Беновска: Президент Радев, на Гладиатор ли се правите?

11.11.2018 / 15:38 57

Канал 3

Президент Радев, на Гладиатор ли се правите? Това е въпросът на журналиста Илиана Беновска в днешното издание на предаването „Беновска пита” по Канал 3 . 

Президент Радев, ако замисълът, със словото си за 10 ноември, е да са правите на Максимус - Гладиаторът на силата и честта, то не ви се получава - изглеждате като карикатура на последна страница, защото не казвате какво конкретно предлагате да се направи, за да живеем в повече законност и справедливост. 

Президент Радев, коремното ви не е достатъчно, за да сте убедителен, че от сърце и по съвест се борите за просперитета на нацията. Ще се въздържа да коментирам поучителния ви ви патос и произношение, неуверените ви очи и вдървената ви стойка. За начина на заснемането и нелепия монтаж на изказването ви ще си замълча. Само ще кажа, че ако бяхте говорил на живо щяхте да се доближите повече до хората. 
Не знам уговаряли ли сте се с председателката на БСП Корнелия Нинова да заяви, че би се подписала под думите ви. Не съм сигурна и дали нейното пърхане около вас е добра подкрепа за тезите ви. Защото, публично известно е, че Нинова брутално гази основния закон на БСП, Устава. И се е курдисала на кормилото на БСП, заедно с присъдружни по интереси, а вътрешната си опозиция е натикала в „багажника“ на колата на БСП, със залепени с изолирбанд уста.

Президент Радев, на Гладиатор ли се правите?

Аз съм Беновска. И питам.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
54
8
motoristka (преди 3 години)
Рейтинг: 77121 | Одобрение: 36151
Препоръчвам на Беновска да не се напъва толкова истерично - и без това, няма да й купят къща в Барселона....:blush:
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)
64
4
стефан (преди 3 години)
Рейтинг: 3382 | Одобрение: 1417
После нямало платена журналистика.
53
6
kris (преди 3 години)
Рейтинг: 225161 | Одобрение: 20636
Едва ли има по-гадно същество и по-гаден журналист в България от това недоразумение на природата......Чудя се кога ли ще се задави в собствената си повърня, или някой ще и запуши вмирисаната уста, не с изолирбанд, а с един здрав дървен чеп, барабар с макарите.......!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
57
5
motoristka (преди 3 години)
Рейтинг: 77121 | Одобрение: 36151
Беновска, за твоето ''пърхане'' и ''курдисване'' изобщо няма да говорим, защото си толкова грозна и противна, че чак си смешна.... 
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама