Бившата жена на Бойко: Сърцето ми е разбито!

05.09.2019 / 16:26 7

Бившата съпруга на премиера Бойко Борисов и майка на единствената му дъщеря Венета изля душата си в драматична публикация в социалната мрежа „Фейсбук“, узна HotArena.

В профила си там Стела Костова, която от години живее в Лос Анджелис, се възмути от коварното отношение на хората към животните.

„Сърцето ми е разбито. Защо хората постоянно доказват, че мнозинството от тях не са добри. Какво се случва с човечеството? Отидох до магазин „Петс Март“, за да взема шампоани за моите Айра и Бетина. И ето ги тях… бездомни кучета и котки, предадени от хората, които са били техни семейства. Търсейки нови стопани, размахвайки опашки, душите им гледат право в очите ни, искайки състрадание и любов. Сърцето ми се къса, когато видя 14-годишен пудел, свит на стола, тих и уплашен, когато видя безпомощно чихуахуа, само с три крака, скачащо край оградата… и всички останали кучета, малки или големи, пухкави или не, чакащи хорската милост. Защо някой от вас не ги вземе? Те са живи същества, имат нужда от грижи завинаги. А тези, които видях днес, всъщност са обгрижвани от състрадателни и предани хора. Никога не съм виждала приют за животни. Това сигурно е най-тъжното място. И само мога да си представям какво е в кланиците и кк мнозинството от вас ядат тези безпомощни същества… Хората не заслужават животните“, написа д-р Костова на английски език, цитира „Ретро“.

Самата тя е стопанка на две кучета, които обгрижва като свои деца. Те я придружават навсякъде, а по-голямата част от свободното й време е посветено на тях и градинарството, което е другото й любимо хоби."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
4
Обикновен човек (преди 9 месеца)
Рейтинг: 144 | Одобрение: 14
До ДИВАКА ако вземеш да си извадиш главата от там, където слънце не огрява - няма да се налага да обяснявам колко полезни и нужни са животните и че колкото ти имаш право да живееш на тая планета, толкова и те. Ненапразно има кучета спасители, кучета водачи на незрящи и кучета в коя ли не сфера на живота на хората, за полезността и нуждата ни от другите животни няма да споменавам. Помагам на възрастни хора, роднини и не само, с малко, но редовно, просто не бия тъпан. Явно при теб главата и седалището ти са с разменени места.
11
19
ДИВАКА (преди 9 месеца)
Рейтинг: 24345 | Одобрение: 4050
КОЙТО НЯМА ЗА КОГО ДА СЕ ГРИЖИ СИ ВЗЕМА КУЧЕ ИЛИ КОТКА ЗА ДРУГАРЧЕ..ЧЕ ТО САМИЧЪК ЖИВЕЕ ЛИ СЕ..ПО ДОБРЕ ДА БЕШЕ ВЪРЗАЛА ШРЕК ЗА ПОВОД И ДА МУ БЕШЕ СЛОЖИЛА НАМОРДНИК..А СЕГА ЦЯЛ НАРОД Е ИЗПОХАПАН..ГОРКАТА ЖЕНИЦА..Изплезване:devil:Ухилен
14
5
Обикновен човек (преди 9 месеца)
Рейтинг: 144 | Одобрение: 14
Права е жената, не се грижим добре за животните като цяло, не само кучетата. Ако имам достатъчно лични средства бих помагал на повече животни. Гледам куче, имах котки, но за да си отговорен стопанин се изисква не само време, но и пари. 
29
8
Уйо (преди 9 месеца)
Рейтинг: 37140 | Одобрение: 7965
Бо̀ли ме фарот
52
2
Blue hills (преди 9 месеца)
Рейтинг: 28090 | Одобрение: 12545
Ох, да й имам проблемите
54
6
Пешо от Виница (преди 9 месеца)
Рейтинг: 48144 | Одобрение: 18744
А кога работиш ? Най - обичам да ме лъжат, когато знам истината! Лесно е да простя  , че  ме лъжеш, но е трудно да простя  на себе си, че бих ти повярвал! Може би трябваше да си възмутена от КОВАРНОТО ОТНОШЕНИЕ на бившия ти мъж.....Чак  толкова далеко да забегнеш...? Не ще да е от хубаво....

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама