Дъщерята на Желю Желев: Русия е фашистка страна

23.03.2022 / 12:33 13

снимка Булфото

Русия е фашистка страна. Ето защо ние трябва да изпратим незабавно военна помощ на Украйна. Това пише в писмо до премиера Кирил Петков дъщерята на Желю Желев.

„Написах писмото доста спонтанно. Всеки ден, откакто е започнала войната в Украйна, си представям как би реагирал баща ми, ако беше жив”, обясни Желева в ефира на "Нова телевизия".

По думите ѝ в момента Русия е една тоталитарна фашистка държава. „Имате всичко, което е налично, за да бъде определена така. Доскоро беше класическа тоталитарна държава”, допълни дъщерята на Желю Желев.

Според Желева начело на Русия стои диктатор. „Той води една абсолютно неприемлива политика. Той я води поради простата причина, че шантажира света със своите ядрени оръжия, категорична е тяЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
3
аха (преди 2 години)
Рейтинг: 9410 | Одобрение: 2450
АМИ, ТЕ И КИРЦАТА И АСАН СА ЗАВЪРШИЛИ -ХАРВАРТ АМА СА ТЪПИ ,КАТО ГАЛОШИ, И САМО ПРОСТОТИИ ПРАВЯТВЕЧЕ 100 ДНИ.
3
0
Нане (преди 2 години)
Рейтинг: 30048 | Одобрение: 5283
Тоя цървул жельо създаде етническа партия пртокара пътя на сините комунисти . А книгата фашизма си е писана да се намаже на тодор живков
0
3
MrBean (преди 2 години)
Рейтинг: 138936 | Одобрение: -1999
Малко пояснения умници. Костов е завършил не в Москва ,а вКременчук, Украйна/УССР .Кобилкин недей да кълнеш,това са гнусотии,но се връщат. Петково,смени очилата чиляко.Абсолютен фашизъм,прочети го тоя Желю!
1
3
Радостин (преди 2 години)
Рейтинг: 134225 | Одобрение: 5495
Стига простащини. Дъщерята завърши Сорбоната с отличие и  е доста хрисима и умна. Поспрете с омразата си. Мразете  крадливата мафия ГЕРБ.
Всеки да си получи заслуженото !
6
2
kobineca (преди 2 години)
Рейтинг: 1664 | Одобрение: -51
На баща ти трябва да му се извадят кокалите от земята, и да бъдат хвърлени в Черно море, в международни води. Такива като него не трябва да бъдат погребвани на българска територия. Троен национален предател! 
Ще оставим ли един канадски мелез да затрие Отечеството ни? Свобода или Смърт!
8
2
аз (преди 2 години)
Рейтинг: 1423 | Одобрение: 653
Същото недоразумение като баща си !!!
"Аз веч нямам мило, драго, а вий... вий сте идиоти!"
4
6
петково (преди 2 години)
Рейтинг: 9946 | Одобрение: -2624
Русия не е нито фашистка, нито нацистка, тя е диктатура от латиноамерикански тип. И нацистите и фашистите са сродни на комунистите, те се борят  за благото на бедните и експлоатираните работници(отделен въпрос с какви методи), докато в Русия на власт са олигарсите, клептократите и едно обезумяло джудже.
6
6
аха (преди 2 години)
Рейтинг: 9410 | Одобрение: 2450
ЕТО ТОВА СЕ КАЗВА-ЧЕРНА НЕБЛАГОДАРНОСТ-ДА ПОПИТАМ ВСИЧКИ ДЕТО СЕ ПЛЮЯТ РУСИЯ-КЪДЕ ИВАН КОСТОВ ЗАВЪРШИ ВИСШЕТО СИ ОБРАЗОВАНИЕ-В МОСКВА-,КОГАТО КОМУНЗМА ИМ ВРЪЗВАШЕ СИНИ, ЧЕРВЕНИ ВРЪЗКИ, ПОСЛЕ КОМСОМОЛЦИ, ,КОГАТО ХОДЕХА В КОМИ ДА РАБОТЯТ ЗА РУБЛИ,КОГАТО Т.ЖИВКОВ БЕ НА ВЛАСТ- ВСИЧКИ СИ ТРАЕХА И МЪЛЧАХА ,ЗАЩОТО БЯХА -МНОГО СМЕЛИ -ДА СИ ХВЪРЛЯТ ДИПЛОМИТЕ ДА ВЪРНАТ ПАРИТЕ ОТ КОМУНИЗМА-ДА СИ ВЪРНАТ РУБЛИТЕ ДЕТО СИ КУПУВАХА ЛАДИ И ЖИГУЛИ И ВОЛГИ,ДА ВЪРНАТ АПАРТАМЕНТИТЕ КУПЕНИ С РУБЛИ-И ТОГАВА ДА РЕВАТ И НИ ВКАРВАТ ВЪВ ВОЙНА-ПРЕДАТЕЛИ АКО, БЕШЕ ЖИВ БАЩА ТИ СТАНКЕ-ЩЕШЕ ДА КАЖЕ НА МАЙКАТИ -ДА НЕ ПРЕСИПВА ОТ НЕЙНАТА ЧАША ВИНО НА БАЩА ТИ И, ОТ НЕЙНАТА ЧИНИЯ В ЧИНИЯТА НА БАЩА ТИ-БИЛ ПЪРВИЯ ДЕМОКРАТИЧНО ИЗБРАН ПРЗИДЕНТ-И ,КАКВО ОТ ТОВА-МИНАЛО БЕШЕЛО,,,,
4
7
Варна (преди 2 години)
Рейтинг: 92131 | Одобрение: 38206
не е фашистка а националсоциалистка страна
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
5
6
Сивия (преди 2 години)
Рейтинг: 9484 | Одобрение: 1084
А пък ти си по грозна , от най грозното "bostan korkuluk" ...!!!:woot:
Яденето,е полезно за храносмилането !
6
5
... (преди 2 години)
Рейтинг: 27479 | Одобрение: 7734
На тати убавицата. И почти толкова умна.
8
5
Чичкото (преди 2 години)
Рейтинг: 81735 | Одобрение: -4765
дА ВЗЕМА АВТОМАТА И ДА ЗАМИНАВА
Истината преди всичко

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама