Дебат в Общински съвет-Варна: Съветниците се закачат кой на кого ще даде „близалка“

27.10.2021 / 11:44 5

кадри: Общински съвет - Варна, "Петел"

С технически проблеми и хапливи закачки започна днешното заседание на Общински съвет – Варна. То се провежда онлайн и може да се слуша от гражданите в канала в YouTube на местния парламент. Още от самото начало обаче имаше проблем със звука, защото всяко включване предизвикваше микрофония. От БСП дори поискаха прекъсване на сесията, за да се отстрани проблема. Председателят на съвета Тодор Балабанов (ГЕРБ) на няколко пъти обясни на съветниците как да работят с микрофоните на компютрите си, за да се избегне неприятното пищене в ушите.

Д-р Ивайло Митковски от ДБ постави въпроса защо сесията не се провежда присъствено. „Повечето общински съвети заседават онлайн. Освен това не мога на всички ви да искам зелени сертификати“, отвърна Балабанов. Митковски обаче възрази, че е възможно да се искат сертификати, а за тези, които не са ваксинирани, могат да се правят тестове. Съветникът от ДБ дори изрази готовност да осигури тестове тип „близалки“, каквито се предвиждат за учениците. В резултат на думите му няколко съветници решиха, че е забавно да се шегуват по въпроса кой на кого щял да осигури „близалка“.

Сесията на Общински съвет – Варна продължава и може да се слуша на живо в YouTube:

 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Мракобес (преди 2 месеца)
Рейтинг: 36937 | Одобрение: 6842
Пълни нещастници! Това е еталон за олигофрени! Случайни хорица попаднали там! И наистина са партньори - по далавери! Много голям срам и позор са тия! Толкова простотии са направени в града, че ви е бедна фантазията! Всичко това дето го гледате и слушате е проформа - всичко са си уредили и опекли преди това! За това тоя балабанов се дразни и смята ,че всичко трябва да се минава отгоре, отгоре . . . 
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
3
0
kaka (преди 2 месеца)
Рейтинг: 37378 | Одобрение: 5453
Сик-чо ,я преведи какво си написал? Може би клавиатурата ти нещо не е добре и излиза неразбираем текст иначе нивото на биричката ти е добро и явно често го ползваш.
0
9
СИК2 (преди 2 месеца)
Рейтинг: 241 | Одобрение: -2374
како, нивото си е великолепно - стига да знаеш, как да го ползваш (нивото)  Правете си завещанията 0 много ще се саноубият,,,скоро Пс грешките са случйни и технически 
3
0
kaka (преди 2 месеца)
Рейтинг: 37378 | Одобрение: 5453
Нивото е кошмарно ниско и всички са си бизнес партньори ,за това колкото по бързо ги махнат и поставят съвсем нови и малко по- чисти хора толкова по добре за градът ни.
2
0
... (преди 2 месеца)
Рейтинг: 17564 | Одобрение: 5544
Нивото е притеснително ниско.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама