Адвокат Валентина Каменарска: Надявам се пребитият да е жив. Хвърляха го като чувал с картофи и го ритаха в главата

11.07.2020 / 00:39 7

Кадри Фейсбук

"След побоя, вижте как полицията оказва първа помощ, като хваща ранените и закопчани с белезници хора и ги хвърлят като чувал с картофи. Никой от полицаите не извика линейка.", пише адвокат Валентина Каменарска, която публикува потресаващи кадри. Както "Сега" писа с падането на мрака полицаи извличат хора от протестиращите и ги пребиват зад колоните на Министерски съвет. 

"Тъй като никой не извика линейка, се обадихме на 112. От 112 буквално се заяждаха с нас-познаваме ли пребития, знаем ли му имената, около 20 пъти попитаха къде се намира пребития, а когато накрая им се разкрещях, че трябва да извикат линейка, бяха супер ядосани.
Надявам се пребития да е жив, биха и други, но този, който ритаха по главата, най-дълго, най-много полицаи и най-безмилостно, като имам клипове и как го хвърлят като чувал на земята, както е с белезници. Има още клипове, на други хора, и утре пак съм там, защото всички журналисти ОТКАЗАХА да снимат зверствата, въпреки че многократно ги подканяхме.
Ето така оказва медицинска помощ полицията, след като пребие.", пише Каменарска.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
Кака Слонка (преди 6 месеца)
Рейтинг: 13167 | Одобрение: 2532
Милицаите са еничари. Явно децата им обичат да учат турски език, и затова родителите им в МВР съдействат това да се случи по-бързо като пазят Доан и турките, както и Боеко Инструмента на Доан, и убиват българите. ЕВАЛЛАХ МАШАЛЛАХ НА ТУРСКАТА МИЛИЦИЯ, ДЕЦАТА ВИ НА ДЖАМИЯ ЩЕ ХОДЯТ ТЪПАЦИ 
Всеки трети гербаджия е точно толкова тъп, колкото и първите двама!
4
0
Cтамат (преди 6 месеца)
Рейтинг: 4106 | Одобрение: 1601
Бият беззащитни хора и след това отчитат колко много работят полицаите. Гешев пак не е видял и чул нищо, както все още не е видял и кюлчетата със злато и милионите евра в спалнята на Борисов.
7
0
Мракобес (преди 6 месеца)
Рейтинг: 13203 | Одобрение: 2563
По същия начин трябва да бъдат изметени герб! Щом така се отнасят с хората - трябва да получат същото!
0
11
стоян (преди 6 месеца)
Рейтинг: 5988 | Одобрение: -10387
явно се е намирал на неподоящо място. само бой ще ви оправи

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама