Бойко Борисов: Не си говоря с братовчедите, а двама от тях съм ги бил. Нямам къща в Барселона

20.05.2019 / 08:33 11

Редактор: Александър Тодоров

e-mail: alexander_todorov_petel.bg@abv.bg

Премиерът Бойко Борисов разкри, че подкрепя проверката на имоти в чужбина на хора от бизнеса и политиката. "Надявам се, че много скоро каквото има ще се извади и ще се каже", каза той в студиото на bTV.


Министър-председателят бе запитан дали негов братовчед е свързан с прословутата къща в Барселона, за която Елена Йончева твърди, че е на премиера, както и, че той върти бизнеса на бившата фирма на Борисов - "Ипон".

"В Банкя показват една къща, която е на Емо Кюлев, Бог да го прости, а пишат, че е моя. В Барселона пък показват къща на Сашо Чаушев и пишат, че е моя. Правят го години наред. Не мога да му кажа продай си къщата. Това е негова работа. Аз съм бил бизнесмен преди до момента, в който станах главен секретар - във фирма "Ипон". Това си беше създадена от мен фирма, в която си изкарваха прехраната работници.

Относно братовчедите ми - ние сме сложна рода. С единия братовчед не съм се виждал 40 години. С другите братовчеди на съседните къщи не си бяхме говорили 30 години, сега като се видим си махаме. Ние сме в една къща родени, но днес не си говорим. Даже има двама, които съм ги бил, и затова не си говорим трайно. Ние за една помпа се сбихме, аз ги набих. В Банкя си имам къща, там живея, там ще си умра. Барселонската къща е на Сашо Чаушев. Направиха пълна проверка и от прокуратурата. Питайте го него", категоричен бе Борисов."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Рейтинг: 2048 | Одобрение: 198
А сега де? Koй е по прост? Тиквоча или педерундела Нексус?
11
20
Atna (преди 1 годинa)
Рейтинг: 5206 | Одобрение: 2236
Да биеш хора с бухалката не е като каратето. Там трябва да отказваш спаринги като Тиквун.
15
10
Пешо от Виница (преди 1 годинa)
Рейтинг: 48125 | Одобрение: 18735
"Даже има двама, които съм ги бил, и затова не си говорим трайно."Ухилен Е, те това е мъжка приказка!!! Така  и с народа.....и " той" ,няма да ви говори трайно.....8-)
30
10
Марио (преди 1 годинa)
Рейтинг: 2802 | Одобрение: 1067
Да дадем "свободно" на банкянския селянин!;)
проектиране на сгради

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама