БТВ: ГЕРБ идват до минути в ЦИК. Внасят рекорден брой подписи

17.02.2021 / 09:07 22

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадър бТВ

ГЕРБ се очакват в ЦИК до 10 минути. През последните 10 дни общо 22 политически партии и коалиции подадоха документи за регистрация за изборите. ГЕРБ обаче не са сред тях. До момента през годините те винаги си пазеха място да са първи, да не би някой да ги изпревари. Този път обаче чакат до последно.

Това предаде за "Тази сутрин" по бТВ Десислава Ризова, която е пред сградата на ЦИК.

Всъщност срокът изтича в 17:00 часа. Всички останали основни политически сили, които според социолозите имат шанс да попаднат в Народното събрание, вече подадоха своите документи и изискуеми подписи. Това, което предварително знаем за регистрацията на ГЕРБ е, че те се канят да внесат рекорден брой подписи, такива каквито до момента не са внасяни. Какво обаче ще се случи, предстои да разберем до минути, допълни Ризова.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
2
Ванката (преди 2 години)
Рейтинг: 40311 | Одобрение: 8176
А дали всички са живи от тези подписали се?
Простите хора лесно се манипулират и управляват!
2
0
:) (преди 2 години)
Рейтинг: 36878 | Одобрение: 8183
Аз ще гласувам за Формацията на Отровното Трио! Казах ли ти го! То не е тайна, герберско нищожество. Защото ГЕРБ трябва да бъдат изметени, след това надолу тия дето ги подкрепят (ама това е само в мечтите ми, защото демократичните държави не дават да се преследват политически отрепки и плюмки, трябвало културно да се съдят, ако има нещо) И не, не съм вземал пари за да гласувам за тоя или оня. Това е присъщо за отпадаци от вашата партия и за вас, които гласувате за нея. Корупцията и краденето е присъщо на такива като тебе и Вожда ти! Пак ти казвам: аз мраза ГЕРБ съвсем безплатно!  Съвсем безплатно изпитвам удовоствие да с*ра в устата на такива гербери като тебе и да ви тровя! Недодялани боклуци. Мачкай гербера ! Това ми е личното мото! Отрепки! Долнопробна мутренска партия и сбирщина от най некачествният биологичен материал, в страната. Само сопа по вас! 
3
0
:) (преди 2 години)
Рейтинг: 36878 | Одобрение: 8183
Абе супол, в партията ВИ всичките със завършен 4ти клас и купени дипломи. Най-осраните калинки изгоряха, останаха другите, дори на Вожда ТИ му подари генералското звания и дипломата, защото Вожда ТИ е прочел една книга и едва е избутал учище. Тъпака си ти, самият факт, че си гербаджия го доказва, няма какво друго да ти се гледа, лайнояде! Отивай , герберски, промит мозък да си вземеш 30 те лв и да гласуваш за партията майка, наследница на БКП, калпав, биологичен материал! 
3
1
айки (преди 2 години)
Рейтинг: 24200 | Одобрение: 7685
това обикаляне с джипката не е било напразно....събрани са подписи на живи и умрели....
3
1
:) (преди 2 години)
Рейтинг: 36878 | Одобрение: 8183
Не съм гербер, бе плюмко! Много добре съм те разбрал, до колкото може да бъде разбрано едно продажно мекере. Около 4ти април твоите ще почнат да дават пари, да не забравиш да се редиш . Продажнико - само плюене по вас герберски животни!  
2
1
:) (преди 2 години)
Рейтинг: 36878 | Одобрение: 8183
Искам да ти кажа, че си евтин, струваш по-малко и от 50 кинта. Които твоят човек обичайно дава по избори, ама ти се продаваш и за по-малко. Сега разбра ли? Т.е. и 30 мога да те купя да ми играеш по свирката. Ти си като оня виц: Госпожице, ще се чукате ли с мен за 1000 лв. ? Ами.. да.. защо неее! А за 10лв. ? Простак, ти за каква ме имаш и мислиш? Ами .. вече знам каква сте и какво си мисля, за ва, ама сега преговарям за цената ;) 
3
1
Наблюдател (преди 2 години)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
-"...Само твоя, и на такива като тебе !" LM ---- :errm: Благодаря, както винаги си точен, обективен, строг но .... справедлиФ!.....Усмивка 
2
0
:) (преди 2 години)
Рейтинг: 36878 | Одобрение: 8183
Знаех си, че някои хора са дори по-евтини и от 50лв. Усмивка 
3
1
Наблюдател (преди 2 години)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
-"...за регистрацията на ГЕРБ е, че те се канят да внесат рекорден брой подписи ...." бТВ Десислава Ризова   ----- А пръстовият отпечатък (на палеца) смята ли се за подпис ???????:wassat:  
0
0
уйчо (преди 2 години)
Рейтинг: 83662 | Одобрение: -978
Какво точно пише тука? Ни да си първи , ни последен. Щяло нещо да се случи, ама още не знаем какво. Върхът на журналистиката!
4
0
kris (преди 2 години)
Рейтинг: 307146 | Одобрение: 45361
Някои хора говорят за морал и съвест, но май не знаят какво това означава....Взимат значи 30 лева да свършат работа, но не я вършат, защото видите ли ИМАЛИ били съвест....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
3
0
:) (преди 2 години)
Рейтинг: 36878 | Одобрение: 8183
Кога ще си вземеш 50-те лв? ;) Ами до последно ГЕРБ са вадили мъртви души за да се подпишат, лъгането на изборите е стартирало! 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама