Абитуриентът с халата: Не можем да разберем старите хора от комунизма и капитализма

26.05.2022 / 12:16 6

Кадър България он ер

Безспорен фаворит за титлата "най-оригинален абитуриент" тази година бе Марк Манчев от Кюстендил.

Той прикова вниманието с облеклото си - халат и джапанки. 

И тази година абитуриентските балове предложиха много емоции. Имаше и празнуващи с нетрадиционно облекло. Един от тях – абитуриент от Езиковата гимназия в Кюстендил, реши да отиде на бала си... по халат и чехли.

Планът на Марк Манчев за облекло на абитуриентския му бал отдавна бил ясен и той в никакъв случай не включвал костюм и вратовръзка. 

"Нека го кажем така – ако е костюм само за един път и да се дадат толкова много пари, това мисля, че не е много добра инвестиция. Костюмът е вече за постоянно ползване, за събирания, за някакви специални ситуации, за някакви събития", смята абитуриентът.

И така за бала си Марк изгладил не костюм, а халат. И без много да му мисли застанал редом до съучениците си. 

"Евтиничък е, не е много скъп, както чехлите, чехлите вече са… Може някои хора да си мислят, че са от левчето, обаче за тях малко съм се поизръсил, мисля, че дизайнът много ми харесва. Мисля, че изглеждат перфектно за този халат", сподели дванадесетокласникът. 

С визията си за бала Марк отправя и послание, по негов си начин.

"Поговорките на по-старите поколения, където е и в комунизма, и в капитализма, зад Желязната завеса, пред нея, всичко е било с един идеал – следващото поколение да живее по-добре, да е по-добре и да е по-развито. А сега като го чуя това нали, това ли е новото поколение, си викам. Добре бе, защо преди години сте викали дайте да направим, това, това, това, нали да сме по-развити, за нашите деца го правим, а сега пък се оплакват - затова не можем да ги разберем старите хора", отбеляза абитуриентът.

Манчев разказва, че на бала с халата се е чувствал много по-удобно, отколкото останалите момчета с костюмите. И признава, че за него истинското предназначение на дрехите не във визията, а в комфорта.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
1
ас (преди 1 годинa)
Рейтинг: 145299 | Одобрение: 22954
горкия още не е завършил и си мисли че разбира от света.
0
6
Чичкото (преди 1 годинa)
Рейтинг: 81735 | Одобрение: -4765
Всеки луд с номера си За едно е прав От1944 започва да се строи социализма После развитото социалистическо общество което щеше да ни отведе в КОМУНИЗМА А др Тодор Живков човекът РЪКОВОДИТЕЛ на тази далавера нарече СОЦИАЛИЗМА НЕДОНОСЧЕ За да множете да се накефите още ще ви кажа че съм 1963 набор и поживях В СОЦА ЯДОХ ПОПАРАТА НА ПРЕХОДА В ПЪЛНА МЯРА и когато си отида тук няма да е завършил прехода а България ще бъде все тази обрулена от крадци и мошенници държава
Истината преди всичко
1
7
Горан (преди 1 годинa)
Рейтинг: 12578 | Одобрение: -5057
истината е че всяко по старо поколение трудно разбира следващото
да ама не
13
4
motoristka (преди 1 годинa)
Рейтинг: 77894 | Одобрение: 36434
Щеше да му е още по-комфортно САМО по цвички...
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)
5
3
Сивия (преди 1 годинa)
Рейтинг: 9484 | Одобрение: 1084
А ние старите не можем да разберем младите джендъри дето искат да се "плющят" на "мегдана" посред бял ден , и са с претенции всички да им ръкопляскат ...!!!Намусен
Яденето,е полезно за храносмилането !
2
7
петково (преди 1 годинa)
Рейтинг: 9176 | Одобрение: -2639
Казаното от този "умник" прилича на несвързан брътвеж,  а съжаление с повечето младежи е така. Типичен пример е и простоКиро, по случайност заемащ поста министър-председател.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама