Д-р Емануил Найденов за коронавируса: Краят му се вижда

26.03.2020 / 09:29 3

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

Коронавирусът придоби известност. Мерките са такива, защото има очаквания на обществото нещо да се случи, обясни д-р Емануил Найденов в студиото на "Тази сутрин" по БТВ. 

Общественият натиск в Холандия и Англия беше за затягане на мерките, тук обратното искат хората - разхлабване на тези мерки заради бизнеса. Общественият натиск може винаги да бъде двупосочен, ще видим какъв ще е резултатът.

Това не е особено опасна инфекция, това не е ебола, не означава, че някой ще загине. До месец повечето от нас ще имат положителни тестове.

По-добре да има извънредно положение, за да няма бедствено положение. Защото в един момент няма да има къде да се лекуват пациентите. Това, което става в Италия, не означава, че при нас ще се повтори при тези мерки.

Знаем, че грипният вирус мутира. Не знаем дали догодина няма да е същото с мутирал коронавирус, но след тази пандемия ще има изводи. Когато се тества популацията, ще стане ясно кои са рисковете.

Не само бързите, а и бавните и сигурни тестове също дават фалшиви резултати.

Изводът ще се направи от положителните тестове, независимо, че ще има доста отрицателни. Не се страхувайте, краят му се вижда. Песента на този вирус е изпята, обърна се към зрителите гостът в студиото.

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
3
kaka (преди 1 седмица)
Рейтинг: 9598 | Одобрение: 2098
Какъв край то едва сега започва,китайците крият нещо и заблуждават целия свят.
1
2
Пешо от Виница (преди 2 седмици)
Рейтинг: 44958 | Одобрение: 17988
"Не се страхувайте, краят му се вижда. Песента на този вирус е изпята"-Абе, то вярно че краят му се вижда ,но въпросът е на кого? На вируса или на нас.....?защото ,поне засега май...нашия край се вижда. Пък и като слушам,май нашата песен е изпята...
1
2
Кака Слонка (преди 2 седмици)
Рейтинг: 1522 | Одобрение: 212
Ами дано да е такаУсмивка
Всеки трети гербаджия е точно толкова тъп, колкото и първите двама!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама