Бойко с нов лаф! Ето как обясни какво е бизнес!

28.04.2015 / 12:38 13

Така разбирам бизнеса - да намериш ниша, да си направиш проектите, да си направиш бизнес план, и след това държавата да ти помогне. Това каза министър-председателят Бойко Борисов по време на официалното откриване на новосъздаденото предприятие за преработка на зеленчуци в село Долна Диканя, цитиран от Фокус.

"От своя страна това води до няколко други събития. Изкупуват се зеленчуците от Самоков до Петрич, а и се осигурява работна ръка. Дойдох специално, защото в този регион нищо не е инвестирано от 80-те години, а и за да видят другите бизнесмени какви огромни възможности има фонд "Земеделие", посочи Борисов. По думите му подобни инвестиции дават възможност, а земеделският сектор в България има голям потенциал и трябва да бъде възроден. Общият размер на инвестицията е 8 милиона, като 4 милиона са осигурени по Мярката 123 "Добавяне на стойност към земеделски и горски продукти" от Програмата за развитие на селските райони 2007 - 2013 г. "Това, което зависи от държавата, е направено. Магистралата е на 1 километър и продукцията може да се кара директно за Гърция", допълни Борисов.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
2
Mitko 5 (преди 8 години)
Рейтинг: 1377 | Одобрение: 227
какво е бизнес
Varna 5 ---------------------------
11
2
Dooobre!!! (преди 8 години)
Рейтинг: 16867 | Одобрение: 6427
С няколко думи може да стане ясно кой е правил БИЗНЕС в България и кой си въобразява, че правенето на бизнес у нас е много лесно ... Ако беше толкова лесно и просто, всички щяхме да имаме работа, всички щяхме да имаме нормални европейски приходи, всички щяхме да имаме възможност да плащаме данъци на държавата, а тя щеше да има пари и за образование, и за здравеопазване, и за пенсионери, и за магистрали дори.... Да, ама НЕ! Правенето на бизнес в България е нещо, което е на границата между невъзможното и незаконното. Почти невъзможно е заради безумната бюрокрация и корупция, а е на ръба на закона, защото всички закони се пишат така, че вместо да дават възможност да се прави бизнес, чрез тях се изсмуква всяка стотинка от бизнеса...
Да живей България!
17
3
plabov1080 (преди 8 години)
Рейтинг: 48779 | Одобрение: 3989
Ликвидираха селското стопанство, сега ще го възраждаме...
plabov

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама