Дайнов: Европа? Блуднице вавилонска

01.10.2020 / 18:48 3

снимка Булфото

Вижте сега. Зад "дипломатичния език" на Европейската комисия във въпросния доклад все пак прозират полу-похвали за българските мутри. Затова мутрите са толкова доволни. Наистина, Юрова вдигна глас, ама в документа не пише такива неща, пише политологът Евгений Дайнов във Фейсбук, предаде actualno.com.

Та, да запитам нашите "европейски патрньори". Преди месец и половина в Дупница "изчезна" Янек. Целият град е видял, кой в чий джип го е качил, кога и къде. Но службите не знаят нищо.

Работата отива към случая Бююк.

Европа? Блуднице вавилонска?? Не е ли всеки живот ценен, според така да се каже Просвещението, правата на човека и т.н. За какво, по дяволите, беше Втората световна война? Защо още тогава не се предадохте на Адолф?

Аман."Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
Наблюдател (преди 2 месеца)
Рейтинг: 19033 | Одобрение: 193
Болни констатации колега аха, но верни.Намусен Подкрепям те. :errm: 
3
0
аха (преди 2 месеца)
Рейтинг: 5550 | Одобрение: 2020
ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ ВИНАГИ ИМА 2 АРЩИНА, ЗАВИСИ, КОЙ , КОГА И ЗА КАКВО ЩЕ МЕРИ!!! СЪЩАТА ТАЗИ ЕВРОПА, ЗА ,КОЯТО СЕ НАТИСКАТ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ-ПРОДЪЛЖАВА ,ДА НИ УНИЩИЖАВА,-500 ГОДИНИ, КОГАТО НИЕ ТЪНЕХМЕ В МИЗЕРИЯ И НЕМОТИЯ-КАКТО И СЕГА МЕЖДУ ВПРОЧЕМ-ПУКА И НА ЕВРОПА ЗА НАС-НАЛИ НИ УНИЩОЖИХА, ФАБРИКИ, ЗАВОДИ, СЕЛСКО СТОПАНСТВО, ИЗБИХА НИ ЖИВОТНИТЕ, КУПИХА НИ ТОКА, КОЙТО НИЕ ПРАВИМ,КУПИХА НИ ВОДАТА, АБЕ НИЕ СМЕ РОБИ НА ЕВРОПА-НИКОЙ ЛИ НЕ ВИЖДА???? МЕН,НИКОЙ НЕ МЕ Е ПИТАЛ,АЗ ДАЛИ ИСКАМ ДА СЪМ В ЕС?! ДАЛИ ,ИСКАМ ДА ИМ ЯМ-ГМО-ПАЛМОВО МАСЛО, ДА ИМ КУПУВАМ БОКЛУЦИТЕ-АМА ДА СМЕ В ЕС-А, МИЗЕРИЯТА-НИКЙ ЛИ НЕ Я ВИЖДА-ХОРАТА БЪРКАТ ПО КАЗАНИТЕ-ДЕЦАТА НИ ИЗБЯГАХА В СЪЩАТА ЕС ДА РАБОТЯТ КАТО СЛУГИ...ЗАЩОТО ТУК НЯМА РАБОТА, А ТАМ НЯМА РОБИ...КАКТО КАЗВАШЕ М.МИХНЕВА-СМЕШНО, СМЕШНО -ЧЕ ТЪЖНО....НЕ ИМ ИСКАМ ЕВРОПАТА, НЕ ИМ ИСКАМ ДЕМОКРАЦИЯТА-КОГАТО МАЙКА МИ НА 77ГОДИНИ-ОЩЕ РАБОТИ...СРАМОТА......

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама