Читател на "Петел": Има място, обозначено като "синя зона", но не е разчертано! Що е то? (снимки)

11.10.2018 / 18:14 8

За интересен казус ни сигнализира читател на "Петел". Деян Николов ни пише за място във Варна, отбелязано като "синя зона", но което не е разчертано.

Ето какво ни написа човекът, който изпрати и снимки:

"Има място, което е обозначено като "синя зона" със знак на бул. "Приморски" 23, а не е разчертано и в този случай, които паркира там не е длъжен да си плаща. Аз съм си заплатил за "синя зона" и не мога да паркирам там, защото, който паркира там, не си мърда колата с дни, понеже не плаща нищо. На бул. "Приморски" 25 е сложена преграда и живущите там паркират на тротоара. Имат ли право?".

"Петел" потърси управителя на "Синята зона", за да уточни дали случайно мястото не е към жилищната зона, но явно че това се оказа сложна задача, защото часове по-късно отговор дали това е проверено все още няма.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
владо (преди 8 месеца)
Рейтинг: 10055 | Одобрение: 6185
Що е то? Ами просто е...........20 милиона за синя зона, явно са стигнали само за две кофи боя и боята не е стигнала за разчертаването на въпросното място........това е поредната простотия на милите ни и умни общинари. Спи народе, продължавай да спинкаш и да траеш да те правят на маймуна- то не бе 1,5 милиона за 100 метра улица, не бяха 20 милиона за синя зона, не бяха 43 милиона за дупката, не бяха 50 милиона за библиотека...............
3
0
SSR (преди 8 месеца)
Рейтинг: 575 | Одобрение: 200
А тротоарът пред х-л Панорама също ли е със статут на паркинг? Риторичен въпрос, мога да проверя в КАИС...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама