Борисов: Само нашата отговорност ни задържа. България продължава да стърчи. Втори сме в ЕС

27.07.2020 / 11:56 5

Редактор: Александър Дечев

e-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bg

Предстоят изключително трудни месеци. Не му завиждам на този, който си мисли, че това е лесна работа. Това обяви преди минути Бойко Борисов.


"Аз на колегите им казах - само нашата отговорност ни задържа. Само след 3 месеца никой няма да ще да сяда и да обяснява. Ще свършат тези пари, браншовете няма да се подобрят. Напротив, тогава няма да има в тези сектори, които работят в летните месеци. Те затова не казват нищо на протестите, говорят в имагинерни величини - искаме това, това, това, но... Накрая всичко опира до сметката, до парите, до това къде колко ще отидат коментира още той.
"Ще цитирам синдикатите и работодателите България продължава да стърчи с... втори сме по най-нисък дефицит. След нас вече дефицитите са минус 5, минус 6. Това, което отчете ЕС, миналата седмица е 8,6 процента спад на БВП на Европа като цяло. Има държави и сектори, които са с минус 20 процента. Искаме да минимизираме тези щети, които следват в голяма част от секторите. Затова и винаги казвам - ваксина, лекарство, това би помогнало много. Съжалявам, че няма отговорни хора, които да седнат и да кажат - добре, политиката си е политика, но какво правим нататък. Как ще се измъкнем от това, ако се случи това, това, това и това. Имаме и зелена сделка, която идва, доста документи по върховенството на закона, които трябва да се приемат. Всичко е обвързано с новата финансова рамка", каза още той.
"Единственият шанс е с компромиси и единена нацията да минем през този период. Най-лесно ще е на този, който е извън правителството в следващите месеци. Защото може да критикува всичко и за всичко ще бъде по-лошо. Няма да има за нито едно нещо по-добро. И както животът е показал - след 3 месеца почваме отново да мислим по друг начин. Трябва ли да си го причиняваме?", заяви още премиерът.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
Пешо от Виница (преди 6 месеца)
Рейтинг: 63831 | Одобрение: 22911
Хе-хе-хе! Този направо изби рибата с тази смешка!!! Абе,некадърен съм, крадлив съм, алчен съм,но.....няма да сдам поста си ,защото съм отговорен пред пра, пра внуците си. Трябва още да крадна, ама , я!!!
5
0
kris (преди 6 месеца)
Рейтинг: 180699 | Одобрение: 11619
България стърчала, моля ви се.....! На Бойко му стърчи задника и точно с него мисли.....като имагинерна величина.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
3
0
gugutka (преди 6 месеца)
Рейтинг: 49904 | Одобрение: 22099
Глупак! Първи си по кражбите.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
4
0
Partizanin (преди 6 месеца)
Рейтинг: 34525 | Одобрение: 8525
Втори сме в ЕС отдолу нагоре. А в много отношения сме най-долу..... заради теб БОКЛУКО и импотентното ти правителство.
Сидите тихо "До", чтоб не случилось "После"....
3
0
4udovi6teto (преди 6 месеца)
Рейтинг: 36521 | Одобрение: 9466
Този съвсем перколяса - и не се чува кви ги бръщолеви.Гняв
Валери Станков

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама