Брутална тапа на кръговото под Максуда във Варна! Един от чакащите направи нещо невиждано (снимки и видео)

08.10.2019 / 11:04 11

Редактор: Веселин Златков

e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

снимки: Цветан Минков, Методи Методиев, "Виждам те КАТ-Варна"

Видео с шофьор, който минава с мерцедеса си през разделителната зелена площ на ул. „Девня“ предизвика истински порой от коментари в популярната група „Виждам те КАТ – Варна“ във Фейсбук.

Явно шофьорът просто не е издържал на поредното ужасно задръстване в този участък.

(Видео от наглата маневра може да видите тук.)

 

Подобни тапи не са рядкост, особено сега, когато най-сетне се изгражда новото овално кръгово движение. То от своя страна трябва да осмисли „златното“ ново трасе на бул. „Левски“.

В случая обаче задръстването не е заради строителните дейности, а заради пътно произшествие с участието на голям камион, което блокира съществуващото кръгово."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
2
ас (преди 7 месеца)
Рейтинг: 32834 | Одобрение: 11089
веско не знам за тебе ама ас и преди съм виждал такива неща. вярно че предимо с джипове ама не е нещо ново.
3
1
kaka (преди 8 месеца)
Рейтинг: 10901 | Одобрение: 2351
На приятеля ти му кажи ,че ако реши да става депутат недовите ще станат по-големи и отзад ще трябва да се селиконира ,че ще изсипва самосвала,а моите са натурални истински.Такива са ми от дете понеже се възхищавам на политическата мъдрост на народа,това е нещо като пинокио.Усмивка
10
5
Mercenary (преди 8 месеца)
Рейтинг: 44843 | Одобрение: 10153
Виждам те КАТ Варна е скапана група. Трият коментари и безобидни мнения. Скапаняци!
15
3
Мракобес (преди 8 месеца)
Рейтинг: 3661 | Одобрение: 781
[url=https://petel.bg/profile/4fb156607202f84022bf1cfc9ff091aa.html]kaka - [/url]отивай на магистралата. На некадърните шофери - кръговите им пречат!  Тях къде да ги пратим да се научат на правилата? Аман от таки тъпаци като тебе с плоски изказвания. Градър е пълен с индивиди с криминално поведение - като този дето мина през градинката. Новите пасарелки са заринати с боклук и мръсотия. Никой не пази - после се реве на какво приличало. Прилича на това ,което правите - свине като живеят на едно място как няма да е кочина! Ако тъпаците не се навират един след друг в кръговото ще има възможност всички да минат. Същото е на Почивка - никой не спазва ,че е на път без предимство и се бухат с 60 -70 км/h в кръстовището - после що имало задръствания. Ми от това- от тъпите ви галошки глави . За това се кара и с 50 км/h , за да може да се включат и други участници в движението. Натоварването се получава от това ,че много идиоти карат  висока скорост - стигат бързо до кръстовището у не могат да се изтеглят. Тука сте царе да турсите вината в другите и да обвинявате другите - ама да погледнете собствените си грешки и грешни действия - де толкоз акъл.  
20
6
kaka (преди 8 месеца)
Рейтинг: 10901 | Одобрение: 2351
Да бяхти ги пратили в командировка навънка тези чобани проектанти ,да видят как се правят кръгови.На такъв натоварен път по малко с повече платна и т.н.,нама да ги отварям на занаят некадърниците. Изкрадоха милиони за да направят още по големи задръствания и тапи.
12
3
:) (преди 8 месеца)
Рейтинг: 10601 | Одобрение: 4671
Айде научете се да карате, бе малкопишковци! 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама