Бедрос Халваджиян за катастрофата: Една секунда невнимание, която може да промени живота ти

29.08.2019 / 16:51 17

1 секунда. 1 секунда невнимание, която може да промени живота ти. Това написа във "Фейсбук" пост синътна Маги Халваджиян – Бедрос, който катастрофира с мотор преди дни, съобщава Novini.bg.


"1 секунда, която води до катастрофа, тежка фрактура, дълга операция, 7 дни лежане в болница и кой знае още колко месеци възстановяване. 1 секунда, а след нея времето спира.

Лежиш безпомощно на пътя и умираш от болка и страх под жестоките лъчи на жаркото слънце. Колите те подминават и шофьорите закриват очите си, за да не те гледат. В следващата безкрайна секунда виждаш невъобразимата уплаха в очите на жена си, тичаща към теб. След още едно мигване и майка ти е там. Лежиш и чакаш спасение, под формата на подскачаща, раздрънкана линейка. Някак успяват да те вдигнат и пренесат в нея, но пътя до болницата е един от кошмарите, които би забравил.

Безкрайната вечер на топлия 20-ти август се лее бавно. Премествайки ме от кабинет в кабинет, по коридорите виждам роднини и приятели, които започват да се стичат заинтересовани за здравето ми, чакайки детайли за операцията.
За нея няма да навлизам в детайли, няма да са красиви. А след нея... Започват дните на безумни мъки и болки и дискомфорта на хоспитализацията.

Ежедневието ми се свежда до това да успея да се изправя до седнало положение в леглото за поне 2 минути без главата ми да се пръсне от световъртеж и след това да извикам сестрата за обезболяващо. Толкова.
Не можеш да свършиш най-нормални, битови неща, а ако все пак успееш, после се чувстваш сякаш си изкачил планина на един дъх.Но все пак съм устроен така, че във всяка ситуация да търся плюсове и красота.

Благодарен съм на страшно много хора. Ще започна от двамата колеги мотористи, които спряха веднага след удара и бяха неотлъчно до мен, докато линейката ме прибра. Също така момчетата, който слязоха от колите си, звъннаха на 112 и вдигнаха цял автомобил, за да ме освободят. Милите дами, които ми даваха вода и стискаха ръката ми за кураж. Благодаря на всички, които помагаха и идваха да ме видят и да се погрижат за мен през тази седмица в болницата.

Благодаря на страхотния доктор Милко Илиев и целият му екип за невероятната операция и всички пирони, с които ме дари! Благодаря на всички сестри, санитари и рехабилитатори за внимателните грижи.

Най-много благодаря на семейството си, че беше до мен във всяка една минута. А на Allexandra Amorr, която за пореден път ми доказа силата на любовта ни, ще имам да се отблагодарявам цял живот. Благодаря ви. Обичам ви. Пазете се, защото е нужна само 1 секунда", написа още той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
1
Нено (преди 1 месец)
Рейтинг: 6666 | Одобрение: 2881
Това, което написах в по-долния си коментар, напълно се потвърждава от думите на тези двамата. Каква ирония!!!!
3
4
милен (преди 1 месец)
Рейтинг: 3146 | Одобрение: 216
 А кажи вашият Аллах, как ви съветва в корана, срещнеш ли друговерец, дори и в пустинята да е, там където не ти пречи, извади ятагана и го съсечи, вадиш ли ти тук ятагана на територията на Родината ни измет безподобен, вадиш го щото твоят комунистически идол Тикяович, говори за лош материал и краде народни пари в милиарди за да ти плати и на теб една надница от 50-тина лева, за да стоиш с 40 профила денонощно зад компютъра и да бълваш простотии и си пишеш плюсове, а на по напредналите минуси, за да ги изпревариш с точките и да вадиш ятагана и дз съсичаш християните, заедно с твоят привърженик тиквович. 
21
8
n eXu s (преди 1 месец)
Рейтинг: 189255 | Одобрение: 35005
5
5
Tито (преди 1 месец)
Рейтинг: 5648 | Одобрение: -177
Майка ти е проститутката или по-точно- бивша......сега вече, само от време на време, за някоя тенекия сирене. А ти, педер, си от арабско семе, нали знаеш?
15
6
n eXu s (преди 1 месец)
Рейтинг: 189255 | Одобрение: 35005
Виж какво, аз не съм ти виновен, че родителите ти проституират, сещсш ли се? Като си толкова недоволен от живота, скачай от 5-я етаж, ще има един пролетарий по-малко! Схващаш ли картинката?
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
4
5
милен (преди 1 месец)
Рейтинг: 3146 | Одобрение: 216
 Колко правилно си ме оценил, като общ работник с 0.1 прочетени книги, но за сметка на книжките, които и ти не си чел, аз съм гледал хиляди филмчета, и мога за няколко часа да ти изготвя психологическият ти профил, нещастник, ако не споменаваше за книгите и не омаловажаваше труда на милионите Българи, които напуснаха родината си, а само да отразяваше фактическата обстановка, нямаше да ти сипвам толкова, че да се задъниш от злоба, и запомни, аз ти пренасочвам злобата, там където мога да я поема с уважение, ако прекалиш, жален ти баща педофил дето заплоди проституиращата ти майка. 
4
3
Tито (преди 1 месец)
Рейтинг: 5648 | Одобрение: -177
Малоумник в чаршаф, оценява се нещо, което има стойност!!! На тебе какво да ти оценяваме-празната глава ли?
16
9
n eXu s (преди 1 месец)
Рейтинг: 189255 | Одобрение: 35005
Общ работник от село с 0 прочетени книги е последният субект на планетата, който ще ме оценява или ще опитва да прави напъни за оценяване!
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
4
5
милен (преди 1 месец)
Рейтинг: 3146 | Одобрение: 216
А твоят мозък кокоши, аз съм го оценил чаршафчо, ако искаш още 40 профила в петела си направи, само да не им забравиш паролите, винаги ще те позная по "интелекта" и по психологическият профил, който пропъди от Родината им 2000000 Българи и почти толкова цигани. 
14
8
n eXu s (преди 1 месец)
Рейтинг: 189255 | Одобрение: 35005
Така, значи. А тези дебилета защо не се замислят с празните тикви, преди да стане белята? Или нямаме мозък толкова, а?
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
4
4
милен (преди 1 месец)
Рейтинг: 3146 | Одобрение: 216
За стотиците хиляди километри, които съм изминал по пътищата на Родината, съм спасил минимум ТРИМА халваджияновци, от сигурна смърт, които се движеха в абсолютен разрез с правилата за движение по пътищата и караха с 120-тина километра в града, но не ми се сърдете, че с течението на годините рефлексите ми отслабват и следващият халваджия, който нарушава добросъвестно правилника за движение, може да се залепи на предният капак и да отиде при Свети Петър.  
2
4
Нено (преди 1 месец)
Рейтинг: 6666 | Одобрение: 2881
До Варна - Не само ти, 80% от пишещите тук няма да "схванат" поуката, защото нивото ви стига дотам - виж ако бяха ругатни, обиди, клевети и псувни, нямаше да имате проблем. Но изказана болка по такъв интелигентен начин трудно ще осмислите. Такъв текст трудно се "смила" (съжалявам за откровението).
7
3
Tито (преди 1 месец)
Рейтинг: 5648 | Одобрение: -177
НЕКСУС-овизма, май е заразен? Какво Ви пречи човека бе, хора? Написал е нещо във ''фейса'' си, с цел да се прочете от приятелите му и вероятно от тези които иска да благодари момчето. Това , че някой ''журналист'' се е ровил като плъх из фейсбук, за да ''създаде'' новина, той няма вина.  А това, че не виждаш поуката, не говори много добре за теб.
3
8
12321 (преди 1 месец)
Рейтинг: 6748 | Одобрение: 2793
Слава богу, че е добре, толкова се бях притеснил...
9
8
Варна (преди 1 месец)
Рейтинг: 66332 | Одобрение: 35152
не разбрах каква е поуката от излиянието. че трябва го съжаляваме ли или да се възхищаваме
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама