БСП-Варна бойкотира онлайн общинска сесия: ГЕРБ крият кмета Портних от въпросите за корупция

07.12.2021 / 08:58 14

снимки: Общински съвет - Варна, Live.Varna.bg

Редактор: Веселин Златков

Общинските съветници на БСП във Варна обявиха, че няма да участват в предстоящо онлайн заседание на общинския съвет в морския град. „Това е поредният опит на ГЕРБ да скрият кмета Иван Портних и администрацията му от неудобните въпроси за корупционните практики при провеждане на обществени поръчки и свързаните с тях разследвания“, това се казва в декларация на социалистите, публикувана във Фейсбук.

Съветниците на БСП  имат и друг много конкретен аргумент да не участват в заседанието:„Обявената неприсъствена сесия е пореден опит за скрита и тиха продажба на недвижима собственост и осъществяване на скандално дарение, чрез апортиране на акциите на Община Варна от "Международен Пловдивски Панаир" АД в ,,Пълдин Туринвест" АД, сделка безспорно, обслужваща олигархията“.

Съветниците от БСП заявяват, че Общински съвет – Варна трябва да заседав присъствено, като достъпът до заседателната зала да се разрешава на всички притежаващи зелен сертификат или след бърз антигенен тест. Те заявяват, че в петък, за когато е насрочена онлайн сесията, че отидат в зала „Пленарна“, където се провеждат заседанията на местния парламент.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
4
12321 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 27343 | Одобрение: 6543
Ааа, тез педерастки наклонности ги проявявай към гейдружинката ви. Само задници в главата ти.  Абе, да не си заченат анално?
2
8
ПраБългарин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 58492 | Одобрение: -28558
какви опорки да ми дават? казаха че всичките са ти навряни в задника и не си ги давал ;) да си ги ползваш със здраве УхиленУхиленУхилен
4
5
12321 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 27343 | Одобрение: 6543
Ето, като не ти дават опорки, само простотии пишеш. Тъп, по-тъп, най-тъп, ПраТъп
0
9
ПраБългарин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 58492 | Одобрение: -28558
Ко? не!, отиди във фирма с евроконсултанти, да ти обяснят как се правеха проекти по времето на бсп и по времето на Бойко, да видим какво ще ти споделят! Аз последните 12 г. не съм чул да има спрени еврофондове за измами и злоупотреби, както бяха спрени по времето на тройната коалиция. Едно е да си краднеш малко без те се усети някой, друго е откраднеш всичките пари, това е разликата между бсп и герб. Защо никой не построи и 20 % от това което направи Бойко, при условие, че нямаше икономическа криза, световна криза или ковид криза??? 
2
0
Ко? Не! (преди 1 годинa)
Рейтинг: 10310 | Одобрение: -870
От чиста проба любопитство искам да попитам коментиращите тук, защо разглеждат по различен начин две очевидно подобни схеми за измами извършени от две различни общински власти през годините. И двете са за доставка на автобуси. И при двете целта е едни тарикати да ни ощетят с едни пари за наша сметка. Защо в единия вариант се противопоставяте на това а другия вариант не. За мен няма никакво значение този, който иска да ме излъже от коя партия е. Извода за различното ви отношение си правя от по долния си пост, който сте оценили с няколко минуса ;)
3
4
12321 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 27343 | Одобрение: 6543
ПраТъпанара няма нищо да каже. Защото, когато не му е удобно, мълчи като Проста ПраУтка. Освен ако не му нарядят да напише нищо. Ама и ГЕРБ разбраха колко е тъп и вече не го карат нещо...
3
1
ас (преди 1 годинa)
Рейтинг: 122733 | Одобрение: 20848
по скоро го крията защото се е надрусал
10
2
уйчо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 74878 | Одобрение: -2677
Потника си е безмозъчна кукла на конци, още като го спуснаха в Шведския и се озърташе като пръднал заек в люцерна.
5
2
Чичкото (преди 1 годинa)
Рейтинг: 81735 | Одобрение: -4765
Победите на кмета Портних са много тясно свързани с победите на ББ и ГЕРБ Много често идваше във Варна ББ и НАЛИВАШЕ ПАРИ В ОБЩИНСКИЯ БЮДЖЕТ срещу  ПОСЛУШАНИЕ И ПОДЧИНЕНИЕ Великите издънки на Портних са свързани с АСВАЛТА  Премахна тротоари и направи велоалеи започващи от НИКЪДЕ и свърващи НИКЪДЕ Прословутите асвалтирани кръгови ставаха езера а улиците реки подлезите аквариуми Весело се живее във Варна През лятото фекалиите напълниха залива с аромат автобусите дрънколят празни Емоции
Истината преди всичко
7
7
sn1p3r (преди 1 годинa)
Рейтинг: 8875 | Одобрение: 1365
тик-так-тик-так
п-и-к е най-ибрикчийската медия. Ако имаше някаква журлаистическа етика, щяха да забранят недоносчето на Недялко.
9
5
:) (преди 1 годинa)
Рейтинг: 36878 | Одобрение: 8183
Ххаа.. Сега ПраТъпанара ще излезе и ще ти каже нещо извадено от задника си... за бсп, за някакъв прекрасен живот през последните 12 години... дето само той си вярва.. и  така са му промили мозъка на гербопитека. А потНик вече може да е избягал зад граница.. както много други крадлив гербери почнаха да правят. 
0
7
Ко? Не! (преди 1 годинa)
Рейтинг: 10310 | Одобрение: -870
Когато пишеш статии за чуждите далавери с автобуси е голям кеф. Когато ти задават на теб въпроси за далавери с автобуси е много неприятно. Това го пиша ей така по случайност точно на този сайт. Нямам нищо в предвид. Ухилен;)
3
13
ПраБългарин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 58492 | Одобрение: -28558
Ходи питай него ве льольо, какво питаш мен?
7
4
12321 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 27343 | Одобрение: 6543
Абе, ПраТъпанар, що се крие, нали толкова много е направил? А за лошите работи - не е той...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама