Александър Йорданов: Някога имаше отличени колхознички, бригадирки и други труженички. Сега за БСП Елена Йончева е такава

23.04.2019 / 19:20 15

Източник: Блиц

"Някога по комунистическо имаше отличени колхознички, бригадирки и други труженички. Сега за БСП Елена Йончева е такава. Те не искат да изпратят в ЕП депутати, които да работят за благото на страна ни. Използват момента, за да пропагандират, че могат да дойдат на власт и правят всичко възможно да се докопат до нея.  Националистическите партии са нещо, в което някои от хората вярват, но национализмът разделя. Това е доказано и в България. Демокрацията обаче е нещо, което обединява." 

Това коментира на пресконференция в Пловдив бившият председател на Народното събрание и шести в листата на ГЕРБ Александър Йорданов. 

Той каза още, че БСП на всяка цена иска да се върне на власт, но това не е добре за България. "Червените пропагандират идеите на Русия и Путин. По този начин целят да настъпи разединение и разделение в ЕС. Това може би няма да направи впечатление на държава като Германия, но за нашата малка България ще е фатално. Единствената сила, която може да победи БСП на избори - това е коалицията ГЕРБ - СДС" каза още Йорданов. 

"Аз разбирам, че се очаква на евроизборите да има по-ниска избирателна активност, но се надявам твърдите ядра на партиите да се обединят и да отидат да гласуват. Не се боря на всяка цена да бъда избран, но смятам, че трябва да се работи в името на демокрацията", каза той. 

На пресконференцията присъстваха лидерът на сините Румен Христов бившият зам.-председател на СДС и кмет на Карлово д-р Емил Караиванов. Беше представен и Илия Лазаров, който също е в листата на ГЕРБ на 17 място. 

Румен Христов коментира, че е категоричен, че коалицията ще спечели изборите и няма да има предсрочен парламентарен вот.

„Ние сме отдадени изцяло на подготовката за евроизборите, с желание за достойно представяне, с надежда и увереност, че нашият кандидат Александър Йорданов, който е шести в листата, а и Илия Лазаров, ще представляват България и СДС в Европейския парламент достойно. Българската десница, която е част от европейската десница, която започна прехода и гарантира евроатлантическата ориентация на България, съвсем закономерно трябва да има представител в ЕП”, обяви Емил Кабаиванов.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
2
kaka (преди 4 години)
Рейтинг: 71214 | Одобрение: 9099
Тоя капут защо не си седи в забвение ,а дава акъли и без това достатъчно помогна за разрушаването на СДС и демокрацията в България.
Рейтинг: 2048 | Одобрение: 198
Грабим Европа Разграбваме България. ГЕРБ!!!
Рейтинг: 2048 | Одобрение: 198
Гнус и отврат. Дали децата ни ще ни простят, ако този стане евродепутат?!
14
3
Морски (преди 4 години)
Рейтинг: 18732 | Одобрение: 6742
Тоя се е засмял на снимката като путка в нови гащи..впрочем,защо като?
14
2
ас (преди 4 години)
Рейтинг: 145632 | Одобрение: 22997
до B асансьора съм не са труженички а обикновенни проститутки
27
3
Наблюдател (преди 4 години)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
- ,,този дърт варненски педал няма ли да се пенсионира..........." . Ами малка му е пенсията и сега захлебва от където падне. ,, Луд умора няма, само се поти ". 
21
4
ostap bender (преди 4 години)
Рейтинг: 677 | Одобрение: 207
Виждам,че за толкова години интелектуалният и най-вече нравственият запек никога не ви е напускал.
25
3
на светло (преди 4 години)
Рейтинг: 5209 | Одобрение: 909
този дърт варненски педал няма ли да се пенсионира...........
за сега - добре!
37
2
B асансьора съм (преди 4 години)
Рейтинг: 654 | Одобрение: 324
Ами то сега има едни герберастки труженички, дето се трудят с европейски господинчовци и се казват от Мария Неделчева, сега Мария Габриел, от Ева Паунова, сега е Ева Майдел. Та такива ми работи нз западния фронт, комсомолецо Йорданов.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама