Абсурдите на Варна: Сложиха ръждива будка от соца за полицаите на Крайбрежната алея

10.08.2023 / 08:42 9

снимки Фейсбук/"Забелязано във Варна", Тодоракис Грекос

редактор Веселин Златков

Появата на нова ръждива бутка на неизвестна възраст на Крайбрежната алея във Варна накара много граждани буквално да се хванат за главата от недоумение. Не става въпрос за нов преместваем търговски обект. Грозната и мръсна барака ще дава подслон на полицаите, които контролират движението на коли по алеята до Втора буна и спират влизането им на пешеходната зона. До момента на мястото се налагаше да стои патрулка.

Много варненци са буквално покъртени от вида на будката за служителите на реда. Нейни снимка се появи в групата във Фейсбук “Забелязано във Варна”. Коментарите са предимно от типа “да се смееш ли, да плачеш ли”.

Варненци са възмутени от вида на караулката. Някои дори коментират, че ще излезе вярно, че това, което е направено през социализма, днес даже не може и да боядисаме. Барачката наистина изглежда така, че по-скоро трябва веднага да се премахне, а не тепърва да се поставя. Вероятно тя ще бъде боядисана и ще получи съответните надписи и знаци, за да се разбира, че е полицейска. Остава въпроса обаче какъв точно комфорт ще дава на униформените, които трябва да я ползват.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
zaza (преди 3 месеца)
Рейтинг: 10773 | Одобрение: 2773
Срам, най- вероятно изписан поне за 100 хил. лв. И не са виновни полицаите седящи там , а седящите удобно зад бюра и разписващи тези свинщини!
Изключете телевизорите! Пречат на мисленето!
2
1
село варна (преди 3 месеца)
Рейтинг: 15018 | Одобрение: -1197
Полицая трябва да патрулира, а не са спи в караулката 
2
1
sn1p3r (преди 3 месеца)
Рейтинг: 11695 | Одобрение: 2185
явно има някакви битки за надмощие в общината преди местните избори. Звучи абсурдно адекватен човек да подпише документи, с които точно тази барака да се премести. Освен ако не е с цел черен ПиАр. Аз друго обяснение нямам. Чак толкова безхаберност не вярвам.
п-и-к е най-ибрикчийската медия. Ако имаше някаква журлаистическа етика, щяха да забранят недоносчето на Недялко.
3
1
петково (преди 3 месеца)
Рейтинг: 8450 | Одобрение: -2555
А какво стана с "красивата" будка на полицаите до рибарския плаж? Можеше просто да я преместят на новото място. Тази все пак е по-просторна. Ако мога да предложа нещо то е полицаят да се замести с една автоматична бариера с дистанционно и камера с микрофон, както е на много охраняеми места. Така ще се спести заплатата на един скучаещ полицай и ще му се намери по-подходяща дейност-например да следи за реда и да помага на хората. Като социален експеримент предлагам и да се махне изобщо бариерата и да се постави само един забранителен знак. Полицаят да се движи по алеята и да глобява нарушилите знака.
5
4
Серж (преди 3 месеца)
Рейтинг: 127475 | Одобрение: 23540
И това им е много на тюфлеците!Гняв
7
5
kaka (преди 3 месеца)
Рейтинг: 67928 | Одобрение: 8633
То крадене крадене ,икономии за да може пак да се открадне и въпроса е къде е новия пръдльо главен архитект на Варна? Не му ли влиза в задълженията да се поставя на красиво място нещо красиво или циганизацията е навсякъде.
6
5
Радостин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 110436 | Одобрение: 2396
Да има кде да плющят карти дежурните нищоправещи.
Всеки да си получи заслуженото !
7
6
Дедо (преди 3 месеца)
Рейтинг: 16022 | Одобрение: 5527
Че е грозна бараката, грозна е, ама то и работата на полицията е такава - калпава...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама