Борисов: Цяла Европа е в рецесия, а при нас - ръст на икономиката

16.09.2019 / 13:03 9

Първо искам да благодаря на отчетата, че ни благословиха. Благословихте и стария Домусчиев, който още се труди. В книгата пише – без Господа, нищо не може да се прави". Това заяви премиерът Бойко Борисов на откриването на новия завод на "Биовет" за производство на фармацевтични продукти и фуражни добавки в Пещера, пише Блиц."Да поздравиме и децата с първия учебен ден. Надявам се в Пещера училищата да са в приличен вид, както в цяла България", посочи още Борисов.

По повод завода той коментира, че е изключително модерна инвестиция. "Какво да ви кажа – всеки ден, през ден откриват се нови заводи. И въпреки че Европа е в рецесия, ние държим с 3 % икономиката", похвали се той.

"Накрая искам да поздравя всички инвеститори и от Жан-Клод Юнкер. До последно се надявахме да дойдем заедно, но той просто не е добре, даже хеликоптер бях планирал", съобщи министър-председателят.

"Господ напред и ние по него", завърши той.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
4
милен (преди 1 месец)
Рейтинг: 3146 | Одобрение: 216
 Г-син "интелигенте", ако пиех кафенца и пишех във фейса, никога нямаше да мога да изпълнявам 3-4 длъжности и робовладелските комунистически утайки веднага биха ме изгонили, защото нямаше да могат да крадат по 300 лева на ден от труда ми, моят и на колегите ми, и техните мързеливи и необразовани изчадия нямаше да имат сметки в банката за милиони, от които трудещите се да теглят заеми с големи лихви. На кой са банките, не са държавни, а на наши и ваши, утайко, Аллах скоро ще те прибере. 
30
17
n eXu s (преди 1 месец)
Рейтинг: 189255 | Одобрение: 35005
Гусин общако-комуняга, няма закон, защото не сме диктатура, а демокрация и получаваш, колкото си изработил! Има негласно правило, че фирмаджията ти дава 1/3 от изработеното! Тоест, ако ми пиеш кафенца и симулираш, ще получиш по-малко! Което е справедливо, нали така, другарю комуняга?
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
7
5
милен (преди 1 месец)
Рейтинг: 3146 | Одобрение: 216
 Г-син Тиквович, защо няма закон за робовладелците в България, да получават по 20% от чистата печалба на фирмичките си а останалите 80% да изплащат за заплати и ако те са много високи по 2-3000 лева с остатъка да разширяват производството и да откриват нови работни места, както е в европейските и цивилизовани Държави, или искаш Тикво да продължава системата на бедните работещи и робовладелците да крадат парите на трудещите се и да ги внасят милионите откраднати пари в банкови сметки на мързеливите си и необразовани изчадия от където работниците трябва да ги вземат във вид на заем с огромна лихва, за да печели Цветелиновата ти банкерка и всички твои калинки и шуробаджанаци. 
6
1
cron1 (преди 1 месец)
Рейтинг: 4280 | Одобрение: 945
Но удобно пропусна да каже за ръста на мизерията и самоубийствата... ГнявГнявГняв
17
4
гарфилд (преди 1 месец)
Рейтинг: 28697 | Одобрение: 11917
Цъфтим и връзваме.Машаллах,Бойко Баш Бакан,ашколсун.
27
9
Чичо (преди 1 месец)
Рейтинг: 13259 | Одобрение: 639
Ами прякора му е Тиквата, какво да говорим още.
40
5
chirak (преди 1 месец)
Рейтинг: 9453 | Одобрение: 3793
Трябва да си малоумник,че да му вярваш а този индивид.
44
6
ДИВАКА (преди 1 месец)
Рейтинг: 24322 | Одобрение: 4027
ШРЕК ,А ГОСПОД В НЕГОВИТЕ СИ ЗАПОВЕДИ Е КАЗАЛ ..НЕ КРАДИ ..И ОЩЕ НЕ ЛЪЖИ..НЕ ПОЖЕЛАВАЙ ПАРИТЕ НА БЛИЖНИЯ СИ..ДОРИ ..НЕ УБИВАЙ..ГОСПОД НЯМА ДА ТИ ПРОСТИ..СЪГРЕШИЛ СИ МНОГО ,ЧАДО..У ПЪКЛОТО ТИ Е МЯСТОТО..Изплезване:devil::devil:

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама