Ад в Пловдив! Градът се превърна в една огромна тапа

13.09.2017 / 19:20 3

Снимка trafficnews.bg

Десетки пловдивчани пропищяха: зверско задръстване има в целия град! Разстояния, които се взимат обикновено за 5 минути, сега отнемат на шофьорите повече от половин час. Хората са изнервени, възмутени и огорчени...

"Информирайте пловдивчани, че отсечката от хотел Тримонциум до Сточна гара е затворена и задръстването е чак до Семинарията. Обстановката е много изнервена!", пише пловдивчанка до trafficnews.bg.

"Кукленско шосе е яко задръстено! На Тунела е ад. Както и в целия град", обобщава друга читателка на TrafficNews.bg.

Движението на основния булевард в Пловдив - „Цар Борис III Обединител”, е затруднено още от вчера заради поредния (за кой ли път?) ВиК ремонт между Тримонциум и Сточна гара. Участък на булеварда е абсолютно затворен. Това предизвиква голямо задръстване, което достига чак до кръстовището на Чифте баня.

По-рано днес пък точно на Чифте баня стана и катастрофа, което допълнително затрудни движещите се от кръстовището на булевардите „Цар Борис III Обединител” и „6 септември” към Тунела.

В момента е спряно и движението между отбивката за църквата Света Петка и ул. „Цанко Дюстабанов”, а автобусите са с променено разписание.  Движението ще бъде ограничено до 19:30 часа днес.

 

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
варна (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
свиквайте! при нас гербеските кйинки правят  булевалд затрудняващ града ,всесто бул -цар Освободител!? ата тиквоний и потника са мислят за велики?
3
0
111 (преди 9 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
В ПЛОВДИВ ВСИЧКО СЕ ПРАВИ БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНО ДА СЕ МИСЛИ. ЗАПОЧВАТ СЕ РЕМОНТИ ЕДНОВРЕМЕННО НА НЯКОЛКО УЛИЦИ БЕЗ ДА СЕ ПРЕДВИЖДА ДВИЖЕНИЕТО.
1
0
Mitko (преди 9 месеца)
Рейтинг: 787 | Одобрение: 97
Ако в града няма нормална пешеходна инфраструктура, няма правилни велоалеи и некачествен градски транспорт, всичко това стимлуира хора да се ползват лични коли, като резултат една огромна тапа. Автомобил това е най неефективен транспорт за града.
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама