Читател на „Петел“ засне картинката в центъра на Варна: Ето колко работи новата Синя зона (снимки)

12.07.2018 / 11:06 17

Синята зона във Варна вече е въведена и макар че още е в гратисен период, при старта ѝ вече се забелязват проблеми, които вероятно не са били предвидени и все още нямат решение. Това разказа и показа читател на „Петел“, който направи истински репортаж със снимки от центъра на морския град, известен като Гръцката махала.

Ето какво написа варненецът, който илюстрира думите си и със снимки, но помоли да остане анонимен:

"След въведената от 11 юли Синя Зона във Варна, вече втори ден продължава да се паркира неправилно и по нищо не личи, че Община Варна смята да въведе ред. Банка на на една от улиците е запазила място за служебен абонамент, въпреки че още няма одобрени такива места от Община Варна.  Цяла редица от автомобили са паркирали в нарушение на ул. "Презвитер Козма", като така не позволяват на други автомобили да паркират на определените за това места. Куриерски фирми продължават да паркират където намерят за добре, а на определените за инвалиди места, спират автомобили без стикери.

От ръководството на Общински паркинги и синя зона на Община Варна се похвалиха, че е събрала за първия час над 200 лв., но всъщност основната цел - да се въведе ред в паркирането в центъра, едва ли скоро ще стане реалност."

 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
ДО КМЕТА (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ТАЗИ СИНЯ ЗОНА СЛЕД ДЪЖДА СЕ ВОДИ ПЛАВАТЕЛНА ЛИ.КАТО СИ ПОСОЧИЛ КМЕТЕ УЛИЦА ЦАРИБРОД ЗА ЗОНА ЩЕ МИ ПЛАТИШ ЛИ РЕМОНТА НА УДАВЕНАТА МИ КОЛАДАЛИ ТИ МЕ ПРАТИ ТАМ НОСИШ ОТГОВОРНОСТ
2
0
ГНЕВЕН (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
НЯМА  ДОСТАТЪЧНО ПАРКО МЕСТА ЗА ЖИВУЩИТЕ А ВЗИМАТ ПАРИ ЗА АБОНАМЕНТ ТОВА Е РЕКЕТ ДА СЕ ОБЕДИНИМ В ГРУПА И ДА ГИ СЪДИМ
2
0
Илиева (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
А къде е КАТ да видят как се нарушават знаците в цялата Гръцка?
1
0
ssd (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
стотици автомобили има които не са паркирали в синя зона , кой ше ги глоби ?  трябва на всяка улица да има полицай за да глобява което е невазможно
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Наскоро бях в Ямбол и Сливен. Е нямам думи. Тукашната синя зона като визия и изпълнение е много, ама много далеч от истината. Освен по знаците, по никакъв друг начин не можеш да разбереш че си в синя зона. Да вземат нашите умници да си занесат задниците до тези градове и да видят как се прави!
6
1
daaa (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
началника на общинска полиция васко начев от разград още ли си скуби веждите и бръсне краката???
8
1
1 гума (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Чакам бензина да стане 8-10 лева за литър, че да останем сериозните шофьори. Качило се секо на кола и писка.....амахааа.
5
0
рии (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Живея на Царевец.От две години живея и работя в чужбина,като гледам отстрани, в каква извинявайте,ама кочина съм живял и вероятно ще живея ,не искам да си представям дори за прибиране!Но,както казвате,политиците виновни...така да е.На кривия .....му пречи ,еди какво си...драги нехайни сънародници.Повече музика,по малко приказки
6
2
2 гуми (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ще искат пари и за моторите....представяте ли си що за идиоти. По цял свят се чудят как да стимулират карането на велосипеди, мотопеди и мотоциклети. На мястото на 1 кола се спират 3-4 мотора. Като стане 95 градуса асфалта колко деформира мотор и колко кола. За вредни емисии да не говорим. И тъй поредната тъпня.
17
0
до комбинатора (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Не си разбрал правилно. Синята зона работи и глобяват всички които на са спрели на разчертаните места а на забранените за паркиране. Всички знаци са нови и добре видими. Днес между РДВР и шишковата градинка имаше 3 патрулки и 10 ченгета който пишеха глоби и ги оставяха по чистачките на неправилно паркиралите. По мои сметки местата за паркиране ще намалеят с 25-30 %. Ще се плаща от 18.08.2018г. Честито на варненци и на гостите на града. По-голямо лайно нямаше как да изсерат тия дебелосерковци. Толкова години седи дупката на гезмето.....100 паркинга на 5-6 етажа щяха да построят до сега. Дебили.
11
0
Кен Лий (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
колкото новият стадион,
17
0
Комбинатора (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
След като първия месец е без пари значи дефакто зоната НЕ РАБОТИ! Демек нищо не са въвели във Варна и всеки може да спира където си иска.
3
8
Коши (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Колкото и да плюете първият месец е гратисен и будали ще има, но няма да са впечатляваща бройка. 
18
2
hot (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ОТ 20 МЛН. ,15МЛН.-ОТКРАДНАТИ!!!!!!!!!
24
1
карай (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Важното е, че са започнали да прибират едни пари, а късането на нерви ще е срещу заплащане. Някой да е очаквал в този си състав общината да свърши нещо свястно? Стига бе, шегувате се, до момента няма забелязан такъв случай.
8
9
HoEsBi (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ще се получи, в София щом се е получило и тук ще стане реалност.
17
1
Mitko (преди 4 месеца)
Рейтинг: 1429 | Одобрение: 239
Съща вчера бях в тази синя зона, пълен хаос, 20млн лева похарчили и нищо.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама