Д-р Гергана Николова: Политиците всички проблеми ли решиха, че се хванаха с националния празник

21.09.2023 / 17:08 3

Редактор: Александър Дечев

Кадър: "Нова телевизия"

"Всичката мара втасала, остана ни единствено да си решим проблема кой точно да ни е националния празник".

Това заяви по повод дискусията дали националния празник на България трябва да е 3 март или 24 май семейният лекар д-р Гергана Николова.

"Няма да си коментираме как ще ни е тока, какви са ни сметките, колко хора са здравно неосигурени, каква зима идва. Въобще неща, които касаят бита на хората, как оцеляваме в ежедневието. Всички останали неща решиха нашите политици, сега остана да решат проблема с националния празник. Всяко нещо страшно се политизира. Като седнат на масата, хората започват да спорят кой защо, какво и как. Чакай, бе човек, какъв е проблема. Това ми напомня малко на нашите отбори, когато единия като отиде да играе в чужбина и другия вика срещу него. Дайте да бъдем малко по-смирени пред всичкото това, което ни очаква като тежка зима, пред бедствията които минаха, хората се издавиха, наводниха се къщите, останаха без домове. Ние не говорим за това как ще помагаме на тези хора, а основният ни проблем е какъв да е националния ни празник и какво ще правим с това нещо. Нека първо да решим проблемите на хората, където ги стягат обувките, там, където ги боли. Нека тези пари, които ще глътне референдума, да бъдат дадени в помощ на пострадалите хора от бедствието по южното Черноморие", призова тя в предаването "Пресечна точка" по "Нова телевизия".За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
0
Голям праз (преди 8 месеца)
Рейтинг: 35795 | Одобрение: 6000
Г-н Петково, отговорете, ако обичате,  на въпроса ми: Ако го нямаше 3-ти март, щеше ли да има ѝ 6 септември, ѝ 22 септември?!?!?!?!?!?!? По друг начин задавам въпроса: Ако нямате рожден ден, щяхте ли да имате имен ден?!?!?!?!?
0
8
петково (преди 8 месеца)
Рейтинг: 9989 | Одобрение: -2641
Едното не пречи на другото. Трети Март трябва да се махне като национален празник. 24 Май също не е подходящ. Създаването на азбуката ни почива на митове и легенди, но не и на реални исторически събития, свързани с държавата. Истинските български дни подходящи за национални празници са 6 Септември и 22 Септември.
2
8
cron1 (преди 8 месеца)
Рейтинг: 85381 | Одобрение: -8819
А защо си мислите, че политиците решават народните проблеми? Няма такова нещо - те решават само ТЕХНИТЕ ПРОБЛЕМИ...:'(Гняв
Марио Кроненберг

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама