Астрологът Преображенски: Чака ни тежък четвъртък с катаклизми, петък е ден на помирение

16.02.2015 / 09:59 2

До сряда ни очаква спокойствие. Това е неутрален период без космически смущения и пораждащи се от това събития, прогнозира руският астролог Михаил Преображенски.Затова и графиката за състоянието на биосферата, която той публикува в сайта си pro-gnosis.ru, цитиран от "Флагман", няма големи отклонения, т.е. стойностите са близки до нулата.
„В четвъртък се формира уникална астрологична ситуация – и Слънцето, и Луната едновременно преминават в Риби, настъпва Новолуние с удивителна точност от 0 градуса в този знак. Такова съвпадение е много рядко срещано. При Новолуние има енергиен минимум в биосферата и в природата, а знакът Риби олицетворява скромност и изолация. Заради резонанса с разрушителния аспект Уран-Плутон обаче, денят вероятно няма да е от най-приятните“, обяснява астрологът.
Сега Слънцето „отговаря“ за партньорските взаимоотношения, а при преминаването в Риби акцентът ще падне върху физическата активност, върху общото състояние на нещата и работоспособността. Може да се прогнозира, че в този момент партньорските отношения и склонността ни за постигане на компромиси, ще бъдат поставени на изпитание. Вероятно ще се стигне до отказ от изпълнение на задължения, прекратяване на съвместни проекти и до невъзможност да се водят разговори, прогнозира Преображенски. Той съветва да проявим повече търпение и да се опитаме да поправим грешките си.
Още в четвъртък вечер под въздействие на благоприятния аспект Меркурий – Сатурн ще настъпи промяна. Може да получим нови примамливи предложения и да подновим диалога с тези, с които сме се скарали. В петък пък Венера и Марс ще преминат от Риби в Овен и с това ще се засили материалният ни стремеж. В края на седмицата те ще са в съвпад и това ще ни помогне да се договорим с някого, дори при най-сложните условия. Благоприятно време за това е събота сутринта, а в неделя общият фон ще е по-неблагоприятен, добавя Михаил Преображенски, цитиран от блиц.

НЕБЛАГОПРИЯТНИ ДНИ
Понеделник, неделя – за Овен, Рак, Везни и Козирог
Сряда – за Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.
Четвъртък – за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ
Понеделник – за Телец, Дева, Скорпион и Риби
Вторник – за Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.
Четвъртък – за Овен, Лъв и Везни.
Събота – за Овен, Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
1
Gogata (преди 7 години)
Рейтинг: 5208 | Одобрение: 598
с тоя скапан живот катаклизмите са през ден
УМНОКРЕСЛИВИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ВЛАСТТА! КОЙТО ИМА УМ В ГЛАВАТА СИ ЩЕ СЕ ОБЕДИНИ СРЕЩУ ТЕЗИ ЛИБЕРАЛНИ БЕСОВЕ. НЕ МОЖЕМ ДА ОСТАВИМ ШЕПА ЛИГЛЬОВЦИ ДА СИ ИГРАЯТ НА ДЪРЖАВА, ДОКАТО ДРУСАТ И РАЗИГРАВАТ КОНЯ НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. ПРАЙДОВЦИ НА ЕКЗИСТЕНЦИАЛНАТА ПУСТОТА.
9
1
Dooobre!!! (преди 7 години)
Рейтинг: 12885 | Одобрение: 5315
Ми добре! Щом ВАС ви чака... посрещайте си ги катаклизмите - и СТИГА СТЕ НИ НАГНЕТЯВАЛИ НЕГАТИВИЗЪМ!
Да живей България!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама