Борисов: Премиер си имаме, мисля, че по-добър от мен няма

04.12.2022 / 10:13 8

Булфото

"Още не е узрял политическият ни елит. И Меси е на 31 г., но като влезе, вкара първия гол. България си има Меси в това отношение, и това съм аз", заяви Борисов.

Румъния не ни е виновна, премиерът на Холандия е прав - в момента границата е разграден двор. Животът го казва - над 75 000 мигранти има в Австрия. Канцлерът казва - откъде дойдоха? А знаете, че те като отидат в центровете там, казват откъде са минали. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Единственият изход от ситуацията според него е съставянето на редовно правителство.

"Ясно е, че партиите и лидерите са много възпалени, с изключение на нас. Ние рязко даваме назад и ще правим декларации срещу Холандия. Това е един от най-големите донори в Съюза, нормално е като дават парите на такива като нас, да искат ред законност и справедливост и да се пази външната граница", коментира лидерът на ГЕРБ.

Борисов е убеден, че правителство може да има с първия, втория и третия мандат, но "трябва воля и ясни правила".

"Премиер си имаме, мисля, че по-добър от мен няма. Такова правителство на малцинството надали е най-доброто за стабилност и разбирателство. Още не е узрял политическият ни елит. Вторият вариант е все пак да излъчим премиер, който да мине. Да има разговор и да обясни на колегите в парламента, че след катастрофата дали ще продължим да се търкаляме - това ще донесе непоправими последици. Нас ще ни откъснат като котва от Шенген и ще ни оставят като буфер за бежанците", заяви Борисов.

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
Радостин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 78458 | Одобрение: -162
Да се завърнеш в Банкянската къща, властта ти мутренска кога угасне, и кой те види да му се повръща, и да му иде с нещо да те прасне. Да ти тежи народната умора от твоите лъжи и от твоите кражби И да поемеш пътя към затвора където те очакват постни дажби. В килията ще те посрещне той - бай Ставри където ще му паднеш там на сгода и най-болезнено със теб ще се изгаври тъй както ти изгаври се с народа.
Всеки да си получи заслуженото !
0
6
ПраБългарин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 56577 | Одобрение: -27498
Бойко е номер едно, видяхме новите колко струват, след 10 20 години може и да го стигнат УхиленУхилен Стига сме си правили експерименти. Като ходите на лекар искате професор да ви прегледа, а не някой студент, нали така? ;) И като правите ремонти, искате майстора да ви слага фаянса, а не калфата ;) Така че каквото и да казвате против Бойко то няма смисъл и логика, защото нямате по добро предложение за премиер, както и за управляваща партия!!! 
4
1
cron1 (преди 3 месеца)
Рейтинг: 46097 | Одобрение: 1552
Тиквата е безгранично нагъл и алчен... Но на оня свят още никой не си е занесъл парите...Гняв
Марио Кроненберг
6
1
Dooobre!!! (преди 3 месеца)
Рейтинг: 13671 | Одобрение: 5511
Нали "плашеше", че няма да ставаш повече премиер, бе тикво зелена?! Толкова много ревахме от мъка, че ни изоставя бащицата... Изведнъж пак ти зяпна алчната уста за власт. Бетер от Темната дупка бездънна е лакомията ти. Скривай се в Банкя, а може и в Бърцелона, че е по-далече... Ламя неналапанаБолестБолестБолест
Да живей България!
8
0
Голям праз (преди 3 месеца)
Рейтинг: 25720 | Одобрение: 3830
Колкото изказването е по-нагло, толкова по-съпикясани остават слушателите, и не могат да реагират адекватно!!! Колкото лъжата е по-голяма, толкова е по-атрактивна, колкото е по-далеч от истината, толкова е по-малко подложена на противодействие!!! И сега: Всички ахкат и охкат, и докато се осеферят, може да стане истина!!! Жалко, че точно в момента съм "вързан" в България, и не мога да замина някъде, по-далече от ГРОБ!!!
10
0
chirak (преди 3 месеца)
Рейтинг: 14859 | Одобрение: 4804
Ама директно при бай Ставри без никакви обяснения.
9
0
Радостин (преди 3 месеца)
Рейтинг: 78458 | Одобрение: -162
Вместо да е в затвора , наглецът се самовеличае пред овцете.
Всеки да си получи заслуженото !
9
1
kris (преди 3 месеца)
Рейтинг: 259379 | Одобрение: 31784
Не е вярно, че Земята със своята гравитация привлича Бойко Борисов към себе си, а обратното.....Бойко Борисов привлича със своята гравитация Земята към краката си....! И докато решевал судоку, без да иска доказал Теоремата на Ферми.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама