50 лв глоба може да отнесе водачът на тротинетката, който беше сниман да се движи по магистрала "Хемус" със скорост над 100 километра в час

12.07.2022 / 22:38 4

Кадър: Виждам те КАТ-Варна

Това е предвидено в Закона за движение по пътищата, съобщиха за БНТ от Пътна полиция.

Оттам се въздържаха от коментар дали е установен водачът.

Екип на БНТ обаче твърди, че е успял да се върже с него.

Телевизията предава, че водачът е обяснил, че не е направила нещо лошо и че има кауза, свързана с електрическите тротинетки. Иска да се създаде закон за по-мощните тротинетки, които вдигат над 50 км/ч, те да могат да се движат в основната пътна мрежа и да е задължително да се носят предпазни средства. Законът в момента обаче е ясен - водачите на тротинетки не трябва да се движат по магистралите и да се движат с висока скорост.

 Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
2
уйчо (преди 4 месеца)
Рейтинг: 68233 | Одобрение: -3752
Ами, с тротинетките, с лесбийките и е свързана каузата. А и много ме съмнява, че цялата работа е режисирана, с колата, която изпреварва и колата, от която се снима.
5
0
Пешо от Виница (преди 4 месеца)
Рейтинг: 88922 | Одобрение: 29082
Не можели да я опознаят и намерят ? В тази държава ,само тези ,които получават заплата не могат да си свършат работата. Транссексуалната Емилия Йорданова/  ,демек-лесбийка , е завършила гимназия в Плевен. Защитничка на лесбийките . Движи с гей-Тихомир Рангелов,който уж  работел в НСА. За гей парадите той пък се прави на жена  с име Мелиса. Сбъркана двойка ,която заработва от измислени скандали. работа за две минути ,но ....трудна работа ,за тези ,които не искат да я открият! 
7
4
danx12n (преди 4 месеца)
Рейтинг: 14221 | Одобрение: 3021
С такива мижави глоби и присъди как да се очаква спазване на законите или превъзпитание? Ами няма как стане, защото такива живуркат на принципа "през оная работа ми е, баси смешната глоба/присъда, пак ще си карам през просото". 😏
"𝗲𝘂𝗿𝗼𝗮𝘁𝗹𝗮𝗻𝘁𝗶𝗰 𝗳𝗿𝗲𝗲𝗱𝗼𝗺 𝗮𝗻𝗱 𝗶𝗻𝗱𝗲𝗽𝗲𝗻𝗱𝗲𝗻𝗰𝗲 𝗮𝗿𝗲 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲 𝗽𝘂𝗿𝘀𝘂𝗶𝘁𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗺𝘂𝘀𝘁 𝗯𝗲 𝗽𝗮𝗶𝗱 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝘃𝗲𝗹𝘆" - обясни робовладелецът на освободения роб, докато му прибираше къшея хляб от ръцете
3
2
MrBean (преди 4 месеца)
Рейтинг: 103220 | Одобрение: -590
По пътя от и до златните всеки ден фучи една слабовата брюнетка,явно непознаваща ППЗДП, а с нахалните румънски малоумници не и предричам светло бъдеще. По лошо е ако заради нейната простотия погине някой невинен.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама