Брайт: Младите българи нямат мотивация да учат и да работят

01.11.2022 / 17:14 3

Редактор: Недко Петров

Стопкадър Нова Тв

Стендъп комедиантът Надя Брайт изрази мнение относно проучване, според което 185 хиляди българи до 29 години или 21,7 процента, не учат и не работят.

Аз лично за нашата нашата държава го отдавам наистина на деморализиращата обстановка, в която живеем последните години. Някакси на наслагването на разбирането, че нашия просперитет не зависи от личностните качества, защото доста хора просперираха, без да се показали адекватни или поне честни качества за това нещо. И когато според мен раснат в тая среда тези хора и когато е много трудно да видиш истински жив пример, защото всички сме натиснати от едно и също, от промените, които преживяхме и след това опитите си да се възстановяваме, колко хора избягаха през последните 30 години, това са хора до 29 години, и всъщност модела, който те виждат, може би не е много мотивиращ. И ако бихме искали да мотивираме тези хора, защото днес трябва да го направим,  утре някой от тях ще трябва да ни лекува, да ни помогне да пресечем улицата, затова е добре тези хора да са мотивирани. В този случай първо трябва да се обърнем към себе си и да се събудим, и каквото ни е възможно, да го правим по-добре и по-добре за другите, заяви Надя Брайт в „Пресечна точка“ по Нова Тв.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
уйчо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 93300 | Одобрение: 1285
Ако можеш и себе си да изремонтираш, ще те призная, щот си тотал щетаУхилен
2
0
милен (преди 1 годинa)
Рейтинг: 29684 | Одобрение: 3644
 Всички мои познати казват че и това което не става и него ремонтирам и гаранция давам, но честно казано ако не работех за децата си, до сега да съм изтрепал най малко  5-6 робовладелски мързеливи и необразовани изчадия, които крадат трудът ни и живуркат царски с нашите милиони след като ни оставят бедни с големи заеми и високи лихви и дори до сега да ги бях излежал тези търтеи.
1
3
cron1 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 87918 | Одобрение: -9227
Да - за жалост имат мотивация само за секс, наркотици и... не рокендрол, а чалга...:dizzy:
Марио Кроненберг

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама