Борисов от фейсбук: Правителството трябва да е юмрук. Готвеха ни преврат. Ще изведем държавата

02.11.2020 / 17:17 30

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg

кадър Бойко Борисов, фейсбук

Правителството трябва да е като юмрук заедно с народа. Най-трудно е сега да се управлява и най-лесно е сега да се откажем. Но ние трябва да оправдаем доверието на хората. Те ни повярваха, още сме първа политическа сила. Народът осъзна какъв преврат ни се готвеше и какви са целите му: да няма бюджет, държавата да фалира и да няма правителство. Не им се получи на нашите опоненти. Няма да подадем оставка и ще изведем държавата от кризата.

Това коментира във видеобръщение във фейсбу бойко Борисов. 

Ето какво мисли още той:

"На работно онлайн съвещание разпоредих на министрите да са непрекъснато на първа линия, до хората, да обезпечат дейността на всички работещи. Само така икономиката ще продължи да работи и ще има средства за мерките.

Държавата трябва да върви и да не затваря. Начинът за това е един - маски и дистанция. Докато не се намери лекарство, трябва да сме гъвкави и отговорни.

Аз съм убеден, че до март-април ваксина ще има.

Дотогава всеки министър неотлъчно до сектора си, а най-добрите лекари пред болниците.

Да помагат, да успокояват, да лекуват.

Дойде времето да изведем държавата от този безпрецедентно тежък момент.

И ще го направим! След това нека народът да реши кой да управлява. Ние ще подсигурим не само гражданите и бизнеса, но и наследниците ни във властта."Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 48396 | Одобрение: 11351
"Пра ... " , безмислено е не да се спори с теб, а въобще да си губи времето с толкова ограничен индивид като теб, както си безмислен и ти самия. Бъди здрав, и другото не го мисли, не е зависило нищо от теб, каквото и да си си мечтал или измислял, и най-вече, нищоне зависи от теб, освен сам да решаваш кога да се нахраниш (ако има какво) , и сам да отидеш до едното място (пак ако има за какво) . Дерзай, мечтай, подлагай се, лази и каквото там мислиш за правилно, БЕЗНАДЕЖДЕН СЛУЧАЙ СИ.
0
3
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 54949 | Одобрение: -27166
Ти стига си гледал мен, какъв съм бил що съм бил, гледай себе си, гледай само как се срамуваш да кажеш с какво се занимаваш, за да не станеш за срам, а като почна да пиша за доходи и съвсем хлъцваш, обираш си крушите и да те няма. Другия вариант е като пишеш дълги безсмислени постове  с цел отклоняване на вниманието от темата, в която отново си напълнил гащите. Това че си чел статии в интернет не означава, че разбираш от икономика, производство или бизнес и висше от Винса да имаш пак не означава, че си наясно с материята. Колкото и да съм елементарен през следващите 5 г ще направя много повече неща от теб, както за себе си така и за държавата, а ти ще си останеш коментатора сладкодумко локумов ластика. От както е ковид кризата съм увеличил само с 300лв заплатите на работниците си, какъв ужас, тоя Бойко, до къде ме докара, да плащам толкова големи заплати в тая криза.
3
0
kris (преди 2 години)
Рейтинг: 243354 | Одобрение: 27459
Този подпухналият нерез на снимката не стига, че е грозен, ами и е тъп като пожарникарски ботуш.....!! Ебати отвратягата.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
1
0
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 48396 | Одобрение: 11351
Вярно е "Пра ..." , нямаш равен по глупостта си, колко ли пъти трябва да се убеждавам в това. Само индивид с такъв "широк" мироглед УсмивкаУсмивкаУсмивка може да изръси подобна глупост. Елементарен до мозъка на костите си, защото вероятно само там има такъв Усмивка.
0
2
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 54949 | Одобрение: -27166
С ограничения си мироглед си до там, толкова можеш, с тези пари ще могат да се направят 30 такива завода, но ще са Български.
1
0
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 48396 | Одобрение: 11351
Ще ти влязат "Пра ... " , но нека не бъда ннецензурен и вулгарен, сещаш се къде и какво. Глупостта ти е става все повече пословична.
0
4
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 54949 | Одобрение: -27166
Те сега да влязат 60 милиарда от ес през следващия програмен период, много важно за Япония и за това, което говориш ти УхиленУхиленУхилен
2
0
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 48396 | Одобрение: 11351
"Пра ..." , бедни мой незнайни ми "многоумнико" , ти даже не вдяваш за какво ти го пиша, а си тръгнал да ми обясняваш каква е била печалбата на Соди Девня и други наистина големи и могъщи предприятия, от преди 10-ти ноември. Зле си "Пра ..." , за пореден път ли да ти напиша, че не става въпрос за преди време, а настоящето, тук и сега. Не ме учудва глупостта ти, но ме учудва настоятелността ти в глупостта. Няма как да го разбереш, не моите бели "петна" или "облаци" Усмивка, а твоят бял прах вероятно ти е промил и без това толкова атрофиралото съдържание на най-високата част на тялото ти, но не косата Усмивка
0
2
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 54949 | Одобрение: -27166
2 милиарда, както ти казах е печалбата на Соди Девня за 1 година, защо трябваше да се продава? Девня Цимент същата работа. Гледай незнайния си бизнес и не коментирай теми, от които имаш информация само от интернет и то от 10 години насам, преди това ти е като бял облак.
2
0
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 48396 | Одобрение: 11351
Ех "Пра ... " , глупостта ти избуява, взема все по-голям връх в коментарите ти. Използването на моите думи и термини, определящи твоята същност, но прехвърлени към мен, показват и доказват ограниченост в развитието ти, което не беше трудно да се види във всеки един пасквил написан от теб, под която и да е статия Усмивка. И правилно си признаваш, че не можеш да даваш акъл, просто защото нямаш за себе си, а какво остава да даваш на някого Усмивка, но също така съм сигурен, че и никой не би поискал от такъв като теб, то се вижда от пръв поглед, че изпитваш силна нужда от акъл Усмивка. Дали даваш въобще нещо, освен глупостта си, или да се продаваш за жълти стотинки, си е само твоя работа, но едва ли с това можеш и да си разрешиш проблемите, защото твоите са толкова големи, почти неразрешими. А ако питаш за какви проблеми, ще ти отговоря, тези, с развитието ти и определяне на правилно и погрешно Усмивка. Що се отнася до сектора свързан с мен, той винаги ще остане неизвестен за теб, което знаеш много добре, поне това си запомнил. Е, подкрепяй каузите, които решиш, даже и тази на тиквата, която и да е тя. Предполагам си прочел, поне заглавието, за това, че Япония щяла да инвестира в Сърбия производство на ел. двигатели за автомобили, за около 2 милиарда. И както се сочеше в коментари в статията, нали тиквата очакваше "цунами" от чуждестранни инвестиции в страната ни. Явно ти си част от това "цунами" , на глупостта и простотията на тулупа. А сега, лягай, заспивай, че вероятно утре те чака поредната "кауза" . Пази се и бъди здрав, и я карай по-спокойно Усмивка.
0
3
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 54949 | Одобрение: -27166
Тренирай щом си с тесен гръден кош, защо си се изоставил да си тип борче? Между другото ти личи, че си тесногръден в мисленето. Аз акъл не мога да давам, без да знам дейността, но мога да давам пари, за решаване на проблеми или за развиване на някаква дейност с цел печалба, а може и инициатива в полза на някаква кауза. Може и да даваш акъл, ама ти си в неизвестен за мен сектор, така че по добре не казвай нищо.
1
0
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 48396 | Одобрение: 11351
"Пра ..." , бедни ми "Пра ..." , да, хубаво е да се обменя идеи, информация, житейски опит и т.н. с "колега" , или с който и да е било друг, дори това е страхотно, но при теб нещата стоят по друг начин, и предполагам че го знаеш Усмивка. Обменяй си, учи се, няма лошо, имаш нужда (със сигурност) , но отново да го напиша, няма смисъл, ти си загубен в превода, загубена кауза си. Що се отнася до това, дали аз мога да ти дам нещо, вероятно не мога (щом казваш) , но то се дължи на факта, че не искам, поради същата причина, която посочих по-горе. Вдяваш ли, или ако не, попитай да ти го обяснят Усмивка. А до това, ти да ми дадеш нещо, каквото и да е било, моля те, не ставай смешен Усмивка, че отива чак и на жалък, няма как да се получи това, глупостта ти няма как да я приема, а  тесногръдието ме задушава Усмивка . Бъди здрав, пази се, не се излагай повече Усмивка .
0
3
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 54949 | Одобрение: -27166
Няма нищо лошо да обмениш опит с колега, а с теб няма какво да се обмени, аз мога да ти дам, ама ти на мен нямаш какво да ми дадеш.
1
0
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 48396 | Одобрение: 11351
Ами учи се, "богати" ми "Пра ..." Усмивка , но е жалко, че не разбираш и самите думи, което всъщност няма значение в случая с теб. Силно се надявам не само да се учиш, ами и да научиш. Хубава вечер, бъди здрав. Усмивка
0
3
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 54949 | Одобрение: -27166
Барбарончо, първо не съм беден, второ, намесвам същия човек, който лично ти намеси преди няколко дни в други тъпи коментари. Крис, ми е доказал, че е в час на много неща, още преди да го познавам и човек наистина може да научи нещо от него
2
0
12321 (преди 2 години)
Рейтинг: 27206 | Одобрение: 6706
Колкото повече чета, толкова повече се убеждавам че Пра... през последните 20 години се е занимавал с нелицеприятни неща - близане на задници... Осрани задници...
1
0
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 48396 | Одобрение: 11351
"Пра ... " ,бедни ми "Пра ..." , не ставай повече смешен, достатъчно го направи откакто се подвизаваш тук Усмивка. Може и да знаеш с какво си се занимавал през последните 20 години, но аз силно се съмнявам в това (мое мнение) . И знаеш ли, много непрофесионално е да намесваш други в коментара си между мен и теб, а да не говоря колко е неетично. Виж "Пра ..." ,подкрепяй кого си искаш, и както си искаш, всеки е свободен да изразява мнението си, в това няма нищо лошо, още повече, когато няма как да повлияеш на процесите. Твоя работа е дали ще продължаваш да подкрепяш загубена кауза и матросовски ще защитаваш една крадлива клика, ръководена от тиквата. Разбрах, че ти не гледаш обективно на нещата, това ми стига. Колкото и примери да се привеждат, ти все се мъчиш да оправдаеш един крадец и лъжец, друго не е важно. За това ти пиша отново, прави и пиши каквото ти харесва, това е твое решение, което показва само ограниченост, така че, бъди какъвто си искаш, занимавай се и следващите 20 години с каквото си искаш, едва ли ще се промени нещо в теб или в тези, които сега подкрепяш. Доколко правилни и неправилни са коментарите, моите или на други пишещи тук, това също е лично мнение, което разбира се не задължава никого да се съобразява или да ги приема за миродавни. Лошо е да обръщаш мнението си като фурнаджийска лопата, вероятно базирано на изгода, най-вече. А кой колко струва, това е съвсем отделен въпрос, да перефразирам една мисъл, която казва, че "една стока струва толкова, за колкото се продаде" , за хората е същото, за колкото се "продаде" или още повече, за колкото му стига ....., сещай се какво. Бъди здрав, другото е преходно Усмивка .
1
3
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 54949 | Одобрение: -27166
Като знам с какво съм се занимавал последните 20 години и като те гледам какви ми ги пишеш, много бързо разбирам, колко струваш. С Крис, защо не стоят така нещата, той също е против това, че подкрепям герб, но пък поне пише други смислени и правилни коментари, от които човек си вади други изводи, но при теб това го няма.
1
0
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 48396 | Одобрение: 11351
Както много пъти съм ти писал "Пра ..." , лошото е че не разбираш, и то нищо, другото може и да можеш да го правиш, особено да блъскаш по бетона Усмивка . Колкото и да се опитваш, няма да ти стигне акълеца, явно и времето ти е минало. Твоите бръщолевения за "присъствие" на сделки, тук и там, на големите кражби и разпродажби, ги говори на някой като теб, силно ограничен. Телевизия и нет четеш май само ти, защото виждам, че на такива "примери" базираш тъпите си твърдения, а другото ти е толкова далечно, че и срещу него да бягаш, няма да го настигнеш Усмивка . Дерзай, дано имаш късмет да стигнеш Усмивка . 
0
0
12321 (преди 2 години)
Рейтинг: 27206 | Одобрение: 6706
ПУКНИ, БОКЛУК...
0
6
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 54949 | Одобрение: -27166
Не е мой проблема, че си ограничен и не можеш да надделееш, и да си убедителен. С общи приказки, без конкретика, с четене на сайтове и гледане на телевизия не става, човек трябва да си изцапа ръцете, да хвърли няколко кофи пот и кръв. А ти си от тези, които гледат от страни и дават много акъл и бъкел нищо не разбират, ама чели и гледали и си мислят, че знаят. Това разбрах от цялата история с теб. 
6
0
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 48396 | Одобрение: 11351
"Пра ... " , ти, и да си "разбрал" Усмивка , и то нещо си, абсурд Усмивка . Толкова трудно разбираш каквото и да е, макар и толкова елементарни неща, като това, че протест има Усмивка , но и това явно ти е трудно Усмивка. Осевери се малко "Пра ... " .
0
8
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 54949 | Одобрение: -27166
Днес разбрах, че повече протести няма да има Ухилен що така??
5
0
MrBean (преди 2 години)
Рейтинг: 103498 | Одобрение: -582
tonivp,много си прав.А на оня тулуп в главата му само юмруци,споко бе ще си ги получиш.
5
0
tonivp (преди 2 години)
Рейтинг: 3229 | Одобрение: 1069
Не бойте се идва бойковата зима Правете по вече трушии и кисело зелеУсмивка
азззз
12
0
kris (преди 2 години)
Рейтинг: 243354 | Одобрение: 27459
Махни се бе гювендиьо.....! Не разбра ли, че си най-мразеното нищожество в България.....!?
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
8
2
12321 (преди 2 години)
Рейтинг: 27206 | Одобрение: 6706
ПЕТЕЛ, нали разбрахте на кое място сме по медийна свобода... Защо трябва и вие да сте герберастки подлоги! Аааа, правите го за пари...
8
0
бачо Кольо (преди 2 години)
Рейтинг: 13050 | Одобрение: 3540
Аре бегай ве тулуп!
Колкото повече,толкова повече!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама