БНТ: Бетонираха дървета по магистрала "Хемус"

29.03.2021 / 16:58 52

Кадри БНТ

Мъж засне необичайна гледка в българска гора и изпрати кадрите на БНТ. Бетонирани гора и дървета, колкото и ужасно да звучи - това се случва по пътя София - Варна, информира зрителят на държавната телевезия Станимир Станиславов.

Той е заснел пътния знак точно до отклонението за машините, които строят новата магистрала. Намира се преди да започне работещата част от магистрала "Хемус" около Търговище.

"Виждате как са унищожени дървета по най-дивия начин. Не знам коя компания строи, за да пратя и там тези ужасяващи за българската екология кадри", пише възмутеният гражданин.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
1
:) (преди 3 месеца)
Рейтинг: 24480 | Одобрение: 7570
Държавният служител на ГЕРБ може да си позволи имоти, яхти, кур*ви, почивки - защото само той си знае колко краде и колко може да окраде от всички евросубсииди които влизат в държавата! А й всеки милиард заем, който тегли вашата феклана партия - първо се разпределят между "наши", после там дадем по 50, тука дадем по 50, да замажем очите на простите българи! Герберската кражба е ненадмината и няма как бъде обобщена. Дори Партията майка на ГЕРБ - БКП сигурно не е крала толкова! 
1
4
ПраБългарин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 28104 | Одобрение: -13351
Севда е плащала по 2631 евро и са и дали 1 000 000, а ти с 3200лв искаш 1,5 мил.УхиленУхиленУхилен Ти от къде знаеш те колко пари имат, какви заплати и доходи получават? 
2
1
Звезди (преди 3 месеца)
Рейтинг: 24955 | Одобрение: 4420
С мой приятел съм говорил. По принцип не иска да тегли нищо и никога не е теглил. Но за 1.5 млн. с насмешка е навит. Напълно изряден човек. Няма никъде и към никого задължения. Надявам се най-сетне си наясно, че по правилата няма как да се отпусне такъв кредит срещу такъв доход. И няма такава малоумна банка която да го отпусне. Най-малкото, е престъпление, буквално. :getlost: Ето, този човек чудесно пасва едно към едно в случая със Севда, даже бих казал по-надежден е, защото е с по-високо трудово възнаграждение. Искаш да се обложим - хубаво, никакъв проблем. Просто питай познатата си какви документи иска подготвени. 
LM (ПХК) има много поздрави от Христо Стоичков! До девето коляно!
1
3
ПраБългарин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 28104 | Одобрение: -13351
С какъв човек си говорил? Искате да изтеглите максимален кредит за доход 3200лв? По добре пробвайте в Пощенска банка от колкото в ДСК.
2
1
Звезди (преди 3 месеца)
Рейтинг: 24955 | Одобрение: 4420
Говрих с човек. Посмяхме се малко, но нищо. Намерих ти. Каза, че няма никакъв проблем, съгласен е. На 3200 лв. заплата е, напълно законно и е проверимо. Значи става, все пак е повече от на Севда. Ако ще правим облога само питай твоята позната какви документи иска да му занесе. Все пак трябва да ги иска от началството си или там който се разправя с тези неща и да ги подпечата. Нямаш никакъв проблем. А колкото до Севда, като чета това което си написал, не че си разбрал, а нищо не си разбрал.  Долу го написах, прочети го пак, и нарочно повторно проверих по документите й които тя собственоръчно е попълнила. Нито отговаря като кредитополучател на отпуснатия й заем, нито предсрочното погасяване отговаря на доходите й. Както и да е. За облога, ако си навит - абсолютно никакъв проблем нямаш. 
LM (ПХК) има много поздрави от Христо Стоичков! До девето коляно!
1
2
ПраБългарин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 28104 | Одобрение: -13351
Вчера ти казах съм говорил точно с човека, който дава кредити на физически лица, защото за юридически кредит има други хора. И ми каза, че ако дохода ти е 10000лв на месец, банката ти дава кредит с максимална вноска 7000лв, също ми даде пример с един зъболекар, човека има си взел къща за 1 000 000 и плаща по 4000лв на месец. Никой не те пита какъв си, питат доходи имаш ли. До колкото разбрах, тя е сключила договор за 30г ипотека, 700 000лв за 30г ще плаща по 3888лв на месец. Бълха ги ухапала от цялата работа.
2
1
милен (преди 3 месеца)
Рейтинг: 20346 | Одобрение: 2701
 Банките "сътрудничат" на имотните измамници и на "ало" измамниците, еднба моя
1
1
Звезди (преди 3 месеца)
Рейтинг: 24955 | Одобрение: 4420
Ще ги заверим нотариално. Такова ще ги правим. Колкото до Севдето - нещо пишеш по интерция ми се струва. Сега уточнявам: Че мъжът й има кинти - има. Лапа от БулгарТрансГаз. Ама когато някой редови гражданин отиде да тегли кредит - никой не го питай кой е мъжа ти или коя е жена ти. А кредит отпускат според доходите. Цифрите които цитирам са по документи. Тази като такъв служител какъвто е и където е - попълва декларация за конфликт на интереси. Тези декларации са публични. И за да няма грешка, току-що пак погледнах нейната. Е, няма грешка! От точка 1 до точка 5 - отговор "Не" е написала. При доходите от трудови възнаграждения, същото, е 2500 лева ТрВ. Посочени са и кредитите в съответната графа. :getlost: А как е погасила първия предсрочно за толко кратко време, и немалка част от 500 хил. евро втория - това може само да гадаем и да се досещаме - Цветан Цветанов №2. Но е факт, че доходите й не отговарят на погасяването. Да не говорим, че на практика, както казах - такъв заем никоя банка няма да отпусне на редови гражданин. :getlost:  И това, че няма да отпусне - ще ти го докажа. Казах ти, ще поразпитам аверите, кой от тях документно, е дори на по-висока заплата от нейната. Със служебна бележка (напълно истинска) с доход някъде около 3500 лева, ще подаде документи за кредит от 1.5 млн. лева. Това е, няма какво да си бием лаф излишно. До вдугиден ще сме пред ДСК.
LM (ПХК) има много поздрави от Христо Стоичков! До девето коляно!
0
3
LM (преди 3 месеца)
Рейтинг: 12664 | Одобрение: -11401
Звезди, нали се разбрахме ако спечеля тогава. И както ти казах, не успях да направя залог. А проблеми имах, не съм се крил, но както и да е. Дай си IBAN-а да ти изпратя 20-30 лв. да видиш, че съм човек. Да се почерпиш за мое здраве.
0
3
ПраБългарин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 28104 | Одобрение: -13351
Аз имам маринован, споко, ще ти пратя 2 буркана, ама с онези 5000лв, какво ще правим УхиленУхиленУхилен
3
1
Гражданин Х (преди 3 месеца)
Рейтинг: 1375 | Одобрение: 380
Изплезване :woot: Ухилен Представям си какъв смях пада сред модераторите като четат коментарите. Ухилен Онези в BG Mama пасти да ядат. 
LM (ПХК) има много поздрави от любовника си Елза Парини!
3
1
Звезди (преди 3 месеца)
Рейтинг: 24955 | Одобрение: 4420
Отново повтарям! Нарочно! За да разберат всички от форума! Цървулът LM на тема "имам да вземам - имам да давам" да не се обажда.... ако все още му е останала и капчица достойнство! Това е същия цървул, който заради 4 бири и буркан сафрид се покри вдън земя за 2 седмици! Като нинджа изчезна! А после като си показа къртичата муцуна, почна с: "Ама чакай сега, имам малко семейни проблеми. Ама жена ми изхвърли сафрида. Ама не знам си какво.:getlost: Е, парапитек, нито съм претреперал за бирата ти, нито за сафрида ти! Дишай!
LM (ПХК) има много поздрави от Христо Стоичков! До девето коляно!
0
3
ПраБългарин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 28104 | Одобрение: -13351
Нали ти писах, че дават до 70% от доходите ти, останалите 30% са да може да съществуваш.                  Щото същата тая твоя знаеща приятелка, искам на практика да отпусне 1.5 млн. лева на физическо лице срещу ипотека и доход от 2500 лева! Щото срещу точно толкова са отпуснати кредитите! .........     Голям си рогач, къде видя вноска 2500лв?? Вноската е била 2631 евро!!! Никой няма да ти даде 1,5 мил, с този доход.
0
0
Tито (преди 3 месеца)
Рейтинг: 19973 | Одобрение: 2863
УхиленУхиленУхиленУхиленУхилен
3
0
Звезди (преди 3 месеца)
Рейтинг: 24955 | Одобрение: 4420
@LM  Ти къде се буташ бе, мухльо? Безработен маргинал-кофражист. Ухилен  На тебе щи дадат макс 200 лева от Кредисимо, при това задължително с поръчител. Ти за плащач ли се имаш? Ти? Същият цървул, дето се покри за 2 седмици заради 4 бири и буркан сафрид!? Дееейба прошляка му с прошляк, дееейба! 
LM (ПХК) има много поздрави от Христо Стоичков! До девето коляно!
3
0
Tито (преди 3 месеца)
Рейтинг: 19973 | Одобрение: 2863
Дебеланата, Севда, ако няма едни 4-5 милиона кашета, Хасан да се казвам. Нали, Черепа каза, че тя го играе куриер и сто процента, Буци и ''хвърля'' чакалък.
3
0
Звезди (преди 3 месеца)
Рейтинг: 24955 | Одобрение: 4420
Виж сега, няма да разпъвам локуми, почваш да дразниш и продължаваш да се правиш на луд. Твоите приятелки си ги остави. Аз също имам - не ми трябват. А човек ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е нужен, за да се убедиш от първо лице при подаването на документите за кредит, че няма да му бъде отпуснат кредита който иска. И за да видиш, какъв ще е тавана на кредита според дохода му. И ако искаш, ще ти доведа човек който точно от ДСК тегли кредит и какъв му беше тавана - 75 хил. за ипотечен, с 1700-1800 лв. заплата. И документите ще му кажа да вземе, да не кажеш, че е някакъв измислен и аз съм го уговорил. А колко е % при дохода за вноска - това и децата го знаят, няма значение от коя банка е, той варира един и същ горе долу. Кои приятелки какво казват - мен това не ме интересува, интересува ме как е на практика. Щото същата тая твоя знаеща приятелка, искам на практика да отпусне 1.5 млн. лева на физическо лице срещу ипотека и доход от 2500 лева! Щото срещу точно толкова са отпуснати кредитите! При това голяма част - вече изплатени! Хоп.... изплатени с дарения! Цветан Цветанов №2! Стига си ми говорил глупости! 2+2=4. С главницата отиваш на поне 2.5 млн. Не ми се смята с точност, но средно 2500 лв. вноска имаш за някъде 300-400 хил. макс при 15-20 годишен, това ако всичко е легитимно и по правилата. Какви ми ги разправяш ти. Самото "2.5 млн. кредит тотал на физическо лице" е оксиморон. Какъв си ти, старши мениджър в Амазон ли? Какви си ми ги заразправял хуморески. Спокойно.... утре ще поразпитам познатите ми кой от тях по документи е на 3000-4000 лв. заплата и ще се разберем. Не се притеснявай. Даже ти гарантирам, че служител/ката на касата ще го изгледа като извънземен като посочи цифрата на кредита и директно ще му заяви, че няма да стане. Ще се разберем. Човек имам, на 100% ти гарантирам. А как е отпуснат на Севдето - това всеки може да се досети. Както оня цървул Василев от КТБ е отпускал много от кредитите - мой човек, твой човек.
LM (ПХК) има много поздрави от Христо Стоичков! До девето коляно!
1
3
LM (преди 3 месеца)
Рейтинг: 12664 | Одобрение: -11401
Той тоя Звезди е страхлив. Няма да се появи. Коги е виждал тоя парапитек 5000 лв. на куп. Пък и те бесепарите са силни на приказки, не на дела.
0
3
ПраБългарин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 28104 | Одобрение: -13351
Аз очаквам това приключение, което ми предложи той. Няма нужда да търсиш човек, аз мога да тегля голям кредит. Утре кажи в колко часа ще си свободен и като си голям мъж ела, 5000лв не са нищо за теб, така че те очаквам, да не ми кажеш, че си зает!!! А парите ще ги даря за едни деца спортна гимнастика, искат да отиват на световно...
1
3
LM (преди 3 месеца)
Рейтинг: 12664 | Одобрение: -11401
   "Па требе да питам Севда как се отпускат такива заеми, при какви критерии. Явно с мижавата си заплатка на ПР е способна да ги връща"  Звезда проста глупава. Кой е мъжа на Севда знаеш ли ? Ако и ти имаше такъв мъж за гарант, няма да имаш никакви проблеми.
0
3
ПраБългарин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 28104 | Одобрение: -13351
 Ще ти дадат 1 милион, но ти ще ипотекираш имоти за 2 милиона, виж ако си на голяма печалба ще ти дадат и без да залагаш, но по пътя на логик........Да беше вникнал по дълбоко в това което пиша. Кажи сега с доходи 5000лв на месец няма ли да стане??? Освен това, тя има мъж, който си има други доходи, баща, майка ... Сега говорих с една приятелка от дск, обясних и ситуацията и каза, че няма проблем, 70% от дохода се предвижда за вноска. Каза също, че утре може да минем през дск, няма нужда да викаш хора, вземи си 5000лв и ела, само кажи час...
2
2
Звезди (преди 3 месеца)
Рейтинг: 24955 | Одобрение: 4420
"Ипотека и доходи се гледат."  Аааааа, а да си дойдем на думата: и доходи се гледат. Та я сега ми кажи, байо, за 1.5 млн. кредит на физическо лице, какви точно доходи трябва да имаш и къде да работиш, на каква заплата? Кой гарантира, че мухлата утре няма да и подпечатат червен картон? Щото при банковите заеми, БЕЗ доказване на дохода - ипотеката не играе никаква роля. Както казах - банката не е заложна къща. 1 лев не дава банката БЕЗ доказване на доход. Както аз, така и ти, и много други хора имаме познати с ипотечни кредити, а и ти може да имаш такъв, и знаем какви суми отпуска банката, срещу какъв доход, че в много от случайте и с поръчители. БЕЗ доказване на доход, законния начин е само един, но не е през банка. Аз например два съм взел, апартамента, по него начин. Недей да ми въртиш и сучеш. С удоволствие при нотариуса, ако е по първото ти изказване и не се отмяташ, нямаш никакъв проблем. 
LM (ПХК) има много поздрави от Христо Стоичков! До девето коляно!
0
3
ПраБългарин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 28104 | Одобрение: -13351
Ипотека и доходи се гледат. Дай утре да се видим, до клона на дск зад централна поща, на близо има нотариус. Първо минаваме през нотариуса и после в банката...
2
2
Звезди (преди 3 месеца)
Рейтинг: 24955 | Одобрение: 4420
@Пра Не. Не. Аз искам да ми вземеш парите. Искам да ти ги дам. Нека заверим нотариално облог на 5 "бонбона". Кратко, точно и ясно! Отиваме тримата до банката, аз ще намеря човек за ипотечния кредит, даже не безработен, а работещ. Не за 1.5 млн., а за 150 хил. Виж колко те улеснявам, от теб се иска само да сложиш подписче на нотариално заверения облог/документ. Това ще са ти най-лесно изкараните пари през живота. Аз съм готов на това приключение, с ръка на сърцето го казвам, заклевам ти се. Хайде! Щото всичко извън това, са дежурните ти празни приказки и локуморазпъване. А тия герберски сметки без кръчмар ги запази за себе си. Аз ти казах как стоят нещата, и мъжката. Отиваме до нотариуса, и так-так. :getlost: После до банката с човека, да видим как се дърпа кредит САМО срещу ипотека и КАКЪВ Е РАЗМЕРА.
LM (ПХК) има много поздрави от Христо Стоичков! До девето коляно!
0
5
ПраБългарин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 28104 | Одобрение: -13351
Апартаментът е придобит през 2015 г. с ипотечен кредит за 150 000 евро и е изплатен за 57 месеца (средно по 2 631,58 евро на месец, без да се включват лихвите по кредита). Кредитът за двуетажната къща - според снимка от Google Maps (271 кв. м. застроена площ) е в размер на 500 000 евро. И двата кредита са взети от ДСК - допълва той.       Няма да ти взимам парите. Ето сам виж как е изплатила апартамента, по същия начин изплаща и къщата. 150 000 евро апартамент са 300 000лв, като ги махнеш от 1 000 000лв остават 700 000лв, сметни 2631 евро по 120 месеца, за 10 г ще я изплати как е изплатила апартамента си за 5 г... Голяма си тиква ей.
4
2
Звезди (преди 3 месеца)
Рейтинг: 24955 | Одобрение: 4420
"Просто е. Направила е ипотека на закупения имот."  Ухилен  Смешнико, независимо дали правиш ипотека, трябва да докажеш доходи. А за 1.5 млн. кредит - доста сериозни и твърди доходи. И 5 ипотеки да направиш, доказването на доход за покриване на кредита е задължително. Банката не е заложна къща. Спри да ръсиш глупости и да се излагаш. Имах те за доста по-осведомен и умен човек от онзи парапитек LM. Не ви знам що за мазохисти сте, че заради партийното си пристрастие сте способни толко ниско да падате и да се излагате.  ;)  Искаш ли да заведем някой безработен, или пък с нисък доход в банката, да дръпне кредит срещу ипотека.... не 1.5 млн., а едва 150 хил.? За пробно и проверка. Ама преди това с тебе ще заверим нотариално един облог на 5000 лева. Искаш ли? 
LM (ПХК) има много поздрави от Христо Стоичков! До девето коляно!
0
3
ПраБългарин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 28104 | Одобрение: -13351
Просто е. Направила е ипотека на закупения имот. Ще го плаща 20г. на ниска вноска... до колкото знам, част от сумата беше платена от продажбата на други имоти.
4
2
Звезди (преди 3 месеца)
Рейтинг: 24955 | Одобрение: 4420
"Кой ще ти даде 1 000 000 евро, без да има двойна или тройна застраховка?"  :getlost:  Па требе да питам Севда как се отпускат такива заеми, при какви критерии. Явно с мижавата си заплатка на ПР е способна да ги връща. Или пък някой друг ГЕРБер да питам, от онези дето източиха КТБ чрез кредити без покритие. 
LM (ПХК) има много поздрави от Христо Стоичков! До девето коляно!
1
5
ПраБългарин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 28104 | Одобрение: -13351
Пълни глупости са това, че Варна е била по добре преди. Това може да го каже човек, който не е от Варна, а някъде около Варна. Лунния пейзаж по булевардите вече го няма, оправиха много малки улици, а сега покрай синята зона съвсем ги подновиха. Преди нямаше един ремонт на училище или детска градина, а сега повечето са подновени и са уникално направени, който има деца знае... Училищата подновени, морска градина подновена, нов булевард. Още с идването си на власт преди 10г. герб промениха движението на коли по улиците и премахнаха задръстванията, като направиха еднопосочни улици, нови светофари със зелена вълна, както в София се оправи трафика, така стана и тука. Я ми кажи как банката ще ти даде кредит, ако си гол като пушка, държавата като е на минус, кой ще й даде пари? Усмивка, ти някога теглил ли си кредит? Кой ще ти даде 1 000 000 евро, без да има двойна или тройна застраховка? Ще ти дадат 1 милион, но ти ще ипотекираш имоти за 2 милиона, виж ако си на голяма печалба ще ти дадат и без да залагаш, но по пътя на логиката ти трябва да си баровец още преди да са ти дали кредита... Не разбирам, защо се напъват за неща, които не са ви ясни.
3
1
Звезди (преди 3 месеца)
Рейтинг: 24955 | Одобрение: 4420
Стъпвал е, стъпвал е. Ходил е на санаториум в балнеоложкия център в село Въртеуйново. От ОК-ГЕРБ Варна са му подарили карта за ежегодна безплатна 7-дневна почивка. 
LM (ПХК) има много поздрави от Христо Стоичков! До девето коляно!
3
1
:) (преди 3 месеца)
Рейтинг: 24480 | Одобрение: 7570
Ти в друга държава, освен герберската стъпвал ли си? Ако си .. нямаше да си толкова смотан. Явно ти е кеф да живееш в банонова република, в която царуват маймуни. 
1
5
LM (преди 3 месеца)
Рейтинг: 12664 | Одобрение: -11401
По цял свят се бетонира, да не е само Варна, да не би  ГЕРБ да управляват навсякъде. Да не би само България да тегли кредити ? Празни приказки, от празни кратуни. Само знаем да гледаме повърхностно, а да вникнем вътре в нещата, не можем. Ама е нормално за вас, каквото ви подхвърлят и го лапате като шарани.
3
1
:) (преди 3 месеца)
Рейтинг: 24480 | Одобрение: 7570
Да се хвалим с финансово положение, чрез теглене на милиарди - заеми.. и изкуствени вдигане на стандарт и чакане в еврозана, които ти ще ни готвят, пък фалират банки...  е все едно аз утре да отида в Уникредит , да изтегля 1 млн евро и да почна да бия тъпана, че съм станал ултра богат, заможен и живея прекрасно, и съм топ-баровец и съм дръпанал напред...  Пък как и от къде ще връщам парите - никой не знае. Важното да ги има.. ;) А пък - да, Варна преди беше по-добре. Сега всичко е бетон. ;) Чудя се кога гърбавите ще бетонират Морската и ще почнат да строят и там или ще го направят паркинг. Все пак Варна е града, който може да се похвали с най-голямата и нужна актрация, на портите на града, за света - автомивка! За селски пърчове, да си мият кратата и дизеловите бмв-та Да живей! Да пребъде партията - велика! 
4
1
Звезди (преди 3 месеца)
Рейтинг: 24955 | Одобрение: 4420
".....бюджета за Варна е станал 500 милиона, а преди, когато нямаше герб, нямаше криза бюджета и е бил 180 милиона."   :getlost:  Заради ГЕРБерите взех да изпитвам носталгия по Киро. При 3 пъти по-малък бюджет Варна беше изключително красив град и най-добър за живеене. Сега с половин милиард, че и отгоре - е гробница и погреби. А това говори достатъчно как се управлява и колко се краде. А тъпотията за кредитния рейтинг, сещай се къде да си я завреш. Щото умният човек знае какво означава това. Да не споменавам, че това даване на кредитен рейтинг на ишлеме, е меко казано смешно. Напомням, че две международни финансови институции дадоха най-висок кредитен рейтинг на КТБ в Европа, точно 6 месеца преди да изгърми. Същите, които дават в момента и на България такъв. На вас ГЕРБерите опорките винаги са тежали колкото и пръднята ви. :getlost: Толкова и за бюджета на Варна, и за кредитния ти рейтинг.  
LM (ПХК) има много поздрави от Христо Стоичков! До девето коляно!
0
5
ПраБългарин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 28104 | Одобрение: -13351
До сега не съм чувал държава с тежко финансово положение да седи в чакалнята на еврозоната, нито съм чувал държавата ни да има висок кредитен рейтинг... винаги сме били зле и на минус, но преди да се появи герб. Толкова сме зле, че бюджета за Варна е станал 500 милиона, а преди, когато нямаше герб, нямаше криза бюджета и е бил 180 милиона. Понеже си учил след 4 клас би трябвало да можеш да сметнеш, колко сме били зле преди и колко сме зле сега.
0
5
LM (преди 3 месеца)
Рейтинг: 12664 | Одобрение: -11401
Ей усмивка, ама наистина си глупав. С твоите разсъждения можеш да се конкурираш с децата от първи клас, даже и те по-добре разсъждават от теб. Съсипал бил държавата Бойко, а дано като сме съсипани, тъй да сме. Болни мозъци уродливи.
3
2
:) (преди 3 месеца)
Рейтинг: 24480 | Одобрение: 7570
Хахахаха, посерко-герберски - некъв със завършил 4 клас ще ми обяснява колко са ми били тъпи коментарите. Абе Гербаджия - като вас - толкова прости няма на света, бе - евър. Това че крадете ли те прави по умен? Факта е , да, че Боко Тиквата, на която лижеш гъза е направил много - толкова много мизерии в България никой не е успял да направи. Колко и каквито да са се старали - Вожда Тиква така е осрал всичко.. че той ще остане ненадминат. Неговото просто творчество е върха на човекшата гпуспост и символ на ниско, долно качество! А последователите му - тези като тебе, са същите редки, мазни и миризливи лайна. Намерили сте се. Събра ли сте, вярно е такава партия е достайна за теб. Когато си рядко миризлив, трябва ти достойна партия и това е ГЕРБ!
2
5
ПраБългарин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 28104 | Одобрение: -13351
По тази логика виж си вожда и прави изводи за себе си УхиленУхиленУхилен Аз други вождове да са направили повече за България не знам за 30 г преход. Но пък знам такива, които са крали повече от Бойко. Освен това, няма никакво значение какво мислиш, ти не си фактор и нищо не зависи от теб. Освен да пишеш тъпи коментари и да замърсяваш планетата с изпражнения друго правиш ли?
4
1
:) (преди 3 месеца)
Рейтинг: 24480 | Одобрение: 7570
Какъвто Вожда, такива и племенните селяци, пра-булгаристанецо. Демек - прости бичета. ;) Раазбираш? 
6
3
Звезди (преди 3 месеца)
Рейтинг: 24955 | Одобрение: 4420
Нинджа Тролът LM пак е напипал free wi-fi. Започва се.... 
LM (ПХК) има много поздрави от Христо Стоичков! До девето коляно!
4
7
ПраБългарин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 28104 | Одобрение: -13351
Сигурно Бойко лично е ходил да каже на работниците, къде точно да изхвърлят излишния бетон... Това не е своеволие от страна на шофьорите, това е по заповед на Бойко.... Нали ве Партизане?
7
4
Звезди (преди 3 месеца)
Рейтинг: 24955 | Одобрение: 4420
Натоварете този бетон на самосвали и го изсипете на банкянското копиле в двора на хасиендата му!
LM (ПХК) има много поздрави от Христо Стоичков! До девето коляно!
8
4
Гражданин Х (преди 3 месеца)
Рейтинг: 1375 | Одобрение: 380
Смърт за ГЕРБ
LM (ПХК) има много поздрави от любовника си Елза Парини!
6
3
Звезди (преди 3 месеца)
Рейтинг: 24955 | Одобрение: 4420
Там сигурно оня парапитек LM е правил кофража. Типично за бойковите "лъвове".  
LM (ПХК) има много поздрави от Христо Стоичков! До девето коляно!
5
3
:) (преди 3 месеца)
Рейтинг: 24480 | Одобрение: 7570
Работа, работа, работа. Номер 28 - за още такива брилятни решения. 
6
3
motoristka (преди 3 месеца)
Рейтинг: 75015 | Одобрение: 35435
Безхаберници Болест Джип-инспекцията на боко-шкафчето няма да забележи това бетонно сметище, но ще отбележи грандиозен напредък на проекта....Гняв
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)
5
2
Звезди (преди 3 месеца)
Рейтинг: 24955 | Одобрение: 4420
Винаги съм го казвал и твърдял... и пак ще го повторя: На такъв терор се отговаря със стократно по-страшен ответен терор. Не се чака на институциите.  :getlost:  Пристъпва се и се палят бетоновози, камиони и всякаква друга техника. Трошат се крайници. Идиотите трябва да изпитат страх и ужас. По друг начин няма и не може да бъдат спрени. Смажи го като червей, строши му кокалите, запали бетоновоза.... и ще видиш дали ще посмее пак да го направи.  
LM (ПХК) има много поздрави от Христо Стоичков! До девето коляно!
6
3
Гражданин Х (преди 3 месеца)
Рейтинг: 1375 | Одобрение: 380
Ето къде ГЕРБерските фирмички си изхвърлят остатъка от бетона! Изродите от ГЕРБ не спират с изродщините си! 
LM (ПХК) има много поздрави от любовника си Елза Парини!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама