвят благодарствено изказване на майката за това, че е попаднала на най-професионалния шофьор на НСО, който с тази маневра е спасил всички от сигурна смърт! (по думите на неговите началници).
5
17
robotron2000 (преди 8 месеца)
Рейтинг: 28510 | Одобрение: 5650
НСО - БСП Вечна дружба Усмивка
7
36
стоян (преди 8 месеца)
Рейтинг: 2093 | Одобрение: -6477
Мдаа, айки, НСО са виновни, за това, че някаква кифла не може да кара и не може да види черния Мерц?
39
5
toshinkata (преди 8 месеца)
Рейтинг: 2998 | Одобрение: 938
що за изрод трябва да си да си викнеш хеликоптер и да не вземеш детето пострадало по твоя вина???
36
2
айки (преди 8 месеца)
Рейтинг: 15774 | Одобрение: 6009
    ами медиите какво чакат ....да се задействат и да дадат информация за състоянието на детето , НСО са виновни и за това се мълчи.......
8
21
стоян (преди 8 месеца)
Рейтинг: 2093 | Одобрение: -6477
Нямаше ме известно време....трябваше да оправя някои документи в Малта, че да не плащам разни данъци зимния сезон Усмивка
13
7
Tито (преди 8 месеца)
Рейтинг: 13834 | Одобрение: 1649
Самотник-Браниполски, пак ли сам си ''говориш''?УхиленУхиленУхилен Нексус не го включваш нещо, що тъй? Да не си му сърдит?Ухилен
60
5
gugutka (преди 8 месеца)
Рейтинг: 48992 | Одобрение: 21867
Това е доказателство, че ще нагласят инцидента в полза на НСО. Въпросът е само един: На къде отиваме с това управление?
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама