4200 лева глоби за пловдивчанка

20.04.2021 / 14:57 2

Снимка Булфото

Жена от Пловдив е новият рекордьор по глоби за скорост в България. 

Пловдивчанка постави рекорд с 4 200 лева глоби за скоростни нарушения, извършени в рамките на една година. Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР - Пловдив.

При поредните проверки за спазване на въведените скоростни ограничения в града, служителите на реда са заснели лек автомобил, надвишил максимално разрешената за пътния участък скорост, предаде Нова.

Водачът е установен. Това е 44-годишна пловдивчанка, която била призована в сектор „Пътна полиция” за вземане на отношение. Там и били връчени още 2 акта и 9 електронни фиша. Сумата, която ще трябва да заплати възлиза на близо 4 200 лв.

Освен това, дамата ще остане без книжка за срок от 6 месеца, а от талона ѝ ще бъдат отнети 24 контролни точки.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
милен (преди 3 години)
Рейтинг: 29684 | Одобрение: 3644
Тук в България, слушам как 25-26 годишни робовладелски изчадия, казват че познават всички плюцаи и карат мощните си и скъпи коли в града, като на състезание и ако се наложи някога да платят глоба дори и от 2000 лева, баща им ще им даде пари защото той краде от всеки работник на ден по повече от 300 лева, един познат който работи в Германия, миналата година ми каза че там няма такива търтеи, като тукашните робовладелски изчадия и само някой син или дъщеря на собственик на завод, който не може да получава повече от 20% от чистата печалба, да си позволи да малтретира работниците, дори и те да са чужденци, родителят им ще ги изгони от завода. 
4
3
Звезди (преди 3 години)
Рейтинг: 25785 | Одобрение: 4105
Крайно време е за неплатени глоби да се влиза в затвора. Така както е в Германия и др. държави. Влизат в маймунарника и полагат обществено полезен труд докато не избият парите до последната стотинка. Така дебилите много бързо ще бъдат превъзпитани и ще си седнат на задника. Дебил само от бой по джоба разбира.  
Няма такова нещо като малко свобода. Или си напълно свободен, или не си свободен!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама