Бебе на нигерийци се роди с руса коса и бяла кожа

09.01.2020 / 09:41 6

Природата понякога си прави такива шеги с нас, че ни оставя безмълвни. Точно в такава ситуация попада и тази двойка афроамериканци от Нигерия при раждането на дъщеря им Нмачи, пише jenata.blitz.bg.

Бебето се оказало много различно от първите им две деца и ги накарало да онемеят. 

Анджела и съпругът й Бен Ихекборо живели няколко години във Великобритания, преди да решат да си имат трето дете. Когато синът и дъщеря им поотраснали, двамата решили, че са готови за още едно попълнение в семейството.  

Когато Нмачи, чието име в превод означава "красота, дадена от Господ", се появила на бял свят, и родителите й, и медицинският персонал в клиниката били повече от учудени. Малката се родила с бяла кожа и руса коса. Тя дори не е мулатка, а просто снежнобяла!

Косата й също била удивителна: дълга, руса и къдрава. 

Разбира се, таткото бил много изненадан от цвета на кожата на дъщеря си, но нямал никакви съмнения относно верността на съпругата си.  Между другото, дори да приемем, че Нмачи има бял баща, тя би трябвало да е мулатка, а не бяла!

При изследванията в организма на новороденото лекарите открили рядко генетично нарушение, на което се дължал и нетипичният за афроамериканците цвят на кожата. Чертите на лицето му обаче са подобни с тези на родителските: широк нос и пълни устни.

Аномалията не повлияла по никакъв начин на здравето на момиченцето и всичките й показатели при раждането били в норма. 

Родителите наричат дъщеря си ангел, защото е толкова светла и красива.

Днес Нмачи е голямо момиче и никой вече не обръща внимание на бялата й кожа и златисти къдрици. За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
3
kaka (преди 3 години)
Рейтинг: 68379 | Одобрение: 8724
Това е то америка!!! Постоянно измислят генни оръжия ,преди не им правеше впечатление защото президента беше черничък ,а сега са го докарали и на цвят и със същия перчем.Браво на американците! Да му мислят германците,ако там почнат да се раждат от чисти ариици - полу-плешиви тиквочи със странна походка. 
10
59
kris (преди 3 години)
Рейтинг: 308288 | Одобрение: 45673
Ходил Вуте на лекция на тема" Генът и околната среда"......Връща се и Пена го пита какво е разбрал.....Ами виж сега Пено....Аз съм рус, със сини очи.....ти си руса, със сини очи и децата ни са руси, със сини очи......Това е от гена......Комшията е кестеняв, с кафеви очи и жена му също......А децата му са руси, със сини очи......Това е от околната среда....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
2
0
toshinkata (преди 3 години)
Рейтинг: 3533 | Одобрение: 1028
афроамериканци пък жевят в лондон? ми тогава са афроангличани. и що не негри?
5
0
бачо Кольо (преди 3 години)
Рейтинг: 15764 | Одобрение: 4359
Май я е гонил бял К.р Доколенков ,че и я е стигнал.
Колкото повече,толкова повече!
6
13
Наблюдател (преди 3 години)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
-" ...  Вождът преглътнал и казал:-сега, аз ще си трая, ама и ти няма да се обаждаш за козичката." уйчо   ----------- :blink::wassat:УхиленУхиленУхиленУхиленУхилен Шеги-шеги, ама на голо дупе, шега не бива. :unsure:Усмивка
6
0
уйчо (преди 3 години)
Рейтинг: 83717 | Одобрение: -968
В семейството на вожда се родило такова дете и той веднага отишъл при единствения бял мисионер и му казал:- я ми обясни какво става тука! Мисионерът се разтреперал и казал:- виж сега, природата си прави всякакви шеги и изненади, погледни стадото козички на отсрещния баир, всичките бели и само една черна. Вождът преглътнал и казал:-сега, аз ще си трая, ама и ти няма да се обаждаш за козичката.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама