Борисов във Фейсбук: Шефът на ЕНП ми каза: Имате нашата подкрепа!

02.10.2020 / 13:12 5

Снимка и видео: Бойко Борисов, фейсбук

„Имате нашата подкрепа“! Това ми каза президентът на EPP - European People's Party Donald Tusk"по време на срещата ни в Брюксел", това твърди Бойко Борисов във Фейсбук.

"Двамата сме на мнение, че българското правителство постигна важни успехи както за страната, така и за европейската интеграция на Западните Балкани - тези политики могат да гарантират устойчиво развитие на България. Той ме поздрави за победата на ГЕРБ на провелите се частични местни избори и заяви, че редовните парламентарни избори са начинът всеки гражданин да изрази своето мнение. Според Туск системните партии като

Политическа Партия ГЕРБ

имат нужния капацитет, опит и разум да преведат страните си през кризата. Коментирахме и пакета от мерки за възстановяване, чрез които да се преодолеят последиците от коронавируса върху икономиките на ЕС. Европейската народна партия има голям принос в изготвянето на спасителния план. Ето защо семейството на ЕНП е най-голямото и най-силното!

С Туск обсъдихме и първия Доклад на ЕК за върховенството на закона в целия ЕС. Той е обективен и отразява усилията на страната ни за борба с корупцията. България ще изпълни всички препоръки на Венецианската комисия и ЕК за реформи в съдебната система.", пише още Борисов.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
kris (преди 6 месеца)
Рейтинг: 198782 | Одобрение: 15732
Европейската Педи Партия - ЕПП се произнесе подобаващо.....Точно както се очакваше.....!! Има ли изненадани, или мислехме съвсем наивно, че на тулупа /техния човек/ ще му сапунисат задника.....??
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
2
0
Наблюдател (преди 6 месеца)
Рейтинг: 22672 | Одобрение: 952
-" Гарван, на гарван око не вади!"8-)  Изглежда зависимостите между двамата са взаимни.;) Като Председател на Европейския Съвет г-н Труск друга песен пееше, за борба с корупцията, съдебните реформи в България и свободата на словото.;)  
4
0
хабиби (преди 6 месеца)
Рейтинг: 2933 | Одобрение: 723
Ето един от тези, дето е взимал пари от Борисов - Доналд Туск. Само зависим човек може да каже, че тоя толуп е постигнал нещо позитивно.
Избори за Велико Народно Събрание и нов политически ред в държавата!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама