Борисов с брутална първа позиция за шпионския скандал: Помня Майкъл Чорни и Денис Ершов...

11.09.2019 / 10:31 4

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

 

Кадър: Канал 3

По време на заседанието на Министерски съвет Бойко Борисов изрази първата си позиция за разразилия се шпионски скандал в България.

Ето какво каза премиерът:

„Когато има нещо, с което не сме съгласни, нашето Външно министерство реагира, така както го правят в Унгария да речем.

Второ, когато руски олигарси, помня времето на Майкъл Чорни и Денис Ершов, се опитват да правят проекти в България, свързани с военно-промишлени комлекси, телевизия, телеком, влияние в страната и всичко останало, нашите служби работят по тези теми, изрично подчертавам, с партньорски служби и други, и с Прокуратурата. Това работят службите. Не срещу Русия, не срещу хората, където ги харесват. Това си е тяхно право.

Аз нямам роля в този процес, той ще се движи на база следствието, което тече

За съжаление, има и бивши шефове на служби, които са проамерикански кадри, които казват едва ли не, че това било наша дейност да им вземем електората. И дет се вика, едва ли не се поставят в услуга на този кръг в руската пропаганда, който в момента говори, че в България нали, видите ли еди кво си.”

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
26
4
някой (преди 5 месеца)
Рейтинг: 9860 | Одобрение: 2370
Защо не вземе да каже, как работиха "службите" по същите въпроси с турските агенти и шпиони, за които може и да не е "чул" , в един хотел, и с един председател на партия с име като "приятел" , но изписана на чужд език и като абревиатура. Разработил се този, да ги разправя на неговите протежета "калинки" и целуващите ръка. По принцип така трябва с всички, които работят срещу страната ни, но по тази логика, той и кликите му, и много негови хора (бизнесмени), трябва да са клиенти на прокуратурата. Но се говори, когато и както му е угодно, все пак е "слънцето" .
34
2
Варна (преди 5 месеца)
Рейтинг: 69920 | Одобрение: 35550
ясно е че работата на политиците е да лъжат и да мажат да си приписват чужди заслуги за да трупат дивиденти от това, ама 10 години като бръщолевиш глупости и неверни неща дори най-простия и заспал народ накрая ще го види. 
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!
41
4
Варна (преди 5 месеца)
Рейтинг: 69920 | Одобрение: 35550
Бойко колко глупости плещи вече не се чува. А иначе може олигарси като Пеевски да вземат Виваком Доган да вземе ТЕЦа Домусчиев да вземе Нова тв може ама руснаците да правят изложба не може. Много зле много. Лошото е че се занимавате с глупости и ставате смешни и събаряте сами държавата и държавността. Трябва да има свободна конкуренция и свободен пазар а не Пеевски да определя кой какво да прави в тая държава. 
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама