Читателка до "Петел": Отвратителна мръсотия в центъра на Варна, никой не се сеща да изчисти с дни! А в близост има детска кухня (снимки)

22.08.2019 / 14:19 12

Редактор: Иван Гошев

e-mail: ivan_goshev_petel.bg@abv.bg

Снимки: Жанета Петкова, читател

Читателка на "Петел" изпрати снимки на мръсотия и разпръснати отпадъци в центъра на Варна. По нейни думи, ситуация е такава от дни, но никой не минава да измете .

Публикуваме разказът на варненката без редакторска намеса:

"Ъгълът на ул."Кавала"и"Райко Жинзифов"- от пет дни не е метено и почиставано по тротоара около контейнерите. Има счупени стъкла, разпилени всякакви мръсотии, развалени зеленчуци. Не може да се минава, детската кухня е следващата пресечка, до нея ходят деца, родители... Налага се да се слиза на пътното платно, което е доста натоварено. В центъра се плащат на-високи данъци и е най-голямата мръсотия..."

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
4
Tито (преди 3 месеца)
Рейтинг: 6527 | Одобрение: -138
Тя ''морската'' и сега е много добре.
12
9
Наблюдател (преди 3 месеца)
Рейтинг: 12727 | Одобрение: -568
-" ... Тази мръсотия от снимките е дело на нискоинтелигентни, простовати хора, които се имат за нещо повече, неосъзнавайки че са на нивото на примати." - Уйо ---- " на нискоинтелигентни, простовати хора,.." :dizzy: Да - да и според мен това са точните думички определящи тези индивиди или група от обществото. ГнявЛошото е, че те стават все по-повече, а това е падение на моралните ценности и възпитание в днешно време. Това не се дължи на "селяните", а на морала на обществото като цяло и в частност (големите градове).Намусен  Да не би през 50-те / 60-те / 70-те години на миналия век във Варна да не са живеели и работили "селяни"? Но градът ни беше по-чист, по-спретнат и хората пазеха благоприличие във всекидневието си. По-възрастните като мен си спомнят прословутата кебапчийницата ( Пич боруна- аз така я знам) на бул.Сливница, продавачите на " морски череши", гебеджански раци,  сладък памук, локум на клечка, гевреци и др. лакомства. В Събота - вечерта и Неделя там беше тарапана, но боклуци около кошчетата за отпадъци и по гизмето - ЙОК.:errm: Морската градина беше до днешния Зоопарк, но да ти е кеф да се разхождаш. Защо бе съграждани се променихме така за тридесетина години, .... защо допуснахме и допускаме да живеем като скотове?????????? Това ми голямата болка като Варненец.НамусенНамусенНамусен
6
5
Снайпер (преди 3 месеца)
Рейтинг: 6451 | Одобрение: 3571
гласувайте за порних роби дебилни
16
2
Дзън Дзън (преди 3 месеца)
Рейтинг: 941 | Одобрение: 201
За съжаление мръсотията е навсякъде и тя се дължи на всички нас.Иначе,като скокнем до някоя чужда държава сме абсолютни чистници.....и минаваме на зелено.
22
3
Уйо (преди 3 месеца)
Рейтинг: 35889 | Одобрение: 7804
Крис, явно не си ходил по селата наскоро. Много от селяните пазят чистота непозната за огромна част от гражданите и има защо. Тази мръсотия от снимките е дело на нискоинтелигентни, простовати хора, които се имат за нещо повече, неосъзнавайки че са на нивото на примати.
11
8
Tито (преди 3 месеца)
Рейтинг: 6527 | Одобрение: -138
Шиптър, следя те от, има-няма 3 месеца и доживях, едно умно нещо да кажеш. Довечера ще почерпя, по тоя повод. В което и село да отидеш, такава кочина не можеш да видиш. Та те даже, бордюрите си боядисват. А дворовете-''аптеки''. Всичко си е от нас. Моята комшийка-кореняк Варненец от аристократичен род, кучето и сере на тротоара, а ти си подминава....
17
2
pital (преди 3 месеца)
Рейтинг: 1996 | Одобрение: 981
Без думи оставам от това, за жалост е толкова често срещана гледка, че чак е нормална. 
30
36
kris (преди 3 месеца)
Рейтинг: 113585 | Одобрение: 6070
Селяните станаха повече от гражданите и си докараха селските навици от село.....Кошчето за боклук е мястото около което се хвърлят отпадъците....Вие какво очаквате.....??
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
25
3
gradevv (преди 3 месеца)
Рейтинг: 2499 | Одобрение: 1409
Циганска държава, циганско отношение! Намусен

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама