Борисов: Вие се подигравате с коронавируса. Искате да изкараме армията с шмайзерите ли?

21.04.2020 / 12:22 12

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg

Вие се подигравахте с коронавируса. Изпратих самолет, за да си прибера децата от Италия. Демокрацията има права, но има и задължения. Така че който е измамил полицаите на КПП-ата, ще бъде санкциониран. 80% производство има вече. Ние до този момент не сме ползвали армията ,за да не създаваме психоза, да не създаваме такова усещане. Полицаите изнемогват, затова сега им даваме пари. Обаче като излезе армията с шмайзерите, вече не е красива работа. И психическото здраве на хората ни е важно. Това коментира Бойко Борисов.

Ако знам, че на 13 май ще свърши тази криза, ще мога да дам безвъзмездно пари на хората, да си купим изборите  - то звучи много хубаво. Що да не получат. Еми 7 милиона човека по 350 евро или долара да им дадем колко прави? Това са около 3,5 млрд. - толкова искате да раздадем. В момента даваме безвъзмездна помощ и на лекарите, и на полицаите и пазим възможността, ако продължи кризата, да имаме ресурси. Това че пазим парите, не е лошо, а обратното. Трябва да се притеснявате, ако сега раздавахме на калпак масово пари. Защото това е лош стопанин, посочи той.

Опитваме се да се оправяме с парите, които имаме и да не оставяме заеми за следващото поколение, допълни Борисов. 

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
някой (преди 2 месеца)
Рейтинг: 14663 | Одобрение: 3403
Това безумие не трябв ада продължава. Не е нормално психопати и самозабравили се измислени "политици" да говорят така на народа, на тези, които са ги "поставили" на тези места. Предполагам, че апатията в народа е тази, която все още ги въздържа, както и страха насаден от това "слънце" и всичките му лакеи, но ми се струва, че идва края и на апатията. Крайно време е този и цялата му крадлива партийка да залезе, но изцяло, и вероятно ще мине в нелегалност, за да  избегне гнева на народа, а повечето от тях изведнъж ще "запеят" друга песен, и даже ще станат "свидетели" на престъпленията извършвани от този и компания. А тук пишещитеи защитаващи ги, те просто ще се снишат, и ще изчакат да отмине вятъра, а после, после ли .... ще бъдат с другите, които дойдат на власт.
6
0
kris (преди 2 месеца)
Рейтинг: 134150 | Одобрение: 125
На 13 юни 1959 се ражда Бойко Борисов в бедно комунистическо семейство....Една година преди пускането в употреба на противозачатъчните средства....!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
0
5
стоян (преди 2 месеца)
Рейтинг: 2733 | Одобрение: -7057
Абе... хем ви е кеф да си седите в къщи, а и пари искате? Ами има криза, някакво положенир и т.н - яйдр извадете малко от някъде Защо Министъра трябва да ви дава на всички? Ако ще се дават пари, то трябва да се дават само на определени хора
2
1
cron1 (преди 2 месеца)
Рейтинг: 17440 | Одобрение: 2920
През 1989 г. Младенов плашеше с танкове... ББ плаши със шмайзери - защото танковете вече не са в движение... Няма пари за поддръжка... Навремето поне имахме армия - сега има само джендъри и наркомани... :'(:errm::dizzy:
3
0
Марио (преди 2 месеца)
Рейтинг: 3116 | Одобрение: 1111
Оставка боклук ,крадлив да не вземем ние шмайзерите!Нинджа
проектиране на сгради
1
2
чака-рака (преди 2 месеца)
Рейтинг: 5177 | Одобрение: 1372
България има условия да не е бедна страна..аз също смятам че комунистите в това число и ББ имат голяма вина за това което се случва през последните 30 години..просто БВП е ниско икономическият разстеж е напомпан изкуствено..искаме или не се връщаме пак 10 години назад сега е важно да не се върнем 15  единственото хубаво нещо е че нямаме листвани компании по борси разни  и петролна индустрия за да загубим наистина големи числа..тоест ще останем сравнително незасегнати от глобалната криза първоначално..при едни адекватни мерки положението може да се задържи поносимо..но раздаването на пари на ръка е лукс във време на много неизвестни 
8
0
kaka (преди 2 месеца)
Рейтинг: 10901 | Одобрение: 2351
България не е бедна страна! Българския народ се ограбва ежедневно и се управлява от некадърни и злобни псевдо хора/защото не мога да ги нарека политици/.
0
3
чака-рака (преди 2 месеца)
Рейтинг: 5177 | Одобрение: 1372
икономическият ефект от сега ще се почувства след една година..година и половина  България все още е бедна страна..как се представяте да изгърим всичко след един месец..какво следва..съкратените взимат помощи от борсата другите да карат както са карали досега..тия дето ще фалират..ми правенето на бизнес е свързано с риск  никой не е длъжен да те обещетява че си фалирал..банките да сметнат колко ще губят при фалити и да се наредят пред МВФ и европейската комисия..другите се спасявайте 
6
0
kaka (преди 2 месеца)
Рейтинг: 10901 | Одобрение: 2351
Тоя съвсем изпръщя! Явно предстоящата загуба му действа зле на егото.Един комунистически цървул навремето каза,,Да дойдат танковете" и се вдигна цялата страна и го събори с протести ,а сега само ще му се усмихват и ще го попсуват тихичко-абе джендерска стана тая държава.
7
0
хабиби (преди 2 месеца)
Рейтинг: 975 | Одобрение: 245
Ебахти наглеца! Обезщетения се дават на хора в работна възраст, не на деца и пеленачета. Това прави около 2млн. души по 350 евро - 700млн. евро или 1,4млрд.лв. Нали има държавен резерв от 10млрд.лв., а? Те къде са бе ахмак? Спокойно може да дадеш 2,8млрд.лв. за обезщетение на хората за два месеца. Дебела, проста, куха тиква!
Слабите се стремят към ред. Силните владеят хаоса.
8
1
Варна (преди 2 месеца)
Рейтинг: 76329 | Одобрение: 36744
ОСТАВКА! Боклук 
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама