Бойко Борисов: У нас вече се пушат все повече законни цигари

29.10.2020 / 13:09 6

Снимка Фейсбук, Бойко Борисов

Потреблението на незаконни цигари у нас продължава да намалява и през първото полугодие на 2020 г. Това сочат данните от традиционното проучване на "Инициативата срещу незаконната търговия", публикува пост във Фейсбук премиерът Бойко Борисов.

"Отчетените нива и през двете тримесечия на 2020 г. са по-ниски спрямо нивата от края на миналата година: за първото тримесечие на 2020 г. е 1,8%, за второто тримесечие е 2,6%, при 3.1% за последното тримесечие на 2019 г. А през 2010 г. незаконните цигари бяха цели 34,5%! Данните категорично потвърждават досегашната положителна тенденция на устойчиво намаляване на потреблението на цигари, непредназначени за българския пазар. Това е и най-яркото доказателство, че институциите бележат постоянен успех в борбата с контрабандата. Добрите резултати водят и до висока събираемост на приходите в бюджета. Това ни дава възможност постоянно да разширяваме политиките в помощ на хората в настоящата сложна обстановка. Благодаря на „Инициативата срещу незаконната търговия“, чийто организатори дори по времето на пандемия успяха да проведат това важно проучване." - гласи постът.
 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
3
ПраБългарин (преди 1 месец)
Рейтинг: 20106 | Одобрение: -5974
Боклук ама на месец по 10 15 бона влизат в държавата, а ти колко даваш дето не си боклук? Тука е вашето царство мишоци в интернет сте богопомазани.
1
0
12321 (преди 1 месец)
Рейтинг: 14626 | Одобрение: 4511
Абе туй ПраБългарин наистина много просто парче... Бах ти боклука...
1
2
ПраБългарин (преди 1 месец)
Рейтинг: 20106 | Одобрение: -5974
Преди 10 г ходих в Билата на пазара на фитнес и от там се виждаше как циганите продаваха нелегални цигари. Гледахме ги една, две години и Бойко ги прибра всичките. Тихичко подвикваха 'Цигари, Цигари". Също съм имал познати, които внасяха машини на части от Китай, но и тях ги хванаха, що така става. някой и ти ли имаш проблем с контрабандата на цигари? Пари за цигари  ли нямаш, искаш контрабанда на 50% УхиленУхиленУхилен Много ниски проценти 2 3 %, що така? А преди, когато беше добре е била 34% УхиленУхиленУхилен Махнете Бойко, как не ви е срам той да управлява, слагайте курнелка, тя винаги има план за действие, без да работим ще правим пари, схеми всякакви цигари, наркотици, проститутки, контрабанда на забранени и опасни вещества, като живак, радиоактивни отпадъци, оръжия нямаме, Първанката разпродаде армията.... и тези 34 % малко, ще ги удвоим. А това за блажените може да го тълкувам така, както ти, тълкуваш това, което ти пиша. Тоя дето ми чете ми каза, че не си чак толкова умен, за колкото се мислиш.
2
0
някой (преди 1 месец)
Рейтинг: 23351 | Одобрение: 5421
Виждам, че форумния тъпанар и лакей на тиквата се е изказал неподготвен,за кой ли път Усмивка . Когато тиквата ти каже "добро утро" , със сигурност трябва да видиш дали не е посред нощ. Много е жалко, че има и такива индивиди като теб, които да вярват на доказан лъжец и най-големия крадец в страната ни. Явно, да го напиша за кой ли път, толкова ти е умствения багаж "Пра ... " . Та, намери ли форумния лакей (иначе казано - трол) на тиквата, това, което търсеше. Не само си смешен вече, а и си жалък, а за онова, за "блажените" и "вярващите" , ако все още не си го вдянал, попитай онзи, който ти чете написаното, той може и да знае Усмивка .
0
3
ПраБългарин (преди 1 месец)
Рейтинг: 20106 | Одобрение: -5974
През 2010 контрабандата на цигари е била 34 % УхиленУхиленУхилен къде са форумните мишки, очаквам умните им коментари...
0
0
12321 (преди 1 месец)
Рейтинг: 14626 | Одобрение: 4511
Бре, тоз още не мре - голям боклук е ...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама