Читател на „Петел“ засне картинката в центъра на Варна: Ето колко работи новата Синя зона (снимки)

12.07.2018 / 11:06 17

Синята зона във Варна вече е въведена и макар че още е в гратисен период, при старта ѝ вече се забелязват проблеми, които вероятно не са били предвидени и все още нямат решение. Това разказа и показа читател на „Петел“, който направи истински репортаж със снимки от центъра на морския град, известен като Гръцката махала.

Ето какво написа варненецът, който илюстрира думите си и със снимки, но помоли да остане анонимен:

"След въведената от 11 юли Синя Зона във Варна, вече втори ден продължава да се паркира неправилно и по нищо не личи, че Община Варна смята да въведе ред. Банка на на една от улиците е запазила място за служебен абонамент, въпреки че още няма одобрени такива места от Община Варна.  Цяла редица от автомобили са паркирали в нарушение на ул. "Презвитер Козма", като така не позволяват на други автомобили да паркират на определените за това места. Куриерски фирми продължават да паркират където намерят за добре, а на определените за инвалиди места, спират автомобили без стикери.

От ръководството на Общински паркинги и синя зона на Община Варна се похвалиха, че е събрала за първия час над 200 лв., но всъщност основната цел - да се въведе ред в паркирането в центъра, едва ли скоро ще стане реалност."

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
17
1
Mitko (преди 7 месеца)
Рейтинг: 1786 | Одобрение: 331
Съща вчера бях в тази синя зона, пълен хаос, 20млн лева похарчили и нищо.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама