Бойко Ноев: Колкото по-скоро Екатерина Захариева си подаде оставката, толкова по-добре е за интересите на България

24.11.2020 / 10:14 6

Снимки: Булфото

Външният минсистър Екатерина Захариева трябва да си подаде оставката, тъй като не защити българската позиция. Това заяви в интервю за "Фокус" бившият военен министър и бивш посланик на България в НАТО Бойко Ноев.

"Стигнахме дотам, че Република Северна Македония ще остане без начало за преговори, а България ще остане неразбрана от своите съюзници и партньори в безпрецедентна международна изолация. И този негатив се натрупа на нашето правителство след провалите с коронакризата, проекта за бюджет, спадът на чуждите инвестиции и т.н. Това беше, казано с обратен знак, черешката на тортата на неуспехите на сегашното ни управление. Причините са много, зависи от коя страна ще се погледне. Това е и сложна картина от заблуди и илюзии и от двете страни, на опити за хитруване от македонска страна, но е и, разбира се, въпрос на недооценяване на собствения ресурс за реализиране на интересите. Аз не предлагам г-жа Захариева да си подаде оставката, защото са били грешни позициите, които отстоява, а за това, че тя не е могла да защити позициите, ясно заявени от цялото българско общество, и подкрепено от 90% от българите, освен от парламент, както казах, и от премиер, президент и т.н. Това е разликата. Нас не ни обвиняват в това, че не сме прави, а за това, че не ни разбират. Колкото по-скоро г-жа Захариева си отиде или колкото по-скоро Борисов приеме нейната оставка, толкова по-добре е за интересите на България. Тази халтура повече не може да продължава. И вие вижте какво се случва: нон-пейпъри писани на коляно, вижте провала в Берлин. Много хора се чудят, какво всъщност България иска да постигне. И затова виновна лично е тя", заяви той.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
Варна (преди 3 години)
Рейтинг: 92131 | Одобрение: 38206
Вината е изцяло на ГЕРБ. Къде спаха 10 години сега се сетиха за Македония. Къде ли не ги подкрепиха. И в НАТО ги вкараха. Ясно е че целта е да отклоняват вниманието 
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
1
0
МоРсКи (преди 3 години)
Рейтинг: 2980 | Одобрение: 1160
То е ясно, че македонските боклуци трябва да в лайната, ама гейберите също трябва да са там.
VHG
0
3
Варна (преди 3 години)
Рейтинг: 92131 | Одобрение: 38206
като резултат си е провал. все пак толкова години пропиляни и накрая нищо
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
4
0
уйчо (преди 3 години)
Рейтинг: 88312 | Одобрение: 117
И на тоя му се иска, Катето е сексиУхилен Сигурно и той я нарича "кучка" в мислите си, но не смее да го изрече. Бойко чикибойко...
2
1
Пешо от Виница (преди 3 години)
Рейтинг: 94348 | Одобрение: 30488
Колко си прав, Крис! Едно добро дело да направи ГЕРб и мекеретата от всички крайща-съидинявайте се! Мръсни предатели,нечетящи македонската преса. А там ,дори и от най-високата трибуна ни наричат с най-обидните думи,псуват и се гаврят с нас. И се отвращавам на тези ,които все едно не виждат и не чуват истината,но е така ,когато шумоленето на парите заглушават съвестта! Историята ще ви запомни мръсни педерасти в морано отношение!
3
0
kris (преди 3 години)
Рейтинг: 327323 | Одобрение: 50973
Тъпанаринът си ти, чучело НАТОвско.....Искаш пак да се наведем, за кой ли път на евреите ли бе, предателю.....Мъжко дупе веднъж се еве, знаеш ли го.....или при тебе се е случило отдавана......??
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама