Бранимир Балачев, ГЕРБ-СДС: Има вероятност стадион "Варна" да бъде завършен през 2022 година

19.04.2021 / 11:20 11

снимка: Общински съвет - Варна

Бранимир Балчев, зам.-председател на Общински съвет – Варна коментира пред БНР: Очакваме стадион „Варна“ да бъде завършен през 2022 година. Представен бе планът за 2021 година, в който се предвижда още тази година да бъде изградена официалната трибуна и по часовниковата стрелка да започне да се затваря обръчът около стадиона. 

Балачев оправда забавянето на строежа през последната година с пандемията.

Миналата година присъствах на приемането на годишния бюджет, обсъдихме го с ръководството на ОбС и смятаме, че приходната и разходната част отговаряха на това, което е направено, но после дойде пандемията и това забави каквото и да било движение в този обект, уточни Балачев.

Той поясни, че е получен мотивиран отговор за развитието по изграждането на съоръжението от ръководството на управителния съвет на търговското дружество, в който се пояснява, че ще търси финансиране по друг начин, а не чрез разпродаване на прилежащите терени. Една от идеите е емитиране на акции.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
tonivp (преди 2 години)
Рейтинг: 3282 | Одобрение: 1072
Бахти грозната маймуна
азззз
5
1
петково (преди 2 години)
Рейтинг: 8450 | Одобрение: -2555
Основната цел на сделката "за стадион Варна" е изпълнена. Окрадоха и разпродадоха терените около стадиона. Да благодарим на бившия кмет К. Йорданов и  неизвестния "оценител" на тези терени. Оцени ги за 15 млн, а после 1/10 от тях продадоха за 30 млн. За това трябва да се протестира и държат всякакви управленци за гушите, ан е за глупости. Първо искане: Да се публикува договора за тази концесия.
6
2
ПХК (преди 2 години)
Рейтинг: 16965 | Одобрение: -5255
Тоя Балчев, да не се е объркал. Може би е имал предвид 2122 год. С темпа с който го строят до тогава може и да успеят. Аз вече, честно да Ви кажа не си спомням коя година започна строителството на стадиона и колко обещания сме чували за завършването му.
ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИЦИ.
5
1
MrBean (преди 2 години)
Рейтинг: 121150 | Одобрение: -1610
Еха, това е велик човек,дори и от тимаджии краде.Егати наглеца. А за състоянието на болниците и всичко в града наистина са виновни двамата мафиота :alien:Янко Станев и Балачев
0
3
bogdanski (преди 2 години)
Рейтинг: 404 | Одобрение: 54
За мен всяка новина, че подновяват строителството дори и за малко, е положителна. Щом се работи значи ще се завърши и няма да остане една дупката като "Дупката", от която не можем да очакваме нещо.
6
2
kaka (преди 2 години)
Рейтинг: 67928 | Одобрение: 8633
За тоя могат да се кажат много неща същите като за боко.А некадърността му могат да потвърдят всички от бившата милиция/полиция.Жалко ,че такива същества влизат в управата на градът ни и го рушът.Жадни за власт и готови за корупция.
5
0
Варна (преди 2 години)
Рейтинг: 92130 | Одобрение: 38205
Ами българинът и особено варненци обичат крадливи Мутри. Имат Стокхолмски синдром и сбъркани представи за света, икономиката и политиката. Това е част от манталитетът ви. иначе няма обяснение как такива са във властта 30 години, след като е ясно къде им е мястото. 
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
5
0
Дедо (преди 2 години)
Рейтинг: 16022 | Одобрение: 5527
Тоя и Янко Станев са си лика-прилика... Типичните мутри на Прехода, на който във Варна още не му се вижда края.....
5
0
Варна (преди 2 години)
Рейтинг: 92130 | Одобрение: 38205
не, няма вероятност
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама