Бойко Борисов показа как се прави на Мей и Меркел в Познан (снимки)

05.07.2019 / 16:51 4

Българският премиер Бойко Борисов се е похвалил с разбитата фабрика за нелегални цигари в Пловдив пред европейските лидери. Борисов присъства на срещата на инициативата „Берлински процес“ в Познан.Той е успял да излезе извън протокола, за да обясни успеха на българската полиция.

„Преди началото на Срещата на върха в Познан показах снимки на колегите от разбитата вчера фабрика за нелегални цигари до Пловдив. Запознах ги с данните от кампанията "Инициативата срещу незаконната търговия“, които показват, че резултатът от 3.8% за 1-во тримесечие на 2019 г. е най-ниският от началото на Инициативата досега и е безпрецедентен в целия ЕС“, написа Борисов във фейсбук.

Борисов е показал снимки от акцията на британския премиер Тереза Мей и германския канцлер Ангела Меркел. С лидерите той е обсъдил засилването на регионалното сътрудничество с цел да се постигне свързаност между сектори транспорт, енергетика и търговия, както и укрепване на междусъседските отношения."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
1
kaka (преди 11 месеца)
Рейтинг: 10901 | Одобрение: 2351
Готов си да  цункаш  баба си отзад по насра.... гъ..,само и само да те  хвалят,ама те са врели и кипели политици,а не като тебе юноша бледен.Не си ли си задавал бойко въпроса -защо те възхваляват и ти се мазнят,ако не се сещаш ще ти кажа ама като пораснеш.
16
11
Наблюдател (преди 11 месеца)
Рейтинг: 15560 | Одобрение: -460
Бай Ганьо ходи из Европа и се хвали. Булгар, ... булга..аарНамусен Колко ми познато това държание и от тук (Форума).;) Случайно ли е или ДА?:wassat:  .......... - " .... БОЖЕ ,ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.. " ДИВАКА ---- Амин!
10
6
ас (преди 11 месеца)
Рейтинг: 32734 | Одобрение: 11079
ХА ХА ХА какво похвалил се е че е саборил конкоренцията. тоя веки път като си отвори остата и става за смях. той какво си мисли че англйската полиция не е на ясно с престъпните му схеми ли???

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама