Атанасова разкости Манолова и президента Радев и разкри ще падне ли правителството

28.09.2019 / 20:15 7

Кадър: Канал 3

Никакви паралели няма между Румен Радев и Мая Манолова, защото Мая Манолова е толкова ясно оцветен партиен кандидат, и то оцветен в кърваво червено. Такава характеристика направи на бившия омбудсман като независим кандидат за кмет на София Десислава Атанасова, депутат от ГЕРБ, в предаването на Канал 3 "Офанзива с Любо Огнянов".

Аз винаги си я представям с червения потник на Бузлуджа с надпис "Шанс за Орешарски", или снимката й с братя Галеви. Или как не можеше да влезе в такси в центъра на София, защото я освиркваха протестиращи, допълни Атанасова.

"Първо не знам и дали някой уточни чий кандидат е г-жа Манолова. Тя много се дистанцира от БСП, но този човек беше в 3 мандата подред от партията.

Бих казала, че ще бъде обидно за т. нар. десница от София да избере ляв кандидат.

Просто, ако можеш да си направиш някакъв фейслифт или ежедневна прическа, то политически лифтинг дори да опиташ да си направиш, си твърде позната и с на моменти скандален бекграунд в биографията си, за да твърдиш, че си независим, граждански кандидат, или кандидат на десницата", посочи още Десислава Атанасова.

Тя добави, че е готова да изброи поне 68 неща, по които Йорданка Фандъкова превъзхожда Мая Манолова като кандидат за кмет.

"В момента са 20 кандидатите за кмет на София, всяка коалиция или партия е предложила най-подходящия за нея.

Това, че зад г-жа Манолова има някакъв странен хибрид, това е нейна работа.

г-жа Фандъкова стои ГЕРБ и автентичната десница - СДС, и това вече работи", каза Десислава Атанасова.
 
"За краткия й престой като омбудсман имаше възможност да покаже и свои други качества. Но има грешка и за качествата й, защото много от каузите, от решенията, не се дължат на нейните усилия, а защото изпълнителната и законодателната власт са предприели мерки", натърти Атанасова.

"Да, тя може да е действала като катализатор, но без изпълнителната власт, без министър-председателя, без законодателната власт, какво щеше да постигне? Нищо.

Ако не беше подкрепата на изпълнителната власт, на законодателната власт - в парламента всички социални проекти, които ние гласувахме, всички искания на г-жа Манолова, станаха в отсъствието на БСП", припомни депутатът от ГЕРБ за излизането на социалистите от НС.

На въпрос на водещия Любо Огнянов дали евентуална загуба на изборите в София няма да предизвика падането на правителството, Десислава Атанасова отговори:

"Категорично не смятам, че ще има промяна в София. Аз съм убедена, че всички граждани на столицата виждат какво се случи в мандатите на г-жа Фандъкова, съжалявам, че нямаме време да опонирам на казаното от г-н Проданов, за транспорта, за метрото.

Всъщност бях чула нещо като слоган на г-жа Манолова, че ще руши тухла по тухла модела на управление на Столична община. Кое ще руши? И за кой приятелски кръг говори?

Много е интересно е да разберем кой е приятелският кръг на г-жа Манолова, циркулират снимки от Дупница, с братя Галеви", натърти още Десислава Атанасова.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
1
ас (преди 2 години)
Рейтинг: 80670 | Одобрение: 17445
yann пропускаш ДС
37
21
Наблюдател (преди 2 години)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
-"... и разкри ще падне ли правителството...   " - Десислава Атанасова    ---- :wassat: На Правителството му се клатят краката, на всички е ясно това.;) Бати Ви Бойко е пътник, но той  сам си е виновен, че обкръжи се с подмазвачи и "калинки", готови веднага да го предадат.:'( "Господарите" презокеански вече взели са решение, нов Водач "Слънце" за Премиер гласят.Гняв Но интересите на USA и Рашките те в България не ще нарушат.Намусен Какъвто и каламбур да стане с политическия ни елит, България ще е в периферията на Европа и само управляващите ще са добре.:dizzy: Според Захари Стоянов, Левски е казал : - " Ако ние не сме способни да са освободим сами то значи, че не сме достойни да имаме свобода; а който ни освободи, той ще да направи това, за да ни подчини отново в робство…." Шокиран Какъв Пророк е бил Дяконът, тъй добре ни е познавал като народопсихология, че и в тефтерчето си е записал : - " Народе ? ? ? ? Намусен Но Кой поука си взе, от тези думи тежки, но правдиви, .... Кой?Гняв  Всички политици днешни, запътили се към Властта, в него се кълнат, но са лицемери!:dizzy: Защото застанат ли начело, до властта се докопат, само за своя джоб мислят, но не и за народните дела.Гняв:dizzy: " Българийо мила, земя на герои " докога под чужда власт ще стоим, докога ще слугуваме на чужди народи???? :wassat:Ангелче 
30
5
Орман (преди 2 години)
Рейтинг: 7440 | Одобрение: 2945
 защото Мая Манолова е толкова ясно оцветен партиен кандидат, и то оцветен в кърваво червено. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ, ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ ИМАТ ОСНОВЕН ЦВЯТ  ЯРКО ЧЕРВЕН. ВТОРИЯТ ПЛАСТ БОЯ МОЖЕ ДА Е СИН, ЖЪЛТ,..... НО ОСНОВНИЯТ Е ЧЕРВЕН. И КОЛКОТО ПО-ЧЕРВЕН Е ТОЗИ ПЪРВИ СЛОЙ БОЯ- ТОЛКОВА ПРИТЕЖАТЕЛИТЕ МУ СА ПО-ЯРОСТНИ АНТИКОМУНИСТИ.КОЛКОТО ПО-КОМУНИСТИ СА БИЛИ ПРЕДИ 30-40 ГОДИНИ , КОЛКОТО ПО-ЧЕРВЕН Е ПРОИЗХОДЪТ ИМ-ТОЛКОВА ПО-ЯРОСТНИ АНТИКОМУНИСТИ СА СЕГА. ВСЪЩНОСТ НЕГАТИВИТЕ НА "ДЕМОКРАЦИЯТА" У НАС СА МНОГО - БОЕЗЛЮДЯВАНЕ, ИЗТИЧАНЕ НА ВСИЧКО КАДЪРНО ОТ СТРАНАТА, ЛИПСАТА НА СОБСТВЕНИ РЕШЕНИЯ, УНИЩОЖАВАНЕ НА ПРОМИШЛЕНОСТТА, СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО, КУЛТУРАТА И ОБРАЗОВАНИЕТО, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО -КРЕТАТ... СРИВ...ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВТОРИЯТ ЕШАЛОН НА БКП-ТО СЕ ПРОВАЛИ...
39
12
Голям праз (преди 2 години)
Рейтинг: 15320 | Одобрение: 2930
Деси лесната нещо се е запънала!?!?!
35
14
ас (преди 2 години)
Рейтинг: 80670 | Одобрение: 17445
даокато герб са в партия с дпс няма да падне това корумпирано правителство.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама