Бил Гейтс: Въпреки ваксинациите, пандемията ще се усили през следващите месеци

23.12.2020 / 15:18 8

Снимка: Фейсбук Бил Гейтс

"Въпреки ваксинациите, пандемията ще се усили през следващите месеци". Тази прогноза даде Бил Гейтс, който обобщи резултатите от изходящата година в личния си блог.

„За съжаление все още не сме се измъкнали от трудностите“, каза той, пише БГНЕС.

Говорейки за засилване на пандемията, милиардерът се упова на данни, получени с помощта на компютърни модели. Според него те показват, че ситуацията в света ще поеме към по-лошо през следващия месец.

В същото време Гейтс припомни, че носенето на маски и социалната дистанция все още са ефективно средство за борба с разпространението на коронавирусната инфекция.

Ограниченията за посещение на обществени места ще продължат и през следващата година.

Като цяло, през 2021 г. броят на случаите на заболявания и смъртните случаи, според него, ще започне да намалява и животът постепенно ще започне да се нормализира.

Милиардерът свърза надеждите си с факта, че ваксинацията, според всички прогнози, трябва да достигне глобални размери през пролетта на следващата година.

Въпреки това нарастващият брой хора, отказващи ваксинации, предизвиква безпокойство, алармира Гейтс. Той призна, че не разбира причините за тази липса на вяра в науката.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
милен (преди 3 години)
Рейтинг: 29550 | Одобрение: 3650
  От 2-3 години сглобявам компютри и им инсталирам пиратски прозорци, но в началото на 90-сетте години, един приятел ми каза, че SD и DVD са изобретени заедно, но първо са пуснали на пазара едното, за да изпомпят мангизите на потребителите, а след това другото, и не намирам информация в Нета, кой ги е изобретил, ако е тази "пълна лейка" от снимката, тогава може да очакваме че "ваксините" ще са чипове на индивидите.
1
1
гарфилд (преди 3 години)
Рейтинг: 54075 | Одобрение: 17340
Съгласен съм,Крис.Казах го,по навик.
3
1
kris (преди 3 години)
Рейтинг: 343652 | Одобрение: 55517
Гарфи....тоя не е куха лейка....Преди 20 години сглобявах компоти, т.е. компютри и забелязх нещо....Изобретенията и усъвършенстванията се пускаха на пазара бавно и методично умишлено за да остареят след 2 години и да ъпгрейдваш,  или да купиш по-новото.....Търговия и близалки за малоумните.....Ъпгрейдването става един път, после сменят слотовете и паметта и отиваш на нов  борд.....Добре си е научило момчето урока от Форд, който на въпроса коя е най-добрата кола казал : Новата.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
1
0
гарфилд (преди 3 години)
Рейтинг: 54075 | Одобрение: 17340
Защо,да ти вярвам,бе кратуно?За 30 години,''успя'' да защитиш компютрите си,а сега,ще бориш коронавируса.Куха лейка.
2
0
kaka (преди 3 години)
Рейтинг: 71214 | Одобрение: 9099
Интересно от къде знаеш?
1
1
Кака Слонка (преди 3 години)
Рейтинг: 21779 | Одобрение: 939
Този програмист е станал лекар ли? Значи няма смисъл от ваксините. Няма да се ваксинираме. А у нас след 4 месеца, ако имат поне 0,00000001% нервна проводимост в сивото вещество, моля не си избирайте това, за което гласувате от 2009-та насам. Ако не си го изберете, циркът свършва, клоуните по телевизията-Мутафа, Кантара, Чувала и т.н. ще останат само един лош спомен!!!
ВСЕКИ КОЙТО МИ ДИСЛАЙКНЕ КОМЕНТАР МАЙКА МУ ДА УМРЕ ДО 2 ДНИ И ДА АКО ИМА ДЕТЕ ДА ГО ПОГРЕБЕ ДО 3 ДНИ!!!
3
0
motoristka (преди 3 години)
Рейтинг: 77894 | Одобрение: 36434
Който е виждал Б. Гейст с маска да си мръдне лявото ухо.....
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)
3
1
gperoto (преди 3 години)
Рейтинг: 3139 | Одобрение: 749
Този лайняр като какъв се изказва непрекъснато?Знае ли нещо,лекар ли е?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама