Борислав Зюмбюлев: Нападението на Слави Ангелов е дело на футболни фенове. Имат паравоенни структури, които за 1000 лева ще пребият всеки

19.03.2020 / 12:33 3

Вчера се чух със Слави Ангелов. Изморява се. Беше доста по-добре. Според жена му той се изморява от разговора. Това, което ми каза, че е по-добре. Жена му обясни, че няма отоци под очите. Окуражих го и му пожелах здраве. Не става въпрос за грабеж, защото нищо не му е откраднато.

Това каза главният редактор на в-к „24 часа“ Борислав Зюмбюлев по БТВ.

"Причакан е и е пребит като Цветан Вълчев-маркетингов директор на „Левски“. Него пак така го причакаха трима и го нападнаха. Струва ми се, че и в двата случая е фенска работа. Такова  нападение струва между 500 лева и 2000 лева, средно около 1000лв. Има паравоенни структури при запалянковците. Нападението е мародерство, защото се случва по време на война с невидим враг. Отвратително нападение. Журналистите са на първа линия. Утре някой може да реши, че продавачката на магазина е ударила някого в кантара и да я последва същото. Трябва незабавно да се разкрие това нападение.", допълни Зюмбюлев, пише frognews.bg.

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
9
kris (преди 2 седмици)
Рейтинг: 116598 | Одобрение: -4152
А аз казвам, нека ги хванат първо и тогава ще видим кои са.....ако ги хванат де....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
1
0
Пешо от Виница (преди 2 седмици)
Рейтинг: 44833 | Одобрение: 17968
Макар ,че съм запалянко съм съгласен с колегата. Пародия, озверели наркоманчета и диви орди нямащи нищо общо с времето ,когато ходехме на мач цялото семейство. Давахме по агне за билет,събирахме се по няколко човека ,колата и газ към мача на века в София. А сега е .....все едно отиват на война. Кому е необходимо? Освен за наркоманчетата ,където за тях е място за битки с други наркомани..Гняв
1
2
Варна (преди 2 седмици)
Рейтинг: 71726 | Одобрение: 35636
отдавна трябваше да се закрие пародията наречена български футбол. освен развъдник на простащина друга каква полза има от него 
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама