Борисов: През 1944 година са избили елита на нацията и 45 години комунистическа диктатура. Сега правят същия преврат

26.05.2021 / 12:45 7

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Снимка и видео Фейсбук/Бойко Борисов

За смяната на шефовете на службите, сега разбирам, че и с шефа на ДАНС е станало, единствените причини са разкриването на шпионските мрежи на Русия, единствените. Оттук нататък никога, мога да се обзаложа с всеки един от вас, вие сте млади, ще живеете по-дълго, никога в България повече няма да разкрият руски шпиони, никога няма да си сложи някой повече главата в торбата. Извинявам се на тези момчета, които съм ги карал да защитават Националната сигурност, а те били непочтени според някого, каза Бойко Борисов пред хора от ръководството на ГЕРБ.

Слагам бас с всички, повече руски шпионин няма да бъде разкрит, нито мрежа. Това е причината да ги махнат, и си измислиха, затова искам сега от вас да се внедрите, нахално и брутално до края да изчистите кого и как са подслушвали.

Ако си е говорил с криминалния контингент и е попаднал на мероприятия, това е съвсем друга тема, но да се сменят шефове на служби, когато ти си само един служебен министър, не го разбирам. Това е реваншизъм. Време е да говорим къде работиха децата им на нашите опоненти, на нашите правителства, каза още Борисов.

Те почтеност нямат. За съжаление, когато станат факт всичките им опити, а и успешни за преврат и влизане през задния вход на комунистическата диктатура, така е било 44-та година. Аз съм се чудил как е станало, то точно така е станало. Избили са елита на нацията, и след това, айде 45 години комунизъм. Това в момента се опитват да направят, само че през задния вход и неслучайно не се направи правителство. 165 депутати да имаш и да не направиш правителство. Нарочно не беше направено. Явно схемата е по-дълбока, за да може това правителство да свърши мръсната работа на кандидата за президент Радев. И тук аз нямам съмнение, за съжаление много пъти сме минавали прези такива ситуации и поуки не сме си извадили като нация. Затова искаме да покажем как виждаме ГЕРБ следващите 10 години, вие сте гръбнактът на това, завърши Бойко Борисов.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
5
ПраБългарин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 50988 | Одобрение: -26932
Не търся разбиране от малоумници като теб, гледай си в чинията и си чокай чорбата.
5
3
12321 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 26784 | Одобрение: 6579
ПраБългарин,  непрекъснато доказваш колко си прост. Аз след това изказване просто бих се засрамил, че този идиот е българин и сме го търпяли толкова време
0
7
ПраБългарин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 50988 | Одобрение: -26932
ас, ти 2009 с какво си се занимавал, ако не е тайна? Имам чувството, че не си бил България.
4
3
Пешо от Виница (преди 1 годинa)
Рейтинг: 87516 | Одобрение: 28691
Защото и Бойко Борисов е бивш комунист. И то бивш комунист, който се отказва от членството си в партията едва през 1995-та година. Бойко Борисов е един от малкото бивши комунисти, може би единственият, който си позволи /понеже е готин, може би едва ли не/, откровено да хвали и превъзнася най-тъпия и най-гадния комунистически диктатор в цяла източна Европа – Тодор Живков. Негов работодател, между другото. Все припомня, че дядо му е бил убит от комунистите( дори преди два дни на пресконференция в парламента отново напомни този факт, който обаче не го прави нито десен нито различен от комунистите-б. ред.). И никой от онези, които приемат убийството на Борисовия дядо като убедително доказателство за десничарството на внука му, не се сети да го пита примерно следното: - Абе, байно, като дядо ти е убит от комунистите ти защо стана член на партията им? И защо остана член чак до 1995-та година? - Абе байно, като дядо ти е бил убит от комунистите, ти защо искаше да те приемат в най-гадното комунистическо учреждение – Държавна Сигурност? - Абе байно / може и бате/, като дядо ти е бил убит от комунистите ти защо се нае да обслужващ най-тъпия и най-простия комунистически вожд – Тодор Живков? Такива въпроси, обаче немА. Никой не се осмели да ги зададе. От страх. Защото същият човек, който уж бил свалил комунистите от власт започна полека-лека да пробутва на обществото най-отблъскващите комунистически табиети. Страха. Цензурата. Презрението към демократичните институции. Връзкарството, ходатайствата, погазването на закона, натрупването и преразпределението на пари от държавата, тоест от ограничени приятелски кръгчета, потискане на предприемчивостта, поощрение на монополите за сметка на дребния и средния бизнес и разбира се неизбежната, неизтребимата, неизкоренимата, повсеместната и вездесъща корупция /подкупничество/.
5
1
stefanhstefan (преди 1 годинa)
Рейтинг: 3450 | Одобрение: 580
Долната гад, няма граници на налостта си. Възмутително! Ножа, за такива свирепи свине. И милост никаква!
4
1
ас (преди 1 годинa)
Рейтинг: 107336 | Одобрение: 19801
интересно последните десетина години боико правеше същото. изгони кадърните и работещи хора зад граница и на тяхно място назначи послушни тъпи мутри.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама